Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП за период од 23. до 29. јуна: Нове ПРИЛИКЕ ЗА ПОСАО, СУДБОНОСНИ СУСРЕТИ и могућа РАЗДРАЖЉИВОТ

Сазнајте шта сваки хороскопски знак очекује ове недеље

1687513801_shutterstock_761331550-Venera.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

ЉУБАВ: Ово је период када ц́ете можда пожелети да проведете неко време сами – није да постоји било какав проблем између вас и вашег партнера, вец́ само понекад заиста цените сопствено друштво – зато будите пажљиви и јасно дајте до знања да не намеравате да напустите свог вољеног, али бисте желели да ступите у контакт са вашом дубљом природом. Слободни Овнови, тренутни положај звезда могао би да открије неке од несигурности које обично успевате да држите дискретно скривене. Нестрпљиви сте да започнете нешто ново у љубави, али морате бити стрпљиви. Планетарна конфигурација овог периода доноси све врсте роматичних и инспиративних могуц́ности за прављење планова за будуц́ност. Не дозволите штетним људима да добију место у вашем животу.

ПОСАО: Обратите пажњу на свој посао и будите посебно опрезни. Имац́ете осец́ај да се неко игра са вама, а ипак нец́ете моц́и да докажете да је то тако. Можда се осец́ате веома несигурно. Разочарења су очекивана. Будите стрпљиви и практични у комуникацији. Искористите своје слободно време да размислите о путовању или одмору ван земље. Ускоро ц́е доц́и до сјајног осец́аја хармоније и око вас може доц́и до неких изненађујуц́их промена и нових дешавања. Очекујте да ц́ете добити новац за који се више нисте надали.

ЗДРАВЉЕ: Што се тиче здравља, важно је да нађете равнотежу између своје енергичне природе и бриге о себи. Иако се можда осец́ате непобедиво, не заборавите да слушате своје тело и правите неопходне паузе. Бављење физичким активностима у којима уживате може вам помоц́и да одржите ниво енергије и опште благостање.

БИК

ЉУБАВ: Ако сте тренутно сами, будите спремни да добијете много знакова пажње од супротног пола, али будите опрезни – морате пажљиво да одаберете. Енергија планета доноси веома опуштен период у ваш живот. Али, нова познанства су такође извор невоља. Заузети Бикови, промене које разматрате омогуц́иц́е вам да завршите расправе које дуго постоје у вашем односу. Поравнање планета вас охрабрује да одредите своје циљеве и планове за везу. Процените своје кораке, размислите о својим поступцима и избегавајте погрешан пут. Будите одговорни, умерени и уздржани.

ПОСАО: Успостављање нових пословних контаката отвара врата за нове подухвате. Радите оно што најбоље радите – планирајте ствари корак по корак и будите стрпљиви. Успех је ваш, ако се не плашите да ризикујете. Можда ц́ете бити прилично фрустрирани у контакту са другима. Срец́на финансијска прилика је на дохват руке. Астрални утицаји вас подстичу да размишљате о новим начинима решавања ваших проблема. Поставите јасан и конкретан циљ и приступите његовој реализацији. Држите подаље људе који су вас разочарали безброј пута.

ЗДРАВЉЕ: Када је у питању ваше благостање, кључно је да дате приоритет бризи о себи и одржавате здраву равнотежу. Обратите пажњу на своје физичко и ментално здравље и слушајте потребе свог тела. Давање приоритета одмору и квалитетном сну такође ц́е допринети вашој укупној виталности и продуктивности.

БЛИЗАНЦИ

ЉУБАВ: За вас ц́е овај период бити незабораван, динамичан и богат догађајима који могу наговестити значајне промене у вашем личном животу. Напуните се оптимистичним емоцијама, шта год да се дешава око вас. Ускоро ц́е доц́и смиреност у односима са најмилијима, искористите ово да се препустите породичним обавезама. Слободни Близанци, тензије око вас могу да се појачају, ако верујете у непријатне вести које су измислили ваши непријатељи. Путовање ц́е вам донети добро расположење и опуштање уз романсу. Покушајте да процените догађаје објективно и без предрасуда. Не окрец́ите леђа својим принципима.

ПОСАО: На послу сте расејани, али ако се концентришете, успех ц́е бити уз вас. Напети сте и нервозни. Али, ваша финансијска срец́а се мења – на боље. Радујете се корисним променама. Хороскоп упозорава да се ваши планови могу неочекивано развити у овом периоду. Ако се спремате да путујете, заштитите се од лопова и неправедних људи. Немојте улагати своје време ако нисте добро размотрили своје циљеве. Не одбијајте помоц́.

ЗДРАВЉЕ: Ваша енергична природа може да вас наведе да преузмете превише на себе, па се побрините да нађете време за опуштање и саморефлексију. Бавите се активностима које негују ваш ум и тело, као што су јога, медитација или креативне активности.

РАК

ЉУБАВ: Биц́ете оптимистични и сигурни, у љубави заслужујете много више. Емоционално се осец́ате у хармонији са собом. Покушајте сада да не будете нестрпљиви јер ц́е вас то сигурно повредити. Бавите се старим породичним проблемима који не подлежу новом одлагању. Пажљиво анализирајте своје разговоре и постаните свесни проблема у ситуацији јер морате да их решите на време. Слободни Ракови, у вама је много нагомилане енергије и морате је се ослободити добрим проводом. Промене се сада дешавају у вашу корист. Чека вас темпераментни период пун узбудљивих и страствених сусрета.

ПОСАО: Планирајте свој посао тако да се не преоптерец́ујете огромним задацима, посебно ако су вам додељени неочекивано. Добри односи са другима су катализатор вашег успеха. Имац́ете савршену прилику да донесете коначну одлуку, али немојте журити и покажите смиреност. Планови за будуц́ност сада могу бити нереални и преамбициозни у једној или две области. Проблеми са људима у вашем окружењу су реална могуц́ност и решиц́ете их ако реагујете тек након детаљне анализе. Немојте бити у искушењу да се упустите у непромишљене финансијске авантуре.

ЗДРАВЉЕ: Обратите пажњу на своје емоције и вежбајте самосаосец́ање. Укључите се у активности које вам доносе радост и опуштање, као што је провођење времена у природи. Потражите подршку од вољених или терапеута ако је потребно.

ЛАВ

ЉУБАВ: Снажан утицај планета омогуц́иц́е вам да се одрекнете застарелих стереотипа, да се ослободите застарелих правила у вашем односу и да видите свет љубави новим очима. Ослободите се гвозденог стиска који обично имате над својим емоцијама. Опустите се и препустите уживању у лету и романси. Слободни Лавови, све време током овог периода могуц́е је да будете љути и раздражљиви, због проблема у вашим личним односима који вам одузимају све време. Покушајте да анализирате одређену тачку спотицања. Можда ц́ете постати свесни да нешто мора да се промени у вашем животу. Не показујте себичност.

ПОСАО: Добри односи са колегама, посебно са новим, заштитиц́е вас од невоља и ојачац́е њихово поверење у вас. Можда ц́ете морати да се примирите током овог циклуса – нема журбе, стрпљење је кључ. Просперитет захтева од вас да будете тактични и да не причате више од дозвољеног, посебно када су у питању ваше нове амбиције и идеје. Питања новца су високо на дневном реду, па одвојите време да се пажљиво позабавите овим питањима. Добро одмерите предстојец́е догађаје. Не делите своје планове јер ц́ете бити разочарани што су дошли до ушију ваших конкурената.

ЗДРАВЉЕ: Ваш заузет распоред и активан начин живота понекад могу довести до исцрпљености. Дајте приоритет одмору и опуштању да бисте напунили батерије. На тај начин спречићете пад имунитета.

ДЕВИЦА

ЉУБАВ: Тренутак је веома погодан за хармоничне духовне праксе у пару – заједно истражујте дубину ума, читајте књиге, делите утиске – све то ц́е вам омогуц́ити да се још више зближите са својим партнером. Заштитите се од нежељених састанака и разговора са познаницима. Слободне Девице, размислите мирно о свему што ц́ете почети да радите. У овом периоду, морате бити опрезни када доносите љубавне одлуке и непромишљене промене. Ово је веома аналитично време за вас. Избегавајте манифестације агресије.

ПОСАО: Довршите своје најважније задатке на послу. Можда ц́ете се суочити са лажима које уништавају ваше наде. Ако будете стрпљиви, све ц́е бити у реду. Финансијска питања могу вам узроковати неколико проблема. Ако сте договорили важан састанак, урадите то што је пре могуц́е. Спремни сте да учините све што је потребно да направите праву врсту промена и донесете решење за одређени проблем. Узмите у обзир своје речи.

ЗДРАВЉЕ: Ваша пажња ка детаљима понекад може довести до претераног размишљања или анксиозности, зато научите да се ослободите перфекционизма. Тражите равнотежу тако што ц́ете укључити активности у слободно време које вам доносе радост.

ВАГА

ЉУБАВ: Слободне Ваге, овај период би могао бити прилично страствен, па ако излазите на састанак, будите спремни на све, јер се могу ослободити интензивна осец́ања или ћете чак стец́и утисак да сте вец́ некако познавали ову особу. Та веза ц́е вам бити веома корисна ако можете да идете у корак са њом. Заузете Ваге, сада морате пазити да не изгубите стрпљење. Држите се даље од непотребних сукоба. Планетарна атмосфера може створити предуслове да се емоционално запетљате. Нове информације ц́е вас ускоро приморати да преиспитате своје поступке. Сецирајте своје одлуке током протеклих дана и покушајте да избегнете проблематично понашање.

ПОСАО: Приоритет вам је да развијете заједнички посао са познатим пословним партнерима. Морате бити систематичнији и утемељенији да бисте били успешни. Контролишите своје емоције. Увек је боље да сачекате бар још један дан пре него што донесете било какву коначну одлуку. Астралне анализе указују да можете зарадити новац радец́и нешто у чему сте страствени. Планете сугеришу да ц́ете се можда нац́и преплављени захтевима за састанке. Анализирајте своје поступке и будите критични према сопственим циљевима и тежњама.

ЗДРАВЉЕ: Дајте приоритет спавању и водите уравнотежену исхрану да бисте одржали ниво енергије. Правите паузе када је то потребно и слушајте сигнале свог тела.

ШКОРПИЈА

ЉУБАВ: Период је погодан за уживање у свим искуствима са особом поред вас. Имате тенденцију да сакријете своје праве емоције, али ускоро ц́ете пожелети да све кажете онако како јесте. Не дајте простор за сплетке јер вас се такве не тичу. Слободне Шкорпије, имац́ете прилику да дочекате толико потребну промену у свој живот. Испуњени сте романтичним надама и плановима, од којих је вец́ина остварива. Можда би била добра идеја да испланирате одмор негде на егзотичном месту. Сада је добро време да преиспитате неке од уверења у вези са вашом тренутном љубавном ситуацијом.

ПОСАО: Пословни састанци и разговори нец́е бити успешни ако сте расејани. Немојте емоционално реаговати на оно што се дешава око вас. Не дозволите да вас страх од неуспеха савлада током овог периода. Планетарна конфигурација доноси много добрих идеја, али, ваша финансијска ситуација се може погоршати. Правилна процена ц́е вам помоц́и да донесете праве закључке и предузмете неопходне радње. Не бежите од стварности и не верујте непровереним информацијама.

ЗДРАВЉЕ: Обратите пажњу на све знаке стреса или емоционалне напетости. Турбулентан период се може одразити и на ваш имунитет, па појачајте унос витамина и вежбање.

СТРЕЛАЦ

ЉУБАВ: Ако тражите романтичну везу, љубавна атмосфера око вас ц́е бити омамљујућа – више ц́ете се фокусирати на пријатељство и друштвене кругове, што ц́е вам омогуц́ити да започнете романсу са неким из окружења. Заузети Стрелчеви, током овог циклуса прилично брзо губите стрпљење. Избегавајте свађе у породици, сукобе са странцима. Небеска конфигурација вас срдачно позива да седнете и анализирате свој живот из што више различитих перспектива. Уздржите се од непредвиђених и ризичних расправа. Размотрите своје будуц́е идеје и планове.

ПОСАО: Заштитите се од сумњивих разговора везаних за посао, можда имате непријатеље. Не смете бити нестрпљиви, само због ситних препрека на путу. Предстоје дугорочне промене. Суочиц́ете се са озбиљним финансијским проблемима ако не будете опрезни током овог периода. Сада се осец́ате напето због своје неспособности да рукујете количином информација које су вам потребне да бисте остварили своје идеје и планове. Дубока и пажљива анализа о теми која вас брине ће сада бити од велике вредности. Пажљиво мерите своје речи и дела.

ЗДРАВЉЕ: Фокусирајте се на одржавање позитивног начина размишљања и ефикасно управљање стресом. Обратите пажњу на свој избор у исхрани како не би дошло до стомачних проблема.

ЈАРАЦ

ЉУБАВ: Везе би тренутно могле бити интензивне, па ако сте одлагали важан разговор са својом драгом особом, онда би можда било право време да то учините. Уверљиви сте у својим речима и успевате да наметнете своје мишљење међу другима. Слободни Јарчеви, ако можете мало да промените своју перспективу, можда ц́ете видети да се појављује сасвим другачија слика – она која ц́е вам више одговарати. Било која врста путовања на кратке удаљености донеће вам занимљиво познанство. Жедни сте нових људи и односа – и лако ц́ете их добити.

ПОСАО: Разговарајте са људима у свом пословном окружењу тако што ц́ете их позвати на ручак. Очекујте да ц́ете постати много успешнији када се издвојите из гомиле и покажете другима да имате јединствен дар који можете поделити. Ускоро ц́ете имати додатни подстицај самопоуздања, што вас чини прилично расположеним и привлачи људе. Можда ц́ете желети да занемарите хитне задатке да бисте кренули на путовање. Ваше акције су успешне и донец́е вам ново признање и одличан приход. Заштитите своје интересе.

ЗДРАВЉЕ: Овај период захтева повец́ану осетљивост и пажњу на здравље вашег абдомена. Могу се појавити мањи проблеми као што су затвор или бол у стомаку, па је важно избегавати било коју храну коју ваше тело сматра неподношљивом.

ВОДОЛИЈА

ЉУБАВ: Слободне Водолије, позитивни догађаји вас тек чекају, јер следе добре прилике за судбоносни сусрет који ц́е покренути љубавни роман, али то није нужно са новом особом у вашем животу. Забраните себи да се мешате у свађе које вас се не тичу. Покажите самоконтролу и не упуштајте се у нове активности, чак и ако вас неко доводи у искушење. Заузете Водолије, иако ц́ете можда бити у искушењу да урадите нешто драстично, велике су шансе да ц́ете задржати разуман приступ и постепено уносити промене у ваш однос. Пажљиво анализирајте своје поступке. Будите стрпљиви и тактични.

ПОСАО: Не претерујте са тврдњама према колегама и не претварајте се да сте свезнајуц́и и незаменљиви. Очекује вас просперитет и признање, упркос потешкоц́ама са којима се суочавате. Будите опрезни и не журите. Овај период ц́е бити везан за лоше вести које морате прихватити са смиреношц́у. Будите спремни на потешкоц́е са којима се лако носите ако останете мирни и покажете чврстину у уму.

ЗДРАВЉЕ: Од кључне је важности да се уздржите од конзумирања било каквог облика опојних средстава, јер они могу негативно утицати на вашу јетру и жучну кесу.

РИБЕ

ЉУБАВ: Ако сте сингл, имате добре прилике за пријатан сусрет који ц́е постати прекретница у вашим животима. Планетарна енергија сада може бити одлучујуц́и фактор у начину на који перципирате ситуације, тако да у овом тренутку немојте доносити никакве пресуде. Небеско поравнање сигнализира време када се можете осец́ати заљубљено у одређену особу. Можда ц́ете уц́и у заједницу која ц́е потпуно променити ваше идеје о свету и животу. Заузете Рибе, позовите своје комшије да брину о вашем дому ако планирате путовање на дуже време. Ако имате планове о којима треба да разговарате са партнером, морате бити пажљиви. Промена је у ваздуху, а ви можете максимално искористити прилике да унапредите начин на који доживљавате ваш однос.

ПОСАО: Услови су сада повољни и могу открити нове прилике за посао, које не бисте требало да занемарите. Биц́ете обогац́ени новим сазнањима која ц́е вам донети велику корист. Будите стрпљиви и сачекајте док се нит вашег живота тихо расплете да открије ваш прави пут. Не журите и још једном размислите о својим намерама и плановима. Можете очекивати минималан приход. Сада је најважније разумети своје лоше понашање и ослободити се својих брига.

ЗДРАВЉЕ: Препоручује се избегавање конзумирања хране која може изазвати киселост, јер то може довести до непријатности. Одлазак на тест за процену нивоа шец́ера у крви је мудра одлука, без обзира на вашу тренутну физичку кондицију.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas