Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈВЕЋИ СТЕРЕОТИПИ о ХОРОСКОПСКИМ ЗНАКОВИМА: Бикови су лењи, Шкорпије су опсесивне...

Сваки знак Зодијака прати опис личности, али хороскоп се врло често може читати на више начина због чега се хороскоскким знаковима лако "лепе" карактеристике које нису тачне

1669971899_07190f7e507d6417ca4cb681373db725af65c743.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован је импулсиван

Реч је о ватреном знаку што не значи да је превише темпераментан или да не може да контролише свој карактер.

- Овнови су покретачи Зодијака, као што су и први рођени. Често имају нагле реакције - али тако поступају тек када испитају све чињенице - каже астролог Лиса Стардуст и додаје:

- Они су заправо врло методични. Зато немојте претпостављати да није у стању да буде добар партнер или пријатељ због онога што чујете о њиховом знаку.

Бикови су лењи

Бикове бије глас да су лењи, а заправо је то далеко од истине. "Они непрестано раде на постизању својих зацртаних циљева", каже астролог и додаје да уживају у опуштању, али тек када заврше све обавезе.

Прочитајте још: ЊИХ ЧЕКА ТЕЖАК КРАЈ ГОДИНЕ: За два хороскопска знака децембар ће бити најмање срећан

Близанци су непоуздани и дволични

С обзиром на то да Близанци симболизују близанце, често их можемо погрешно окарактерисати као дволичне и непоуздане. Стардуст мисли да је то погрешно.

- Имају тенденцију да друге уверавају да греше због чега изгледа да су дволични, али у стварности они покушавају да створе хармонију међу другима - каже Стардуст.

Осим тога, будући да њима влада Меркус од свих знакова најбрже реагују кад неко покушава да успостави с њима комуникацију, било телефонским путем, било путем смс-а или мејла.

Рак је плачљив

Иако нема ничег лошег у сузама, Рак има пуно бољу контролу над својим емоцијама него што стереотипи о њему говоре.

- Њима влада Месец, а Рак је најосетљивији емоционални знак Зодијака ( Месец мења знак свака два и по дана) - каже Стардуст и додаје:

- Ракови ипак имају зид за своје емоције и не дозвољавају да их неко тако лако узнемири. Тај емоционални оклоп код њих спречава дубље емоције.

Лавови воле драму

Иако није потпуно нетачан, свакако је овај клише о Лаву претеривање.

- Сви смо чули гласине да је Лав натпросечно драматичан. Међутим, они су једноставно превише поносни што се понекад може заменити за драматично реаговање - каже астролог.

Девице морају све да имају под контролом

- Девице воле да се ствари одиграју на одређени начин, али то апсолутно не значи да нису у стању да направе компромис. Оне воле ред и сажету комуникацију, јер су аналитички део Меркура - каже Стардуст и додаје:

- Исто тако, посматраће вас док не одгонетну шта су чињенице, а шта измишљате. Немојте одмах претпоставити да се не можете дружити с Девицом, јер оне су заправе искрене и отворене за предлоге.

Прочитајте још: Хороскопски знаци којима ће децембар донети највише среће!

Ваге су неодлучне

Само зато што Ваге покушавају да уравнотеже своју унитрашњу природу, не значи да су стално незадовољне. Иако на тренутке изгледа да тешко остају уравнотежене, Ваге равнотежу налазе у одмеравању и анализирању сваке ситуације", каже Стардуст и додаје да воле слободу, али када уђу у везу изузетно су верне.

Шкорпије су опсесивне

Овај хороскопски знак посматра користећи своју мишљење, засновано на чињеницама, да прпеозна и разликује добро од лошег и погрешног", каже Стардуст и додаје: "Можда им је потребно дуже да схвате шта стварно у животу желе, али једном кад то знају, направиће све да и добију што су замислили.

Стрелчеви су незгодни

Иако је Стрелац углавном искрен, немојте претпостављати да је злобан и саркастичан.

- Стрелац заиста користи свој лук и стрелу, али користи само речима, да покаже своју искрену нарав и нема никад намеру да повреди друге - каже Стардуст.

Јарчеви су хладни

Без обзира што се о њима говори, нису хладни радохоличари без осећања. "Осетљиви су и забавни јер се могу пробити кроз емоционалне воде, као и трчати по земљи. Јарчеви су слатки и воле скоро све око себе. Напорно раде, али зато што су паметни и добри у свом послу, те одлучни да брзо изврше било који задатак. Ако познајете Јарца који је превише фокусиран и не одговара вам на послу, можда му је једноставно стресан посао. Заслужили су одмор, јер заиста су врло љубазан знак.

Водолије су мало шашаве

Иако воле авантуре, нису "чудни" како им лепе етикету. Често добију репутацију "слободних љубавника." Они у стварности ипак највише воле ред и структуру - а само уметнички размишљају изван оквира и знају какви су тренутни трендови", каже Стардуст. Ако имате овај знак међу пријатељима проводићете се на најзабавнијим местима.

Рибе су чудне

Нису све Рибе непоуздане или неприступачне. "Живе под водом и материјални свет виде другачије од већине, и то због креативног ума који имају", каже Стардуст и додаје:

- Иако често пливају даље од других и живе у свом подводном свету, одане су и не желе увредити друге - само живе у свом свету.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas