· · Коментари: 0
астрологија

НЕДЕЉНИ хороскоп од 14. до 20. јуна: Бик у послу корак испред свих, код РИБА се све мења

Погледајте шта вам звезде поручују на свим пољима у периоду од 14.јуна до 20 јуна.

1623480365_j-lo.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/Аццесс

Ован

Тренутна ситуација око вас је промењива. Било би пожељно да се суздржите од ризичних ситуација, да не ломите преко колена и да се примирите у комуникацији. Реакција блиског окружења ће вас позитивно изненадити.

Са партнером доживљавате "нову љубав" нека тако и остане и ту покушајте да дајете највећу енергију.

Бик

Према партнеру постављате високе циљеве. Некада такве ваше реакције буде у њему најбоље и терају га напреад.

У пословном домену сте корак испред свих. Јака вам је интуиција и жеља да идете напред. Читате мисли пословном окружењу што вам даје сигурност и оштре мисли.

Близанци

Одлично сте фокусирани на посао и одлуке које доносите су јаке и исправне. Не губите вереме са неистомишљеницима. Ваша пословна енергија иде у правом смеру.

На љубавном плану ствари се расплићу у вашу корист и сада је потребно да слушате унутрашњи глас.

Рак

Имате идеје које сада представљате сарадницима. Обратите пажњу на прилике које вам се нуде јер је могуће да остварите јаку конекцију у тиму. За сараднике бирајте само људе са искуством и за које ви процените да су вам потребни.

Лав

Ваша енергија је на високом нивоу и то осећа пословно октужење. Некима прија и прате вас а неки не могу да вас парате. Немојте да будете оштри према онима који не могу .Емаптија у послу је јако битна. Љубавне заврзламе прихватате површно , нека тако и остане. Све увек дође на своје.

Девица

Активни сте у пословном окружењу и преузимате иницијативу за нове пројекте. Неким колегама то смета па је могуће да будете тема оговарања. Не обраћајте пажњу, ви наставите својим путем. Партнер и породица вам даје велику посршку и то вам прија.

Вага

Имате напету ситуацију на послу. Пословни проблеми су присутни. Нема потребе да идете преко својих могућности. Слободно допустите да људи на вишим позицијама прихвате један део проблема. Није увек све на вама. Љубавни живот иде својим током. Са партнером имате хармоничан однос.

Шкорпија

Прихватате све ризичне пословне ситуације на себе. Запитајте се зашто то радите? Да би се доказали пред свима како ви све можете. Нема потребе за тим. Време ће показати ко и колико вреди. Интуиција вам је наглашена када је љубавни живот у питању и партнер очекује више више пажње.

Стрелац

Безброј мисли вам у секунди пролази кроз галаву. Убрзали сте свој мозак и сада правите грешке. Полако. Фокусирајте се на битне пословне идеје које је сада могуће реализовати.

Не трчите испред времена. Тренутно преиспитујете свој љубавни живот. Имате утисак да се партнер затвара у себе и самим тим имате мањак информација. У праву сте.

Јарац

Велики напор улажете у посао и желите да све сада и одмах урадите. Направите листу приоритета и једино тако ћете испунити све обавезе у задатим роковима. Нема потребе да се удаљавате од партнера јер због честих промена расположења. Партнер је ту и разуме вас.

Водолија

Усмерени сте на љубавни живот. Имате поребу да урадите нешто несвакидашње како би сте задивили партнера. Што се посла тиче имате јаке идеје за које се треба борити. Сада их изнесите пред сараднике и бићете изненађени какву ћете подршку добити.

Рибе

У пословном окружењу се ствари мењају. На вас пада већи део обавеза и ви не можете да се изборите.

Хладне главе прихватите сугестије па чак и критике колега јер вам то може помоћи да се боље организујете. Љубавни живот вам уносу мали немир.

То је зато што је комуникација између вас и партнера утихнула.
 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.