· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP: Energija BLIZANACA je sjajna ove nedelje, OVAN treba da promeni način ishrane

LJubavni odnos jednog znaka je na ozbilnoj klackalici

1676716766_shutterstock_1541935979-horoskop-naslovna-34.jpg
Photo: Shutterstock

Ovan- nedelja iza vas je bila naporna i stresna. Sada vas stiže umor. Ako želite da uvedete promenu u načinu ishrane, počnite sada. U ljubavi vam slede svađe i rasprave, jer se partner oseća zapostavljeno. Odmah rešite situaciju.

Bik- nedelja pred vama očekuje da sagledate vaše postupke. Budite objektivni. Ako niste sigurni potražite mišljenje bliskog prijatelja. Finasije su ugrožene zbog vašeg odnosa prema novcu.

Blizanci- energija naredne nedelje je odlična. Uradite sve zaostale obaveze, ispravite grube reči, i potrudite se da maksimalno uživate, jer vam zvezde to omogućuju!

Rak- previše trpljenja dovodi do erupcije svega. Nemojte to raditi sebi. Morate se boriti za sebe. Ako to ne uradite, ova nedelja za vašu psihu može da bude katastrofalna.

Lav- potrebno je dosta odricanja kako bi postigli sve što ste zacrtali. U toj nameri, jedna strana trpi, a to je partner. Do srede će biti izazovan period. Petak donosi lepu energiju.

Devica- koliko god vi bili precizni, toliko ne volite precizne misli kada vas neko kritikuje. To će se desiti ove nedelje na poslu. I vi grešite, i morate prihvatiti svoje greške.

Vaga- na polju posla gomila obaveza i rokova, ali vi sve potižete. Ali zato ljubavni odnos je na ozbiljnoj klackalici. Niko više nema strpljenja i balon je pred pucanjem. Partner je taj koji buši balon.

Škorpija- već duže vreme osećate nelagodu jer niste rekli sve što mislite. Ove nedelje se to menja. Budite spremni na ozbiljan rat reči. Od četvrtka očekujte poziv od prijatelja koga dugo niste čuli. Razgovor sa njim će za vas biti lekovit. Ne postoje slučajnosti kada je vaš život u pitanju.

Strelac- ova nedelja vam donosi neraspoloženje. Sve što očekujete dolazi, ali u mnogo manjem obliku. Finansije se poravljaju, ali ne dovoljno. Vaše stanje je ok ali i dalje niste zadovoljni. Savet je da pustite ovu nedelju da se kotrlja, jer vas od vikenda očekuju daleko bolje stvari!

Jarac- niste zadovljni vašim fizičkim izgledom. Osećate se tromo i bezvoljno. Polako počnite da uvodite nove rutine u život. Destruktivnost koju osećate, možete pobediti davanjem svojih čistih emocija osobi koju poštujete i volite. Volontiranje nije loša opcija.

Vodolija- energija stvara enegiju! Pokrenite se i videćte kako se svari menjaju oko vas. Dosta toga je samo u vašoj glavi. Strah oko posla ste sami sebi stvorili. Nije realan. Od vikenda se stvari menjaju na bolje.

Ribe- početak nedelje vam donosi anksioznost. Ovog puta niste umislili. Ali je potrebno da nađete vreme i da porazgovarate sa sobom. Samo vi imate ključ za samog sebe.

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.