Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 21. ДО 27. АПРИЛА: Лав би могао да се заљуби НА РАДНОМ МЕСТУ

Јарац ће успешно отклонити здравствене тегобе, а слободне Водолије би неког занимљивог могле да упознају у друштву, на излету, неком окупљању или путовању

1713697952_shutterstock_2316710483.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Посао: Од 25. директно Меркурово кретање Овновима најављује нови животни циклус. Нешто би могло муњевито да се одигра, било да је то жељено запослење, нагли одлазак на пут или успешно финансијско улагање.

Љубав: Особа која вас је освојила не излази вам из главе - приђите јој и предузмите нешто јер сте на корак до љубавне среће. Дуге везе постају стабилне, иако ћете бити склони подбадању. Не приговарајте партнеру неке ствари из његове прошлости, непотребно је.

Здравље: Психички сте снажни, но уморно тело упозорава на исцрпљеност. Занимаће вас духовна тематика па бисте могли да почнете да медитирате и тако успешно отклоните стрес.

Најбољи дан: 27. април

Најлошији дан: 22. април

Бик

Посао: Почиње астролошка владавина Бика па ће се неке ствари напокон покренути. Но немојте превише да зависите од других, јер ћете постати инструмент уз помоћ којег ће неки појединци остваривати своје циљеве.

Љубав: Ако ваш брак потресају неспоразуми, ојачајте однос искреношћу и отвореним разговорима. Обоје сте превише утонули у животну рутину па су бриге потиснуле романтичне садржаје. Самци, особа која вам се већ дуже време свиђа, напокон почиње да вас примећује.

Здравље: Иако ћете бити друштвени и много ћете излазити, могућ је пролазан пад расположења. Превише се окрећете у прошлост, уместо да се окренете будућности. Освежиће вас активнији друштвени живот.

Најбољи дан: 21. април

Најлошији дан: 24. април

Близанци

Посао: Планете вас у великој мери усмеравају на решавање финансијских питања. Борба и напори на радном месту могу свим Близанцима да донесу материјалну корист - па засуците рукаве и не попуштајте.

Љубав: Венерин утицај у вама наклоњеном знаку Овна, истаћи ће ваше заводничко умеће. Старе везе пламте новим жаром, а у новим односима доминира страст и привлачност. Имаћете и бољу комуникацију с партнером, што ћете посебно приметити средином недеље.

Здравље: Фитнес, џогинг или шетње на свежем ваздуху омогућиће вам да будете задовољни собом и својим изгледом. Треба вам што више кретања, али и одмора па је потребно пронаћи праву равнотежу.

Најбољи дан: 23. април

Најлошији дан: 27. април

Рак

Посао: Односи с претпостављенима и ссрадницима не почивају на добрим темељима. Конструктивније осмислите своје планове ако желите да заобиђете препреке. Ипак, неке ситуације од 25.4. почињу да се окрећу у Ракову корист.

Љубав: Необавезна удварања и комуникација са супротним полом показаће колико сте им неодољиви. Пријатељство ће се претварати у љубав па вас жар страсти неће мимоићи. У брачним односима још има тензија, али крајем недеље и то ће почети да попушта.

Здравље: Полако долазите к себи, иако није добро сасвим се опустити. Енергије имате довољно, али вас мучи психички умор. Пазите се прехладе или вирозе, за сваки случај појачајте хигијену руку.

Најбољи дан: 25. април

Најлошији дан: 22. април

Лав

Посао: До изражаја ће доћи ваша домишљатост и сналажљивост. Тачно ћете знати шта у сваком тренутку морате да кажете, а од саговорника ћете извлачити занимљиве и корисне информације.

Љубав: Партнер ће се поигравати с вама, мало ће вас заводити, а онда се повући и тиме у однос унети више узбуђења. Учините и ви исто па ће бити још страственије. Неким Лавовима би за око могла да западне привлачна особа коју сусрећете на радном месту.

Здравље: Пуни сте енергије и у покрету. Али, превише радите и исцрпљујете се, а премало мислите на себе и на одмор. Окрепио би вас излет у природу, али и лагане вожње на бициклу.

Најбољи дан: 27. април

Најлошији дан: 26. април

Девица

Посао: Од 21.4. улазите у боље раздобље, па ћете лакше остваривати планове и окренути околности у своју корист. Бићете срећне руке у улагањима и пословним подухватима. Немојте се бојати промена јер вам оне неће наштетити.

Љубав: Могући су судбински сусрети и необични развоји ситуација, посабено ако одржавате везу на даљину. Учинићете све да се с партнером што чешће виђате. Брачни односи су под напетим Марсовим утицајем па може бити чешћих свађа, али ускоро следи боље раздобље.

Здравље: Марс у знаку Риба Девице излаже појачаном стресу па им треба квалитетан одмор. Због неких симптома могли бисте да посетите лекара и обавите потребне анализе.

Најбољи дан: 21. април

Најлошији дан: 27. април

Вага

Посао: Повећавају се изгледи за нови посао или ширење постојећег. Трагаћете за решењима која би вам омогућила да се извучете из дугова, али наилазите на препреке. Понешто боља ситуација Ваге чека након 25.4.

Љубав: Колико ће вас нова симпатија привлачити, толико ће вас и одбијати. Оптерећиваће вас знатижељни погледи околине и трачеви којима непотребно придајете превелик значај. Ако сте у озбиљној вези, није искључено да вас партнер запроси.

Здравље: Имате више енергије, али треба још времена да вам се здравље сасвим стабилизује. Прилично сте исцрпљени и као такви подложни разним поремећајима.

Најбољи дан: 23. април

Најлошији дан: 21. април

Шкорпија

Посао: Владавина Бика од 21.4. упозорава Шкорпије на брзоплете реакције и одлуке. Није искључена могућност да неком нетактичном изјавом увредите партнере или се залетите у посао који ће вас претерано исцрпљивати.

Љубав: Љубавна ситуација вас не задовољава, али није време за промене. Добро размислите о свему и покушајте да пронађете начин да се зближите с партнером. Брачни односи пролазиће кроз период својеврсног чишћења, што ће вашем односу дати нови и квалитетнији смер.

Здравље: Одлично ћете подносити све напоре, посебно оне где се тражи физичка издржљивост. Међутим, психички сте јако осетљиви - треба вам дуг и квалитетан сан. Користиће вам сат-два поподневног починка.

Најбољи дан: 24. април

Најлошији дан: 22. април

Стрелац

Посао: У одличном сте периоду па се истичете креативним духом и оригиналним идејама. Могли бисте да промените радно место или се попнете на професионалној лествици, посебно у данима када Меркур крене директно, од 25.4.

Љубав: Планете у вама склоном знаку Овна захтеваће акцију, па ће вас смирити једино осећај да радите нешто корисно за љубавну будућност. Одважно ћете изаћи на крај с партнеровим хировима. Слободни Стрелчеви би могли страствено да се заљубе у врло привлачну особу.

Здравље: Психички сте у завидној форми – досетљиви сте, бистри и одлично концентрисани. Међутим, физички сте јако исцрпљени – пазите на унутрашње органе као што су јетра и жуч и здравије се храните.

Најбољи дан: 27. април

Најлошији дан: 21. април

Јарац

Посао: Бурне промене, реорганизација и емотивнији однос с колегама могли би да вас изморе. Ако желите да остварите неке давно зацртане планове, крените у акцију од 25.4, када Меркур више неће бити ретроградан.

Љубав: Ако стретнете неког ко ће вам се допасти, покушајте барем да му дате знак да вам се свиђа. Погрешићете будете ли пажњу покушали да скренете незаинтересованим држањем. Друга страна то може погрешно да схвати. Од 21.4. Јарчеви улазе у много бољи љубавни период.

Здравље: Успешно ћете отклонити здравствене тегобе. Улепшаваћете се и добијати комплименте. Дани су добри за лечења или промену досадашње терапије лекова.

Најбољи дан: 21. април

Најлошији дан: 23. април

Водолија

Посао: Трговина, образовање, односи с јавношћу и уметност, биће подручја на којима ћете се доказати. Лако ћете освајати туђу наклоност и бити одлични у организацији веће групе људи.

Љубав: Ако је у вашој вези било проблема, схватићете да не можете једно без другог. Страствене љубавне изјаве могле би да буду попраћене лепим поклоном. Слободне Водолије би неког занимљивог могле да упознају у друштву, на излету, неком окупљању или путовању.

Здравље: Нећете моћи да се пожалите на лоше здравље, штавише – пуни сте енергије! Ако сте и били болесни, на добром сте путу да се сасвим опоравите. Сјајно је време за почетак дијете.

Најбољи дан: 23. април

Најлошији дан: 25. април

Рибе

Посао: Пристижу вам нови послови, а они уходани доносе зараду. Недеља је погодна и за повраћај дуговања, наплате потраживања и повећање зараде. Неким Рибама ће утицајна познанства помоћи у напредовању.

Љубав: Ако упознате особу која ужива одређени углед у друштву или је пословно успешна, истакнута је могућност да ћете с њом остварити љубавну везу. Изводиће вас на позната и популарна места и поносно показивати свом друштву. Поремећени брачни односи улазе у дане помирења.

Здравље: Весели сте и енергични и своје расположење преносите на друге људе. Бавите се спортом и што више се крећите на свежем ваздуху. Но пазите се могућих повреда или упале мишића.

Најбољи дан: 24. април

Најлошији дан: 21. април

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas