Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАКОН ГОТОВО 200 ГОДИНА, ПЛУТОН УЛАЗИ У ВОДОЛИЈУ: Спремите се за измештање из зоне комфора, и ВЕЛИКА ПРЕИСПИТИВАЊА

Свако од нас сада им априлику да каже своје велико ДА!

1679566395_shutterstock_1470526742-Pluton-U-VODOLIJI-NASLOV.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

У астрологији, поједине планете крећу се веома брзо, као што су, примера ради, Меркур и Венера, који обилазе свих 12 хороскопских знакова неколико пута годишње.

Међутим, у систему постоје и неке планете којима треба више времена како би обишле круг око Сунца, као што је случај са Плутоном.

Ово је период од наредних 20 година који смо дуго чекали, јер је то период у коме се читаво човечанство уздиже!

23. марта, први пут после више од 225 година, Плутон прелази у ексцентричну и револуционарну Водолију. Шта то значи? Укратко: спремите се за потпуну трансформацију моћи, контроле, одлучности, страсти, истрајности и интензитета...

Плутон је такође повезан са рођењем, смрћу, сексом, психологијом и табу темама. Као такав, практично све аспекте нашег живота ће на неки начин дотакнути овај транзит, који се дешава једном у животу.

Плутон ступа на позорницу Водолије 23. марта, која је супротна Јарчевој енергији усмереној на пословање и достигнућа. Водолија се бави слободом, флексибилношћу, идеализмом, напретком, друштвеном једнакошћу, надом, инспирацијом и одласком од традиције, а овај знак повезан је и са технологијом, науком, променама, хуманитаризмом, социјалном правдом и реформама , иновацијама...

Бик
Плутон ће вам потпуно променити каријеру – он ће стајати на вашем статусном сектору, чинећи вас веома утицајним у очима других људи. Можете преузети озбиљну јавну позицију, добити вредну јавну титулу или чак потпуно преиспитати своју професију. Плутон вас може натерати да промените правац свог живота – можете бити заинтересовани за друштвене пројекте, интернет технологије, водити компанију друштвених медија, са блогерима или филмском индустријом. Такође током овог периода можете променити своје мишљење о ауторитетима – ти људи, идеје или фондације које су вас водиле последњих 15 година, једноставно неће имати смисла. Схватићете да се ваш концепт успеха мења, а са њим и сврха вашег живота.

Близанци 

Близанце очекује огромна промена парадигме епских размера. У наредне две деценије потпуно ћете преиспитати ваш лични систем вредновања, и терати вас да се крећете ван зоне комфора. Егзистенцијалне дилеме и кризе вере биће нешто чиме ћете се бавити, али све ове борбе ће вам на крају помоћи да свој живот живите потпуније и искреније. Плутон може променити ваш поглед – то се може догодити нагло, због неког конкретног догађаја. На пример, можете изненада променити веру, преиспитати своје ставове о томе у шта верујете. Главно питање ових двадесет година је који су ваши идеали?

Рак
Плутон улази у ваш сектор кризе, менталних ставова, навика и страхова – традиционално овом кућом и влада ова планета! То значи да ћете потпуно променити своје навике, највероватније се ослободити штетне зависности (ако постоји), променити однос према новцу и потпуно ревидирати сопствене ставове. Плутон ће вршити притисак на заједничке финансије породице – можете узети кредит на 20 година (на пример, куповина викендице), или ћете радити на стварању озбиљног наследства за своју децу. Осим тога, Плутон ће променити ваш однос према страховима – бићете суочени са чињеницом да ћете видети како страхови контролишу вас, а када их видите лако ћете се ослободити и моћи ћете да кренете даље.

Лав

Плутон улази у ваш сектор брака, породичних односа и правних аранжмана и веза, на 20 година. То значи да од марта 2023. у ваш живот могу да уђу веома утицајни људи. То може бити или самац (обдарен моћи и статусом), или клијенти/радне колеге који ће бити прилично познати и веома успешни. Ако је ваш брак у кризи, онда Плутон може донети развод. Схватите да Плутон уништава у нашим животима оно што полако уништава вас. Стога, ако сте у браку са нарцисом, злостављачем или само патите у вези, онда ће од марта 2023. године ситуација почети драматично да се мења. За поједине Лавове, Плутон ће донети префињеност перцепцији односа, као и брака између 2023. и 2043. године.

Девица

Плутон ће потпуно променити ваш однос према вашем животу, свакодневној рутини и послу. Улази у ваш сектор дужности, одговорности и здравља, па ћете за 20 година потпуно променити навике и режим у исхрани – мораћете да се бавите спортом, постанете љубитељ правилне исхране и здравог начина живота. У ствари, Плутонова велика идеја је да промени начин на који радите и шта радите свакодневно. На пример, можете или да промените своју професију или да постанете слободњак са пуним радним временом или да отворите сопствени бизнис. Плутон увек даје велики губитак енергије у сектору у коме се налази. Очекујте повећање оптерећења домаћинства (на пример, ако саградите кућу, преселите се у ново место). Такође ћете активно запошљавати нове људе и помоћнике.

Ваге
Као и сви ваздушни знаци, Плутон вам спрема поклоне – између њега и вашег Сунца у наталној карти биће аспект тригона. Ово је помоћ, подршка и буквални „ударац“ Универзума за ваш раст. Ако ће за многе знакове то бити у облику кризе, онда ће у вашем случају планета променити вашу перцепцију среће. Оно што сте некада сматрали обичним може постати извор невероватне виталности за вас! Плутон почиње да ради на вашем сектору деце и вашем сопственом послу: можда ћете имати повећано оптерећење повезано са дететом (на пример, зато што ће се родити), а поред тога, одлучите да креирате лични пројекат. Генерално, овај сектор на вашој наталној карти је одговоран за самољубље и за тему радости, среће и пуноће живота – у наредних 20 година потпуно ћете променити свој став према овоме. На пример, разумећете да ваша љубав према себи утиче на све области вашег живота, тако да морате озбиљно да упознате своје унутрашње дете! Чека вас нови хоби, креативност, спорт у новом кругу људи, а због тога ћете можда имати нову љубавну везу!

Шкорпија
Од марта 2023, Плутон почиње да ради на вашем питању са становима, некретнинама и породичним вредностима: у наредним годинама можете почети да градите кућу, преселите се у другу земљу, и уопште, мораћете да посветите велику пажњу својим најмилијима. Генерално, Водолија је у вашем сектору темеља личности – осетићете да се мења. Догме ваших родитеља су застареле и време је да створите сопствену структуру и развијете језгро у себи. Плутон ће дати озбиљно сазревање кроз губитак темеља, корена – у симболичком смислу, наравно. На пример, пресељење у другу земљу и тамо ћете „створити“ породицу око себе.

Стрелац
Плутон почиње да ради на вашем односу са браћом и сестрама и такође може довести до повећаног интересовања за учење, путовања, па чак и подучавање. У наредних 20 година сигурно ћете се преселити, научити неку важну нову вештину (страни језик, астрологија, програмирање), а мораћете и да преузмете велику одговорност за родбину – на пример, вашим рођацима ће бити потребна ваша финансијска или друга помоћ. Такође, Плутон ће вам донети оштру промену у дневним рутама – имаћете другачији превоз, путеве и документа која свакодневно користите. У овом периоду можете више пута променити школу, наставнике или ћете морати више пута да мењате пасоше, боравишне дозволе и дипломе. Дефинитивно вам неће бити досадно – имаћете пораст броја пријатеља уокружењу, јер ћете због нових околности постати невероватно друштвени.

Јарац
Плутон улази у ваш сектор вредности, финансија и самопоштовања: наредних 20 година потпуно ће променити оно што вам је важно и драго. Чак ћете променити и свој став према приходима и потрошњи – раније купљене ствари ће вам изгледати празне, јер ћете желети да постанете напреднији и да инвестирате које вас могу покренути напред (на пример, уместо јефтиних ствари, научићете да купујете нешто статусно, технолошко или почети носити еко-брендове). Од марта 2023. ваша плата може нагло да се промени – можда ће бити много више новца, али ће у исто време морати да се промене начини зараде. То је због чињенице да ћете једноставно променити свој став према сопственој енергији – ако сте раније могли да радите много за мало новца, сада ћете схватити да су ваше здравље и енергија много вреднији!

Водолија
С обзиром да већини Водолија први пут Плутон улази у живот, они ће овај алхемијски космички помак осетити другачије и и опипљивије од других. Ви сте бунтовници у души, тако да се не плашите да будете другачији и идете против света. Ипак, Плутон ће довести до тога да се помирите са чињеницом да не можете да контролишете шта људи мисле о вама. Није искључено да ћете драстично променити свој изглед и присуство у наредним годинама, јер је ово заиста нова ера за ваш идентитет, те је битно да прихватите еволуцију.

Плутонови велики дарови се увек постижу уз озбиљну енергетску цену – чак ћете морати да промените своје тело да би могло да издржи овај притисак. На крају крајева, да бисте овладали енергијом, морате бити у стању да је задржите. Због тога је вероватно да можете приметити велике промене на свом телу. У случају проблема, прелома, изненадних операција, требало би да направите паузу, и размислите зашто Универзум жели да успорите – шта нисте стигли да завршите, где сте журили без посебне припреме?

Плутон ће вам, током следећг поднебља живота утицати на силе подсвести, што значи да ћете истраживати своју прошлост, другу страну сенке и најдаље делове ваше психе. Јако је битно да, када реагујете импулсивно, проверите да ли постоји скривени мотив, јер ћете у наредном периоду учити да разграничите емоције и интуицију, и то на најмоћнији начин. Такође, ваши снови могу бити већег интензитета, а многи од њих ће вам открити шта тачно треба да радите и када да делате.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas