Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Енергија БЛИЗАНАЦА је сјајна ове недеље, ОВАН треба да промени начин исхране

Љубавни однос једног знака је на озбилној клацкалици

1676716766_shutterstock_1541935979-horoskop-naslovna-34.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован- недеља иза вас је била напорна и стресна. Сада вас стиже умор. Ако желите да уведете промену у начину исхране, почните сада. У љубави вам следе свађе и расправе, јер се партнер осећа запостављено. Одмах решите ситуацију.

Бик- недеља пред вама очекује да сагледате ваше поступке. Будите објективни. Ако нисте сигурни потражите мишљење блиског пријатеља. Финасије су угрожене због вашег односа према новцу.

Близанци- енергија наредне недеље је одлична. Урадите све заостале обавезе, исправите грубе речи, и потрудите се да максимално уживате, јер вам звезде то омогућују!

Рак- превише трпљења доводи до ерупције свега. Немојте то радити себи. Морате се борити за себе. Ако то не урадите, ова недеља за вашу психу може да буде катастрофална.

Лав- потребно је доста одрицања како би постигли све што сте зацртали. У тој намери, једна страна трпи, а то је партнер. До среде ће бити изазован период. Петак доноси лепу енергију.

Девица- колико год ви били прецизни, толико не волите прецизне мисли када вас неко критикује. То ће се десити ове недеље на послу. И ви грешите, и морате прихватити своје грешке.

Вага- на пољу посла гомила обавеза и рокова, али ви све потижете. Али зато љубавни однос је на озбиљној клацкалици. Нико више нема стрпљења и балон је пред пуцањем. Партнер је тај који буши балон.

Шкорпија- већ дуже време осећате нелагоду јер нисте рекли све што мислите. Ове недеље се то мења. Будите спремни на озбиљан рат речи. Од четвртка очекујте позив од пријатеља кога дуго нисте чули. Разговор са њим ће за вас бити лековит. Не постоје случајности када је ваш живот у питању.

Стрелац- ова недеља вам доноси нерасположење. Све што очекујете долази, али у много мањем облику. Финансије се порављају, али не довољно. Ваше стање је ок али и даље нисте задовољни. Савет је да пустите ову недељу да се котрља, јер вас од викенда очекују далеко боље ствари!

Јарац- нисте задовљни вашим физичким изгледом. Осећате се тромо и безвољно. Полако почните да уводите нове рутине у живот. Деструктивност коју осећате, можете победити давањем својих чистих емоција особи коју поштујете и волите. Волонтирање није лоша опција.

Водолија- енергија ствара енегију! Покрените се и видећте како се свари мењају око вас. Доста тога је само у вашој глави. Страх око посла сте сами себи створили. Није реалан. Од викенда се ствари мењају на боље.

Рибе- почетак недеље вам доноси анксиозност. Овог пута нисте умислили. Али је потребно да нађете време и да поразговарате са собом. Само ви имате кључ за самог себе.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas