Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 17. ДО 23. СЕПТЕМБРА: Раковима се враћа непребољена љубав, а Ваге проблеми са надређенима

Сазнајте шта вам астролози прогнозирају за следећу недељу

1694940392_shutterstock_2127612920--8-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Лавови ће располагати завидном количином енергије и ентузијазма, док ће Ракови имати неких проблема са здрављем. Девице ће проналазити разне начине како да зараде више новца.

Ован

Посао: У радној средини наћи ћете се у центру пажње. Могли бисте да се жалите да сте преоптерећени и да радите више за друге него сами за себе, но на крају ће се ваш труд исплатити.

Љубав: Више ћете добити од партнера ако му будете показивали насмешену и расположену страну своје природе, уместо да га дочекујете с критиком и намргођеним изразом лица. Потрудите се око њега, разговарајте, покажите добру вољу. Но могуће су и свађе.

Здравље: Имаћете обиље физичке енергије, али психички ћете осећати умор. Преоптерећени сте послом и другим обавезама, па не стижете да мислите на себе. Пронађите време за себе и активности које вас радују.

Најбољи дан: 21. септембар

Најлошији дан: 17. септембар

Бик

Посао: Звезде ће истаћи ваше уметничке и креативне потенцијале. Могла би да вам се пружи пригода за јавни наступ, изложбу или промоцију, што никако не бисте смели да пропустите. Оствариваћете замишљено.

Љубав: Обратите пажњу на сваки детаљ или ситуацију која би могла да вас узнемири. Ако дође до захлађења у браку, потрудите се одмах да реагујете и с партнером разјасните нејасноће. Не дозволите да прерасту у крупан проблем који ћете после тешко моћи да решите.

Здравље: Бићете одлично расположени и забавни, па ћете се одазивати позивима пријатеља за изласке. Но Марс у Ваги вас упозорава: клоните се превеликих физичких напрезања и свега што вас излаже стресу и губитку енергије.

Најбољи дан: 23. септембар

Најлошији дан: 20. септембар

Близанци

Посао: Активније ћете се укључити у пословна збивања, разговарати о тешкоћама и проналазити нове начине за њихово решавање. Оригиналним идејама подићи ћете квалитет пословања на виши ниво.

Љубав: Ако већ дуже времена сгајите импатије према свом колеги, пружиће вам се прилика да размените осећања и продубите однос. Биће довољно да вам та особа упути смешак или лепу реч, па да вам улепша дан и учини вас срећним и задовољним.

Здравље: У одличном сте периоду, па вашем здрављу не прете поремећаји. Осећаћете се сјајно! Боравак на свежем зраку и редовно кретање помоћи ће вам да одржите добру форму, али и добро расположење.

Најбољи дан: 17. септембар

Најлошији дан: 21. септембар

Рак

Посао: Могући су добици преко партнерских односа или новац добијен преко наслеђа. Образовање и пословно усавршавање биће важни, па ће вам рад на усавршавању знања вишеструко исплатити.

Љубав: Однос с партнером ће се побољшати. Биће још увек надмудривања и паметовања ко је од вас двоје више у праву, но битно смиреније ћете то примати к срцу. Самци, особа коју сте некад јако волели и нисте преболели могла би опет да уђе у ваш живот.

Здравље: Могли бисте да имате израженијих здравствених тегоба, па обавите претраге. Мучиће вас и психички умор који ће проузроковати нерешени међуљудски односи, посебно породични. Женски Ракови су оптерећени кућним пословима.

Најбољи дан: 18. септембар

Најлошији дан: 23. септембар

Лав

Посао: Располагаћете завидном количином енергије и ентузијазма. Унутрашњи мотор тераће вас на активност, а амбиције вам, успркос препрекама, неће допустити одмор и одустајање. Бићете амбициозни.

Љубав: Поново ћете открити заједничка интересовања, романтику и трепераву еротику. Могућа је нова љубав, а Венерина потпора у вашем знаку, многима од вас омогућиће познанства са странцима, духовним и високообразованим особама специфичне животне филозофије.

Здравље: У одличном сте периоду, пуни енергије и доброг расположења. Стрес на послу добро ћете подносити, а жеља за променама пробудити ће у вама пустолова. Но пазите да не претерујете у психофизичком исцрпљивању.

Најбољи дан: 22. септембар

Најлошији дан: 19. септембар

Девица

Посао: Проналазићете разне начине како бисте оплодили свој капитал, уштеђевину или зарадили више новца, а резултати ће бити пропорционални уложеном труду. Односи са шефовима и колегама биће пријатни.

Љубав: Љубомора и неповерење могли би да постану проблем у дугим везама. Могућ је и привремени раскид, који ће дугорочно више погодити супротну страну и која ће брзо истрајати на помирењу. Квалитетна комуникација из проблема вади и оне који су у браку.

Здравље: Меркур у вашем знаку заслужан је за ваше сјајно расположење. Бићете окренути здравијем начину живота, посебно ако сте већ имали каквих тегоба. Ако имате вишак килограма, не претерујте с ригорозним дијетама.

Најбољи дан: 23. септембар

Најлошији дан: 21. септембар

Вага

Посао: Многи од вас ће на тренутак застати и замислити над својом пословном прошлошћу. Нећете бити сасвим задовољни опхођењем претпостављених. Сматраћете да су вас закинули или кочили према напретку.

Љубав: Бићете живахнији него иначе и спремни за покрет па су путовања и изласци активности у којима ћете уживати. Брачни односи ће бити чвршћих спона, а они у везама планират ће заједнички живот. Самцима ће се насмешити срећа у виду новог познанства.

Здравље: Почећете интензивније да се бавите вежбањем и свим чиме можете лепо обликовати тело. Но неће све остати на томе – ваша свест о сопственом здрављу биће велика, па бисте могли да се приклоните вегетаријанству.

Најбољи дан: 17. септембар

Најлошији дан: 23. септембар

Шкорпија

Посао: Могући су контакти с медијима и успешност у јавним наступима, писменим и усменим радним задацима, као и спретност у пословима везаним за посредовање, превођење и заступање.

Љубав: Ако сматрате да свом партнеру можете да опростите грешке, занемаривање или чак неверу из прошлости, ваша веза има перспективу. Више се потрудите око вољене особе. Многи самци ће срести особу у коју ће се заљубити и с којом ће засновати везу.

Здравље: Мучиће вас напети односи на радном месту, а све то лоше ће деловати на ваше расположење. Покушајте да се нечим опуштате, можда хобијем или лаганим шетњама. Посетите лекара и обавите потребне претраге.

Најбољи дан: 18. септембар

Најлошији дан: 17. септембар

Стрелац

Посао: У овој недељи слободно планирајте високе циљеве, упркос застојима који ће вас пратити. Не оптерећујте се сумњама које вам намећу заједљивци и избегавајте улазак у послове које нисте довољно анализирали.

Љубав: Ако се упуштате у нову љубавну везу, биће прожета многим неизвесностима и требаће вам много смисла за уступке како бисте је одржали. У браковима ће сумња и љубомора поткопавати однос, стога будите према партнеру искрени и отворени.

Здравље: Нећете моћи да се пожалите да сте лошег здравља, а ако сте болесни, брзо ћете се опоравити. Занимаће вас духовне технике које шире свест и самоспознају. Сами осмислите програм вежбања које ћете радити код куће.

Најбољи дан: 22. септембар

Најлошији дан: 20. септембар

Јарац

Посао: Спортисти ће славити победу, уметници остварити запажен наступ, бизнисмени примити материјалну помоћ, вероватно из иностранства, а административни радници с лакоћом свладавати бирократске замке.

Љубав: Јарчеви у браку биће у раскораку између захтева посла и каријере, те породичних обавеза, но изнаћи ћете методе успешног сналажења и балансирања. Млађи би требали чешће да излазе јер се у друштву или новим познанствима крије потенцијална симпатија.

Здравље: Осећаћете напетост и тескобу па ће вам пријати све што може да вас опусти. Превише се исцрпљујете и много радите, па вам треба и више одмора како бисте надокнадили изгубљену енергију. Пазите на кичму и зглобове!

Најбољи дан: 23. септембар

Најлошији дан: 17.септембар

Водолија

Посао: Ваш рад ће бити запажен због солидних резултата, али и способности да се истакнете и оригиналне идеје претворите у дела. Путовања и контакти са странцима биће наглашени и истовремено врло успешни.

Љубав: Несклона Венера је показатељ нестабилних и превртљивих осећања, те склоности према ризичним и помало екстравагантним љубавним подухватима. Требало би да покажете много доследности и одговорности, ако ни према коме другом, онда према самима себи.

Здравље: Пуни сте позитивне енергије која вас тера да је негде и потрошите. Вожња бициклом, трчање или ролање одлично ће вам одговарати, а и брзо топити калорије. Но битно је не претерати јер сте склони повредама и упалама.

Најбољи дан: 17. септембар

Најлошији дан: 19. септембар

Рибе

Посао: Ако будете брзоплети, не само да нећете остварити своје жеље него ћете се вратити неколико корака уназад. Стога будите промишљени, а за савет питајте појединце који имају више радног искуства од вас.

Љубав: Зрачићете шармом и духовитошћу, а супротни пол привлачићете разиграношћу, комуникацијским вештинама и оригиналним идејама. Ако желите да своју везу или брак подигнете на квалитетнији ниво, неће вам мањкати идеја и романтике да то и постигнете.

Здравље: Недеља је погодна за здравствене захвате, промене у исхрани или рекреацију. Не жалите времена и труда које ћете посветити себи и свом изгледу јер ће ваше огледало показати да је вредило потрудити се.

Најбољи дан: 18. септембар

Најлошији дан: 21. септембар

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas