Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. APRILA: Lav bi mogao da se zaljubi NA RADNOM MESTU

Jarac će uspešno otkloniti zdravstvene tegobe, a slobodne Vodolije bi nekog zanimljivog mogle da upoznaju u društvu, na izletu, nekom okupljanju ili putovanju

1713697952_shutterstock_2316710483.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Posao: Od 25. direktno Merkurovo kretanje Ovnovima najavljuje novi životni ciklus. Nešto bi moglo munjevito da se odigra, bilo da je to željeno zaposlenje, nagli odlazak na put ili uspešno finansijsko ulaganje.

LJubav: Osoba koja vas je osvojila ne izlazi vam iz glave - priđite joj i preduzmite nešto jer ste na korak do ljubavne sreće. Duge veze postaju stabilne, iako ćete biti skloni podbadanju. Ne prigovarajte partneru neke stvari iz njegove prošlosti, nepotrebno je.

Zdravlje: Psihički ste snažni, no umorno telo upozorava na iscrpljenost. Zanimaće vas duhovna tematika pa biste mogli da počnete da meditirate i tako uspešno otklonite stres.

Najbolji dan: 27. april

Najlošiji dan: 22. april

Bik

Posao: Počinje astrološka vladavina Bika pa će se neke stvari napokon pokrenuti. No nemojte previše da zavisite od drugih, jer ćete postati instrument uz pomoć kojeg će neki pojedinci ostvarivati svoje ciljeve.

LJubav: Ako vaš brak potresaju nesporazumi, ojačajte odnos iskrenošću i otvorenim razgovorima. Oboje ste previše utonuli u životnu rutinu pa su brige potisnule romantične sadržaje. Samci, osoba koja vam se već duže vreme sviđa, napokon počinje da vas primećuje.

Zdravlje: Iako ćete biti društveni i mnogo ćete izlaziti, moguć je prolazan pad raspoloženja. Previše se okrećete u prošlost, umesto da se okrenete budućnosti. Osvežiće vas aktivniji društveni život.

Najbolji dan: 21. april

Najlošiji dan: 24. april

Blizanci

Posao: Planete vas u velikoj meri usmeravaju na rešavanje finansijskih pitanja. Borba i napori na radnom mestu mogu svim Blizancima da donesu materijalnu korist - pa zasucite rukave i ne popuštajte.

LJubav: Venerin uticaj u vama naklonjenom znaku Ovna, istaći će vaše zavodničko umeće. Stare veze plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira strast i privlačnost. Imaćete i bolju komunikaciju s partnerom, što ćete posebno primetiti sredinom nedelje.

Zdravlje: Fitnes, džoging ili šetnje na svežem vazduhu omogućiće vam da budete zadovoljni sobom i svojim izgledom. Treba vam što više kretanja, ali i odmora pa je potrebno pronaći pravu ravnotežu.

Najbolji dan: 23. april

Najlošiji dan: 27. april

Rak

Posao: Odnosi s pretpostavljenima i ssradnicima ne počivaju na dobrim temeljima. Konstruktivnije osmislite svoje planove ako želite da zaobiđete prepreke. Ipak, neke situacije od 25.4. počinju da se okreću u Rakovu korist.

LJubav: Neobavezna udvaranja i komunikacija sa suprotnim polom pokazaće koliko ste im neodoljivi. Prijateljstvo će se pretvarati u ljubav pa vas žar strasti neće mimoići. U bračnim odnosima još ima tenzija, ali krajem nedelje i to će početi da popušta.

Zdravlje: Polako dolazite k sebi, iako nije dobro sasvim se opustiti. Energije imate dovoljno, ali vas muči psihički umor. Pazite se prehlade ili viroze, za svaki slučaj pojačajte higijenu ruku.

Najbolji dan: 25. april

Najlošiji dan: 22. april

Lav

Posao: Do izražaja će doći vaša domišljatost i snalažljivost. Tačno ćete znati šta u svakom trenutku morate da kažete, a od sagovornika ćete izvlačiti zanimljive i korisne informacije.

LJubav: Partner će se poigravati s vama, malo će vas zavoditi, a onda se povući i time u odnos uneti više uzbuđenja. Učinite i vi isto pa će biti još strastvenije. Nekim Lavovima bi za oko mogla da zapadne privlačna osoba koju susrećete na radnom mestu.

Zdravlje: Puni ste energije i u pokretu. Ali, previše radite i iscrpljujete se, a premalo mislite na sebe i na odmor. Okrepio bi vas izlet u prirodu, ali i lagane vožnje na biciklu.

Najbolji dan: 27. april

Najlošiji dan: 26. april

Devica

Posao: Od 21.4. ulazite u bolje razdoblje, pa ćete lakše ostvarivati planove i okrenuti okolnosti u svoju korist. Bićete srećne ruke u ulaganjima i poslovnim poduhvatima. Nemojte se bojati promena jer vam one neće naštetiti.

LJubav: Mogući su sudbinski susreti i neobični razvoji situacija, posabeno ako održavate vezu na daljinu. Učinićete sve da se s partnerom što češće viđate. Bračni odnosi su pod napetim Marsovim uticajem pa može biti češćih svađa, ali uskoro sledi bolje razdoblje.

Zdravlje: Mars u znaku Riba Device izlaže pojačanom stresu pa im treba kvalitetan odmor. Zbog nekih simptoma mogli biste da posetite lekara i obavite potrebne analize.

Najbolji dan: 21. april

Najlošiji dan: 27. april

Vaga

Posao: Povećavaju se izgledi za novi posao ili širenje postojećeg. Tragaćete za rešenjima koja bi vam omogućila da se izvučete iz dugova, ali nailazite na prepreke. Ponešto bolja situacija Vage čeka nakon 25.4.

LJubav: Koliko će vas nova simpatija privlačiti, toliko će vas i odbijati. Opterećivaće vas znatiželjni pogledi okoline i tračevi kojima nepotrebno pridajete prevelik značaj. Ako ste u ozbiljnoj vezi, nije isključeno da vas partner zaprosi.

Zdravlje: Imate više energije, ali treba još vremena da vam se zdravlje sasvim stabilizuje. Prilično ste iscrpljeni i kao takvi podložni raznim poremećajima.

Najbolji dan: 23. april

Najlošiji dan: 21. april

Škorpija

Posao: Vladavina Bika od 21.4. upozorava Škorpije na brzoplete reakcije i odluke. Nije isključena mogućnost da nekom netaktičnom izjavom uvredite partnere ili se zaletite u posao koji će vas preterano iscrpljivati.

LJubav: LJubavna situacija vas ne zadovoljava, ali nije vreme za promene. Dobro razmislite o svemu i pokušajte da pronađete način da se zbližite s partnerom. Bračni odnosi prolaziće kroz period svojevrsnog čišćenja, što će vašem odnosu dati novi i kvalitetniji smer.

Zdravlje: Odlično ćete podnositi sve napore, posebno one gde se traži fizička izdržljivost. Međutim, psihički ste jako osetljivi - treba vam dug i kvalitetan san. Koristiće vam sat-dva popodnevnog počinka.

Najbolji dan: 24. april

Najlošiji dan: 22. april

Strelac

Posao: U odličnom ste periodu pa se ističete kreativnim duhom i originalnim idejama. Mogli biste da promenite radno mesto ili se popnete na profesionalnoj lestvici, posebno u danima kada Merkur krene direktno, od 25.4.

LJubav: Planete u vama sklonom znaku Ovna zahtevaće akciju, pa će vas smiriti jedino osećaj da radite nešto korisno za ljubavnu budućnost. Odvažno ćete izaći na kraj s partnerovim hirovima. Slobodni Strelčevi bi mogli strastveno da se zaljube u vrlo privlačnu osobu.

Zdravlje: Psihički ste u zavidnoj formi – dosetljivi ste, bistri i odlično koncentrisani. Međutim, fizički ste jako iscrpljeni – pazite na unutrašnje organe kao što su jetra i žuč i zdravije se hranite.

Najbolji dan: 27. april

Najlošiji dan: 21. april

Jarac

Posao: Burne promene, reorganizacija i emotivniji odnos s kolegama mogli bi da vas izmore. Ako želite da ostvarite neke davno zacrtane planove, krenite u akciju od 25.4, kada Merkur više neće biti retrogradan.

LJubav: Ako stretnete nekog ko će vam se dopasti, pokušajte barem da mu date znak da vam se sviđa. Pogrešićete budete li pažnju pokušali da skrenete nezainteresovanim držanjem. Druga strana to može pogrešno da shvati. Od 21.4. Jarčevi ulaze u mnogo bolji ljubavni period.

Zdravlje: Uspešno ćete otkloniti zdravstvene tegobe. Ulepšavaćete se i dobijati komplimente. Dani su dobri za lečenja ili promenu dosadašnje terapije lekova.

Najbolji dan: 21. april

Najlošiji dan: 23. april

Vodolija

Posao: Trgovina, obrazovanje, odnosi s javnošću i umetnost, biće područja na kojima ćete se dokazati. Lako ćete osvajati tuđu naklonost i biti odlični u organizaciji veće grupe ljudi.

LJubav: Ako je u vašoj vezi bilo problema, shvatićete da ne možete jedno bez drugog. Strastvene ljubavne izjave mogle bi da budu popraćene lepim poklonom. Slobodne Vodolije bi nekog zanimljivog mogle da upoznaju u društvu, na izletu, nekom okupljanju ili putovanju.

Zdravlje: Nećete moći da se požalite na loše zdravlje, štaviše – puni ste energije! Ako ste i bili bolesni, na dobrom ste putu da se sasvim oporavite. Sjajno je vreme za početak dijete.

Najbolji dan: 23. april

Najlošiji dan: 25. april

Ribe

Posao: Pristižu vam novi poslovi, a oni uhodani donose zaradu. Nedelja je pogodna i za povraćaj dugovanja, naplate potraživanja i povećanje zarade. Nekim Ribama će uticajna poznanstva pomoći u napredovanju.

LJubav: Ako upoznate osobu koja uživa određeni ugled u društvu ili je poslovno uspešna, istaknuta je mogućnost da ćete s njom ostvariti ljubavnu vezu. Izvodiće vas na poznata i popularna mesta i ponosno pokazivati svom društvu. Poremećeni bračni odnosi ulaze u dane pomirenja.

Zdravlje: Veseli ste i energični i svoje raspoloženje prenosite na druge ljude. Bavite se sportom i što više se krećite na svežem vazduhu. No pazite se mogućih povreda ili upale mišića.

Najbolji dan: 24. april

Najlošiji dan: 21. april

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas