Oglas
· · Komentari: 0

NAJVAŽNIJI DATUMI U SEPTEMBRU: Astrolozi kažu da će doneti velike promene

Pet datuma na koje treba da obratite pažnju

1693143097_Foto-Shutterstock-datumi-u-septembru.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Retrogradni period Merkura, koji će trajati od 23. avgusta do 15. septembra, doneće „komunikacionu krizu“ za većinu horoskopskih znakova.

Očekuje se da će se suočiti sa poteškoćama u komunikaciji i odnosima s drugima, a mogu se javiti i nesporazumi usled kasno primljenih i netačno protumačenih poruka.

Ipak, retrogradni Merkur neće biti jedini nebeski događaj u bliskoj budućnosti. Ovde su još neki ključni datumi koje treba imati na umu tokom retrogradnog Merkura u znaku Device tokom 2023. godine.

1. septembar – Mesec ulazi u Ovna

Ukoliko ste osetili pad energije dolaskom retrogradnog Merkura, početak septembra može donekle promeniti tu dinamiku. Mesec ulazi u znak Ovna, donoseći talas energije koji će se preliti na sve znakove Zodijaka, naročito na Ovnove i osobe sa Mesecom u znaku Ovna. Ovaj period može biti povoljan za fokusiranje na oblasti koje ste zapostavili ili niste bili dovoljno motivisani da se bavite njima.

3. septembar – Mesec ulazi u Bika

Tranzit Meseca u znak Bika ovaj put donosi neuobičajene emocije, izraženu tvrdoglavost i odlučnost. Takođe, postoji mogućnost da se suočite sa trenucima kada ćete teško prepoznati sebe. U ovim trenucima, savetuje se da budete „uzemljeni“, pažljivo razmislite o svojim sledećim koracima i vodite se svojom intuicijom.

7. septembar – Mesec u Blizancima u kvadratu s Neptunom u Ribama

Nakon što Mesec uđe u znak Blizanaca 5. septembra, mogli biste se osećati preplavljeni previše informacija i emocija. Ovaj period može uzrokovati raspršenost fokusa i osećaj iscrpljenosti. Savetuje se da si priuštite odmor i razmislite o narednim koracima. Preuzimanje previše odjednom može dovesti do iscrpljenosti, stoga budite iskreni prema sebi.

9. septembar – Mesec u Raku u sekstilu s Uranom u Biku

Kada Mesec uđe u znak Raka, biće važno osvetliti određene aspekte svog života, ali ne na površan način. Razmislite o osnovama vaših odnosa i komunikacije s drugima. Promene, iako iznenadne, mogu biti korisne, pa budite otvoreni za njih.

13. septembar – Mesec ulazi u Devicu

Ovo je momenat da se posvetite organizaciji života, pravljenju rasporeda i listama zadataka. Devica donosi povoljan period za ovakve aktivnosti, iako neće dugo trajati. Iskoristite ovu energiju da se koncentrišete i izvučete maksimum iz nje.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas