Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 18. ДО 24. МАРТА: Ракови, обратите пажњу на финансије; Девице, имајте стрпљења са партнером

Сазнајте шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

1710667322_shutterstock_2056174655-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Недељни хороскоп од 18. до 24. марта 2024. године вам доноси преокрет на пословном плану. Очекујте ролеркостер од успеха и падова. Покушајте да вас грешке не спутају у циљевима, већ учите из њих. У љубави превише очекујете, ове недеље се "спустите на земљу" и разговарајте више са партнером. Најбољи дани биће вам уторак и петак.

БИК

Срећа је ове недеље на вашој страни. Одморили сте и напунили батерије, те енергију усмерите на посао и праве људе. Звезде вам саветују да не трошите време на токсичне људе и који само зановетају. Они ће у свему добром наћи лоше. Слободним Биковима се остварује жеља, они заузети решавају недоумице. Најбољи дани биће вам среда и субота.

БЛИЗАНЦИ

Крајем марта прихватете себе и своје мане. Звезде вам доносе доста емоције ове недеље које ће да се преплићу. Прихватите сваку и схватите због чега се она јавила. Посао вам цвета ове недеље, отварају вам се многа врата. Партнер вам пружа велику подршку, узвратите је. Слободни Близанци уживају у пажњи где год да се појаве. Могући проблеми са варењем. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

РАК

Почетак недеље обећавајући. имаћете доста посла, те се ослоните на помоћ. Звезде вам саветују да се више ослоните на тимски рад. Обратите пажњу на финансије, равномерно их распоредите. Слободни Ракови размишљају да се скрасе крај једне особе. Ставите на папир њене позитивне и негативне стране. Заузети ће морати више да се потруде око партнера. Најбољи дани биће вам среда и петак.

ЛАВ

Ваше квалитета ове недеље препознају праве особе. Не либите се да питате све што вас занима. Обратите пажњу на документацију, истек датума или шта потписујете, како вам нешто не би промакло. Слободни Лавови обарају с ногу где год да се појаве, они заузети цветају у љубави. Проверавајте крвни притисак. Најбољи дани биће вам уторак и недеља.

ДЕВИЦА

Најважније је да ове недеље не брзате са одлукама. Од ваших одлука и емоција зависиће доста ствари на радном месту, Покушајте да не изговарате ствари пре времена, јер ћете се после кајати. У љубави, преиспитујете себе да ли сте донели праву одлуку. Послушајте унутрашњи инстинкт и дајте себи и партнеру времена. Најбољи дани биће вам понедељак и субота.

ВАГА

Недељни хороскоп од 18. до 24. марта 2024. године вам доноси могућност финансијског напретка. Могуће су неочекиване прилике за зараду или повећање прихода. Искористите их максимално и будите паметни у распорешивању новца. Љубав вам је ове недеље у фокус. Уложићете доста труда и размишљања. Сваки моменат је прави да радите на свом односу. Најбољи дани биће вам четрвтак и недеља.

ШКОРПИЈА

Осећате се деморалисано када је посао у питању. Имате утисак да се вртите у круг и да све што радите је узалуд. Ако сте размишљали данешто  промените, сад је време да пресечете. Звезде вам саветују да се више посветите свом менталном здрављу ове недеље. Не потискујте емоције, већ их освестите. Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

СТРЕЛАЦ

Ове недеље сте фокусирани на то како да зарадите новац и управо сада је идеалан период да започнете неки мањи посао. То може да буде неки додатни приход, продаја или маркетинг. Могућа су и нова познаства. Полако излазите из зоне комфора. На пословном плану, будите отворени за нове идеје и сарадњу са људима из других сфера. Када је здравље у питању, време је да се физички активирате. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

ЈАРАЦ

Недељни хороскоп крајем марта 2024. године вам каже да будите опрезни када су финансије у питању и да одредите приоритете. Не трошите новац на ситнице. Очекује вас позив из иностранства или старог пријатеља.У љубави, све иде онако како сте замислили. Не опуштајте се превише, већ сваког дана улажите труд у ваш ондос. Уносите више витамина! Најбољи дани биће вам среда и недеља.

ВОДОЛИЈА

Ове недеље сте одлучни да промените доста ствари на пословном плану. Могуће је да ће вам се неко замерити или да ћете сумњати у некога. Оћекује вас мањи новчани добитак, паметно га уложите. Слободне Водолије не знају за кога пре да се одлуче. Оне у вези или браку мораће више да покажу партнеру да им је стало. Очекују вас и љубоморне сцене. Најбољи дани биће вам среда и петак.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 18. до 24. марта 2024. године вам каже да одредите приоритете. Од средине недеље, у љубави добијате важну вест која ће вас натерати да се запитете. Рибе у вези или браку мораће више енергије да усмере ка осећајности за партнера. Разговарајте више и обратите пажњу шта му смета. Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas