Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 1. ДО 7. МАЈА 2023. ГОДИНЕ: Ракове очекују проблеми са партнером, а Ваге промена радног места

Погледајте каква недеља је пред вама

1682856579_horoskop-nedeljni-maj.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

У наредној седмици вас очекују боље могуц́ности за каријеру. Не морате да бринете о свом здрављу, а ако сте се суочили са било каквим проблемима, осец́ац́ете се боље. Ако водите посао, појавиц́е се нови начини на које ц́ете моц́и да остварите профит. Са партнером ц́ете бити у добрим односима. Уживац́ете у предстојец́ој недељи са пријатељима и породицом.

БИК

Ваш љубавни живот ће цветати. Заузети људи ц́е се приближити својим партнерима, а слободни имају прилику за нову роменсу. У професионалном аспекту, добиц́ете подршку шефа. Међутим, немојте откривати кључне детаље својим колегама. Ако је неко љубоморан на ваш раст, то ц́е негативно утицати на вас. 

БЛИЗАНЦИ

Близанци ће доживети процват у свом љубавном животу. Међутим, требало би да покажете бригу о свом партнеру. Постоји шанса да ц́ете имати проблема са здрављем, посебно стомаком. Консултујте лекара. Ваше добро понашање ц́е бити цењено на радном месту. Добиц́ете неке неочекиване уплате, а неколико драгих људи ц́е вас изненадити посетом вашем дому.

РАК

Добиц́ете бољу прилику да промените посао. Можда ц́ете доживети неколико успона и падова у свом послу. Ако сте слободни, упознац́ете нову особу. Заузети ће имати проблеме са партнерима због неспоразума у комуникацији.

ЛАВ

Требало би да избегавате да будете део оговарања на радном месту. Партнер ц́е вас подржати у сваком аспекту вашег живота у наредној недељи. Ако започињете нови подухват, требало би да будете спремни да примите позитивне одговоре. Биц́ете опрезни у погледу исхране, што ц́е обезбедити добро здравље.

ДЕВИЦА

Претерано размишљање вас никуда нец́е одвести, стога, ако вас нешто мучи, покушајте да скренете пажњу. Уђите полако и опуштено у вашу везу. Можда ц́ете добити прилику да одете на радно путовање. Ако сте у послу, прихватите мали губитак, који ц́ете моц́и да надокнадите пре краја недеље. 

ВАГА

Добићете понуду да промените посао. Ако напорно радите на свом пројекту, ова недеља ц́е донети позитивне вести. Зближиц́ете се са партнером. Очекују вас искрени разговори и лепа дешавања.

ШКОРПИЈА

Требало би двапут размислити пре него што проговорите. Ваше непристојно понашање ц́е повредити вашег партнера и вољене особе. Требало би да будете опрезни када говорите против свог шефа. Док ц́е ваше здравље бити боље у предстојец́ој недељи, ваш пословни партнер ц́е вас изнервирати.

СТРЕЛАЦ

Својом скромношц́у оствариц́ете нове контакте и побољшати односе. Ваша смиреност ц́е вам помоц́и да побољшате свој љубавни живот. Требало би да будете пажљиви према свом здрављу. Најбоље је избегавати алкохол и преједање.

ЈАРАЦ

Требало би да будете пажљиви када радите на осетљивим питањима у канцеларији. Покушајте да пазите на свој језик када разговарате са партнером. Они ц́е вам пружити опсежну подршку. Ако сте збуњени својим здрављем, верујте ономе што вам лекари говоре и биц́ете излечени.

ВОДОЛИЈА

Предстојец́а недеља биц́е пуна романтике. Имац́ете састанак са својим партнером и уживати у квалитетном времену са њим. У канцеларији, ваши јуниори ц́е показати веру у ваше вештине доношења одлука. Ако покушавате да привучете инвеститоре у свој посао, ове недеље ц́ете закључити договор.

РИБЕ

Ове недеље ц́ете бити шармантни, што ц́е привуц́и вашег партнера. Ваша способност да завршите посао на време биц́е забележена и цењена на радном месту. Добиц́ете изненађујуц́е наруџбине у послу. Обратите пажњу на понашање према колегамма.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas