Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 11. ДО 17. СЕПТЕМБРА: Јарчеве очекује успех на послу, а Рибе сусрет са занимљивом особом

Сазнајте да ли ће вам следећа недеља бити успешна

1694340400_shutterstock_1951563985--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Девице би у наредној недељи могле да обнове везу из прошлости, али то није добар избор, што ће с временом и саме схватити. Водолијама ће пак бити понуђен добро плаћен посао.

Ован

Посао: Бићете спремни да искажете све што дуго држите у себи или се супротставите бахатим појединцима. Радићете прековремено и део посла ћете носити кући. Неки ће прихватити понуду за промену радног места.

Љубав: Охрабриће вас успех у завођењу, па бисте могли чешће да мењате партнере. Ако тражите нову љубав, она је у вашој близини - промотрите мало боље око себе! Неким Овновима је изгледан и флерт на радном месту – могли бисте да се загледате у новог колегу или колегиницу.

Здравље: Осетљиве тачке тела биће вам грло и синуси. Инхалација етеричним уљима могла би да се покаже корисном у уклањању непријатних симптома. Више ћете водити бригу о себи, вежбати или се улепшавати.

Најбољи дан: 11. септембар

Најлошији дан: 16. септембар

Бик

Посао: Период је повољан за напредовање. Рад у медијима, као и сва креативна звања биће подручја у којима ћете се истицати. Утицај јавности или спољних партнера на ваш рад биће у порасту.

Љубав: Поједноставите однос с партнером и искрено се поставите у свакој ситуацији. Над нечим ћете стрепити и сумњати - приближите се једно другом и страхови ће нестати. Биковима самцима планете отварају прилику да упознају неког ко плени елоквенцијом.

Здравље: Психички ћете бити у врхунској форми, што ће вам омогућити да одлично памтите или да на послу искажете већу продуктивност. Но Марс у вашем пољу здравља ипак упозорава – чувајте се повреда и физичких исцрпљења!

Најбољи дан: 15. септембар

Најлошији дан: 12. септембар

Близанци

Посао: Ситуација није погодна за излете у непознато. Новчана улагања доносе губитке, а сарадња с колегама биће отежана. Промишљеност вас штити од погрешних избора и сумњивих појединаца.

Љубав: Разговором ћете решити двојбе, зближити се и учврстити однос, али причувајте се неповољног утицаја ваших или партнерових родитеља. Слободни Близанци ће упознати комуникативну особу с којом ће се често чути телефоном те дописивати мејлом и СМС порукама.

Здравље: Под повољним сте Марсовим утицајем који вам даје виталност и енергију. Издржљиви сте па можете поднети многе психофизичке напоре. Искористите ове дане за забаву, спорт и што више дружења с пријатељима.

Најбољи дан: 16. септембар

Најлошији дан: 14. септембар

Рак

Посао: Одлично ћете комуницирати са сарадницима и странкама. Бићете луцидни. Очекује вас много посла и краћих путовања. Могућ је и теренски рад који ће вам поправити финансијску ситуацију.

Љубав: Занесеност и страст доминираће вашом љубавном ситуацијом. Чак ће се и заузетима отворити прилика за флерт, али неће ићи даље од безазленог завођења. Ако сте у вези, уживаћете у телефонским разговорима који ће неретко трајати сатима.

Здравље: Имаћете осећај да нигде не можете да нађете свој мир. Пословни стрес се повећава, а и у породичном животу присутна је нервоза која вас исцрпљује. Припазите на дисајне органе, а старији Ракови ће патити од реуматских тегоба.

Најбољи дан: 10. септембар

Најлошији дан: 16. септембар

Лав

Посао: Решаваћете стамбено питање, напете међуљудске односе или разматрати могућност покретања приватног посла. Отварају вам се нови извори зараде или исплата новца од пређашњих послова и улагања.

Љубав: Неки ће успешно изаћи из заморне и неперспективне везе и донети квалитетне одлуке. Односи Лавова који су били недоречени, почеће да добијају свој смисао и значај. Ако сте у браку, однос може нагризати неповољна финансијска ситуација у кући.

Здравље: Венера која је у вашем знаку заслужна је за ваш пролепшан изглед и добро расположење. Дружељубиви сте и отворени за нова познанства, што ће сјајно деловати на ваше самопоуздање.

Најбољи дан: 12. септембар

Најлошији дан: 10. септембар

Девица

Посао: Побољшаћете односе са сарадницима и шефовима. Имаћете бољу концентрацију, мање се умарати и бити учинковитији. Сплетке које су вам иза леђа правили појединци биће разоткривене.

Љубав: Из вашег живота отићи они које сте прерасли или који не могу да вам пруже оно што вам треба. Могли бисте да обновите везу из прошлости, али то није добар избор, што ћете с временом и сами схватити. Било би боље да се окренете неком новом.

Здравље: Пуни сте енергије и ентузијазма који ће вам омогућити да се бавите свим врстама физичких активности, па чак и оним најзахтевнијима. Млађе Девице би могле да имају проблематичан тен, а старије да се жале на сувоћу коже лица.

Најбољи дан: 15. септембар

Најлошији дан: 13. септембар

Вага

Посао: Застоји у комуникацији, нејасне поруке и откривање тајни обележиће дане. Повлачићете се у самоћу и на тај начин избећи туђу знатижељу. Ипак, неке ситуације и људи окрећу се у вашу корист.

Љубав: Венера у Лаву отвара Вагама прилику да се заљубе или приближе симпатији. Бићете позивани на забаве и дружења – одазовите се јер су нова познанства загарантована. Брачни односи биће пољуљани неповерењем и сумњичавошћу, често без правог разлога.

Здравље: Немојте игнорисати симптоме које вам ваш организам шаље. Време је да мало успорите темпо и проведете више времена одмарајући се. Немојте се толико нервирати око ствари на које ионако немате утицаја.

Најбољи дан: 16. септембар

Најлошији дан: 13. септембар

Шкорпија

Посао: Проширићете круг сарадника. Бићете прилично ратоборни и склони препиркама. Здрав разум помоћи ће вам у напетим међуљудским односима, а смирени приступ у комуникацији с нервозним појединцима.

Љубав: Ако вам је до кога стало, морате то и да кажете, иначе нећете покренути лавину позитивних збивања. Самцима Шкорпијама се препоручују изласци, јер пријатељи могу да вас упознају с неким посебним. Ако сте у браку, ваш однос је ојачан квалитетном комуникацијом.

Здравље: Подложни сте повредама. Суздржите се од икаквих потенцијално опасних радњи, а физичку активност ограничите на лагану шетњу. Не заборавите на добар провод с пријатељима, чије ће вас друштво енергетски пунити.

Најбољи дан: 10. септембар

Најлошији дан: 12. септембар

Стрелац

Посао: Прилагодите се околностима. Немојте по сваку цену да спроводите промене, само да бисте другима доказали да можете. Послушајте савет, прихватите помоћ или затражите услугу ако вам је потребна.

Љубав: Самци би могли да се заљубе у особу из другог града или у неког ко ће на њих деловати подстицајно у интелектуалном смислу. Привлачиће вас контакти путем интернета па ћете се с неким интензивно дописивати и уживати у међусобном откривању.

Здравље: Бићете у одличној форми и прилично издржљиви. Занимаће вас јога, али и неке друге источњачке духовне вештине. За решавање здравствених тегоба Стрелчеви би могли да контактирају биоенергетичара или киропрактичара.

Најбољи дан: 11. септембар

Најлошији дан: 14. септембар

Јарац

Посао: Повољни Меркур вас подстиче на интелектуални рад, комуникацију с људима, читање и писање. Повећаћете утицај и проширити послове. Већа зарада неће изостати. Одличан посао склопићете у другом граду.

Љубав: Пожелећете нешто да сакријете и сачувати од јавности. Љубавни троуглови могли би у неким случајевима да се покажу као извор узбуђења, али и наглих преокрета. Ако имате симпатију коју сте овог лета упознали на мору, ваш однос би могао да се учврсти.

Здравље: С имунитетом у паду, лакше ћете обољевати од разних болести прехлада. Не би било лоше да Јарчеви почну да узимају и неке витаминске додатке исхрани. Немојте да дозволите да вас шефови толико тлаче послом јер ћете се исцрпети.

Најбољи дан: 13. септембар

Најлошији дан: 10. септембар

Водолија

Посао: Могао би да вам буде понуђен добро плаћен посао или ћете се истицати смислом за маркетинг и зараде. Свесни сте колико вредите и можете. Ако очекујете новац од давно обављеног посла, добићете га.

Љубав: Нове љубавне околности биће повезане с почетком заједничког живота, куповине вредних ствари које ће бити заједничка имовина или покретања приватног посла. Водолије које су саме треба да се пазе упорног удварача који није најискренијих намера.

Здравље: Већина здравствених проблема биће психосоматске природе. Покушајте да размислите шта вас толико фрустрира и чини нервознима. Немојте толико да изгарате на послу јер ваше здравље нема цену. Успорите ритам!

Најбољи дан: 16. септембар

Најлошији дан: 11. септембар

Рибе

Посао: Пленићете пажњу јавности својим изјавама. У руке ће вам доћи пословни уговор који крије разне замке. Чувајте се лажи и подвала од стране особа које сте пре окарактеризирали као поуздане.

Љубав: Љубавни однос могао би да трпи због посла и спутавања личности. Дајте партнеру онолико слободе колико и ви тражите од њега за себе. Слободне Рибе очекује занимљив сусрет, разговор или нова симпатија, којој ће кумовати пријатељи или колеге с посла.

Здравље: Чувајте здравље јер алкохол, цигарете и неспавање могу и те како да вас ослабе. Лоше ћете се носити са стресом. Уместо да негативну енергију потискујете у себи, истрошите је трчањем или вожњом на собном бициклу.

Најбољи дан: 10. септембар

Најлошији дан: 15. септембар

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas