· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 4. до 11. јуна: Овновима предстоје УЗБУЂЕЊА, Стрелчеви не смеју да повлаче ИСХИТРЕНЕ ПОТЕЗЕ

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа за седмицу која је пред нама

1685872850_shutterstock_2266054687.jpg
Фото: Схуттерстоцк

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о  седмичном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о недељном хороскопу.

Ован

Посао Можете превише да журите и убрзавате темпо, јурећи често са једног састанка или посла на други. Пазите да не постанете преокупирани задацима који не могу брзо да буду приведени крају. Упркос томе имате више отворених могућности за напредак. Такође, више енергије и оптимизма вас чека у слободно време.

Љубав Веза са партнером може деловати испрва монотоно, али убрзо се енергија узбуђења враћа. Можете допринети расту ентузијазма и добре воље у односу са вољеном особом. Предстоје вам узбуђења и пријатни моменти.

Здравље Проблеми са варењем.

Бик

Посао Сада имате прилику да плански приступите решавању изазова на послу. Окружење и претпостављени на радном месту могу представљати нове изазове. Будите довољно свесни како бисте проблем на време препознали. Више слободе у активностима повлачи и више одговорности. Обратите пажњу на финансијске трошкове.

Љубав Потези партнера доводе до неслагања по питању правца у коме се веза развија. Будите опрезни у погледу тајни које ускоро могу испливати на видело дана. Постоји могућност нежељених промена у овом сегменту живота.

Здравље Контролишите крвну слику.

Близанци

Посао Уместо да импулсивно повлачите потезе, покушајте да нађете средину између превише активности и одмора. Послушајте савете и учите из искустава старијих колега и сарадника. Финансије показују спору, али постојану тенденцију за стабилизацијом. Употребите своју добро познату прилагодљивост и успех неће изостати.

Љубав Све оно што вас иритира у односу више не можете да сакријете и игноришете. Истовремено, сада схватате да вам је шанса за нову љубавну везу или додатно учвршћивање постојеће практично испред носа.

Здравље Мигрена.

Рак

Посао Некада више верујете у туђи неуспех него у свој успех, а баш у наредном периоду имате шансу да храбрије и амбициозније приступите достизању личних циљева. Извесна је потреба за променама у радном окружењу. Пронађите начине за стимулацију нових и конструктивних начина размишљања. Обратите пажњу на туђу доследност у раду.

Љубав Осећај самодовољности вас удаљава од партнера. То је резултат мањка обостраног поверења. Некада вас преосетљивост спречава да се више отворите. Останите мирни и порадите на толеранцији.

Здравље Чувајте се повреда ногу.

Лав

Посао Налет физичке и радне енергије повлачи са собом и могућности да исувише лако непотребно упадате у нова надметања. Можете водити предуге разговоре који никуда не воде. Пронађите начин да боље располажете својим временом. Завршите заостале обавезе како не би било нежељеног терета. Саветује вам се стрпљење и истрајност.

Љубав Страствени и романтични моменти вас понекад одвајају од реалног сагледавања ситуације. Иако слика односа делује стабилно очекујте промене у скорије време. Дајте партнеру више простора и слободног времена.

Здравље Проблеми са притиском.

Девица

Посао Одређени послови иду спорије него што сте очекивали, али коначан успех, захваљујући вашој упорности, не изостаје. Зато појачајте ваше напоре. Време је за чишћење и организацију како пословног, тако и приватног простора. Сећања из прошлости, уколико им се не приступа са дозом зрелости, представљају препреку у даљем напретку.

Љубав Осећате се нервозно и преоптерећено захтевима партнера, а заправо сте некад престроги према себи. Ситне услуге и поклони продубљују вашу повезаност. Научите да се више препустите уживањима.

Здравље Меланхолија.

Вага

Посао Предстоји много размена информација. Пошто се битне преплићу са гомилом непотребних, што за циљ има превазилажење туробне рутине у коју сте упали, размислите изнова о својим приоритетима. Отварање нових путева на пословном плану скреће вам пажњу на повремен недостатак одлучности. Будите упорни, не скрећите са зацртаног пута.

Љубав Пријатни моменти са вољеном особом унутар четири зида, али могућност повређене сујете и претераног поноса може нарушити иницијално повољну ситуацију међу вама. Не будите превише попустљиви.

Здравље Хроничан умор.

Шкорпија

Посао Истрајност је сада императив, па уколико колеге и пословни партнери више него уобичајено критикују ваш рад, немојте реаговати превише бурно. То што други имају лош дан на послу не би требало да вас превише погађа или баца у недоумицу. Усмерите ваш рад и труд у оном правцу у ком ће задаци бити обављени на сигуран и постојан начин.

Љубав Неко ће вам пружити срећу само ако сте оптимистични и способни да се истински препустите. Дајте шансу и себи и другој страни. Позитивни моменти су на помолу. Претерано затварање у себе није препоручљиво.

Здравље Проблеми са кожом.

Стрелац

Посао Напокон имате прилику да саберете утиске, сумирате постигнуто и признате себи да сте способни да будете продуктивни. После већих напора, направите макар кратку паузу јер сада није потребно да се преоптерећујете и констатно будете бомбардовани новим информацијама и обавезама. Дајте себи довољно простора за предах.

Љубав Одређена дешавања у љубавном животу иду спорије него што очекујете. Партнер може бити превише тврдоглав и искључив када су у питању ваши предлози. Немојте сада повлачити нагле и преурањене потезе.

Здравље Проблеми са грлом.

Јарац

Посао Марљивост се исплати. Имате шансу да поставите стабилну основу за прогрес на оним пољима на којима су вам врата била затворена. Зароните мало у поље креативности. Ипак, сада је најбитније да будете начисто са вашим жељама и сновима, јер ћете тако бити прецизнији и темељнији у вашим настојањима. Није време за статичност.

Љубав Иритира вас застој у вези, али упркос томе следе позитивни моменти и учвршћивање односа. Способни сте да примите и пружите сигурност више него уобичајено. Прихватите сентименталне и романтичне осећаје.

Здравље Потешкоће са дисањем.

Водолија

Посао Повремен стрес везан за финансије вас избацује из равнотеже и морате добро да промислите о наредним потезима, погото што не осећате да је ваш рад довољно признат или цењен. Добре идеје и решења вам долазе током слободних активности. Пријатељи и породица су вољни да вам помогну, али морате бити спремни да помоћ прихватите.

Љубав Динамика односа и веза се интензивира. Могућност посесивности и прејаких порива. Партнер у овом периоду може бити превише арогантан и непопустљив. Будите смирени и не реагујте исхитрено.

Здравље Отежана циркулација.

Рибе

Посао Приведите активности крају и не дозволите да вас преокупирају недовршени послови. Имате шансу за већу награду ако будете развијали неке постојеће пословне контакте. Када се за то укаже прилика, представите се у најбољем могућем светлу. Немојте да допустите да вам недостаје вера у успех. Самопуздање је сада кључна реч.

Љубав Дискутујте са партнером о конкретним питањима везаним за ваш однос. Будите искрени, пре свега према себи. Останите отворени за позитивне сугестије и не будите много ћутљиви, јер ће то бити контрапродуктивно.

Здравље Несаница.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.