Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP za period od 23. do 29. juna: Nove PRILIKE ZA POSAO, SUDBONOSNI SUSRETI i moguća RAZDRAŽLJIVOT

Saznajte šta svaki horoskopski znak očekuje ove nedelje

1687513801_shutterstock_761331550-Venera.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

OVAN

LJUBAV: Ovo je period kada ćete možda poželeti da provedete neko vreme sami – nije da postoji bilo kakav problem između vas i vašeg partnera, već samo ponekad zaista cenite sopstveno društvo – zato budite pažljivi i jasno dajte do znanja da ne nameravate da napustite svog voljenog, ali biste želeli da stupite u kontakt sa vašom dubljom prirodom. Slobodni Ovnovi, trenutni položaj zvezda mogao bi da otkrije neke od nesigurnosti koje obično uspevate da držite diskretno skrivene. Nestrpljivi ste da započnete nešto novo u ljubavi, ali morate biti strpljivi. Planetarna konfiguracija ovog perioda donosi sve vrste romatičnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost. Ne dozvolite štetnim ljudima da dobiju mesto u vašem životu.

POSAO: Obratite pažnju na svoj posao i budite posebno oprezni. Imaćete osećaj da se neko igra sa vama, a ipak nećete moći da dokažete da je to tako. Možda se osećate veoma nesigurno. Razočarenja su očekivana. Budite strpljivi i praktični u komunikaciji. Iskoristite svoje slobodno vreme da razmislite o putovanju ili odmoru van zemlje. Uskoro će doći do sjajnog osećaja harmonije i oko vas može doći do nekih iznenađujućih promena i novih dešavanja. Očekujte da ćete dobiti novac za koji se više niste nadali.

ZDRAVLJE: Što se tiče zdravlja, važno je da nađete ravnotežu između svoje energične prirode i brige o sebi. Iako se možda osećate nepobedivo, ne zaboravite da slušate svoje telo i pravite neophodne pauze. Bavljenje fizičkim aktivnostima u kojima uživate može vam pomoći da održite nivo energije i opšte blagostanje.

BIK

LJUBAV: Ako ste trenutno sami, budite spremni da dobijete mnogo znakova pažnje od suprotnog pola, ali budite oprezni – morate pažljivo da odaberete. Energija planeta donosi veoma opušten period u vaš život. Ali, nova poznanstva su takođe izvor nevolja. Zauzeti Bikovi, promene koje razmatrate omogućiće vam da završite rasprave koje dugo postoje u vašem odnosu. Poravnanje planeta vas ohrabruje da odredite svoje ciljeve i planove za vezu. Procenite svoje korake, razmislite o svojim postupcima i izbegavajte pogrešan put. Budite odgovorni, umereni i uzdržani.

POSAO: Uspostavljanje novih poslovnih kontakata otvara vrata za nove poduhvate. Radite ono što najbolje radite – planirajte stvari korak po korak i budite strpljivi. Uspeh je vaš, ako se ne plašite da rizikujete. Možda ćete biti prilično frustrirani u kontaktu sa drugima. Srećna finansijska prilika je na dohvat ruke. Astralni uticaji vas podstiču da razmišljate o novim načinima rešavanja vaših problema. Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji. Držite podalje ljude koji su vas razočarali bezbroj puta.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše blagostanje, ključno je da date prioritet brizi o sebi i održavate zdravu ravnotežu. Obratite pažnju na svoje fizičko i mentalno zdravlje i slušajte potrebe svog tela. Davanje prioriteta odmoru i kvalitetnom snu takođe će doprineti vašoj ukupnoj vitalnosti i produktivnosti.

BLIZANCI

LJUBAV: Za vas će ovaj period biti nezaboravan, dinamičan i bogat događajima koji mogu nagovestiti značajne promene u vašem ličnom životu. Napunite se optimističnim emocijama, šta god da se dešava oko vas. Uskoro će doći smirenost u odnosima sa najmilijima, iskoristite ovo da se prepustite porodičnim obavezama. Slobodni Blizanci, tenzije oko vas mogu da se pojačaju, ako verujete u neprijatne vesti koje su izmislili vaši neprijatelji. Putovanje će vam doneti dobro raspoloženje i opuštanje uz romansu. Pokušajte da procenite događaje objektivno i bez predrasuda. Ne okrećite leđa svojim principima.

POSAO: Na poslu ste rasejani, ali ako se koncentrišete, uspeh će biti uz vas. Napeti ste i nervozni. Ali, vaša finansijska sreća se menja – na bolje. Radujete se korisnim promenama. Horoskop upozorava da se vaši planovi mogu neočekivano razviti u ovom periodu. Ako se spremate da putujete, zaštitite se od lopova i nepravednih ljudi. Nemojte ulagati svoje vreme ako niste dobro razmotrili svoje ciljeve. Ne odbijajte pomoć.

ZDRAVLJE: Vaša energična priroda može da vas navede da preuzmete previše na sebe, pa se pobrinite da nađete vreme za opuštanje i samorefleksiju. Bavite se aktivnostima koje neguju vaš um i telo, kao što su joga, meditacija ili kreativne aktivnosti.

RAK

LJUBAV: Bićete optimistični i sigurni, u ljubavi zaslužujete mnogo više. Emocionalno se osećate u harmoniji sa sobom. Pokušajte sada da ne budete nestrpljivi jer će vas to sigurno povrediti. Bavite se starim porodičnim problemima koji ne podležu novom odlaganju. Pažljivo analizirajte svoje razgovore i postanite svesni problema u situaciji jer morate da ih rešite na vreme. Slobodni Rakovi, u vama je mnogo nagomilane energije i morate je se osloboditi dobrim provodom. Promene se sada dešavaju u vašu korist. Čeka vas temperamentni period pun uzbudljivih i strastvenih susreta.

POSAO: Planirajte svoj posao tako da se ne preopterećujete ogromnim zadacima, posebno ako su vam dodeljeni neočekivano. Dobri odnosi sa drugima su katalizator vašeg uspeha. Imaćete savršenu priliku da donesete konačnu odluku, ali nemojte žuriti i pokažite smirenost. Planovi za budućnost sada mogu biti nerealni i preambiciozni u jednoj ili dve oblasti. Problemi sa ljudima u vašem okruženju su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize. Nemojte biti u iskušenju da se upustite u nepromišljene finansijske avanture.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoje emocije i vežbajte samosaosećanje. Uključite se u aktivnosti koje vam donose radost i opuštanje, kao što je provođenje vremena u prirodi. Potražite podršku od voljenih ili terapeuta ako je potrebno.

LAV

LJUBAV: Snažan uticaj planeta omogućiće vam da se odreknete zastarelih stereotipa, da se oslobodite zastarelih pravila u vašem odnosu i da vidite svet ljubavi novim očima. Oslobodite se gvozdenog stiska koji obično imate nad svojim emocijama. Opustite se i prepustite uživanju u letu i romansi. Slobodni Lavovi, sve vreme tokom ovog perioda moguće je da budete ljuti i razdražljivi, zbog problema u vašim ličnim odnosima koji vam oduzimaju sve vreme. Pokušajte da analizirate određenu tačku spoticanja. Možda ćete postati svesni da nešto mora da se promeni u vašem životu. Ne pokazujte sebičnost.

POSAO: Dobri odnosi sa kolegama, posebno sa novim, zaštitiće vas od nevolja i ojačaće njihovo poverenje u vas. Možda ćete morati da se primirite tokom ovog ciklusa – nema žurbe, strpljenje je ključ. Prosperitet zahteva od vas da budete taktični i da ne pričate više od dozvoljenog, posebno kada su u pitanju vaše nove ambicije i ideje. Pitanja novca su visoko na dnevnom redu, pa odvojite vreme da se pažljivo pozabavite ovim pitanjima. Dobro odmerite predstojeće događaje. Ne delite svoje planove jer ćete biti razočarani što su došli do ušiju vaših konkurenata.

ZDRAVLJE: Vaš zauzet raspored i aktivan način života ponekad mogu dovesti do iscrpljenosti. Dajte prioritet odmoru i opuštanju da biste napunili baterije. Na taj način sprečićete pad imuniteta.

DEVICA

LJUBAV: Trenutak je veoma pogodan za harmonične duhovne prakse u paru – zajedno istražujte dubinu uma, čitajte knjige, delite utiske – sve to će vam omogućiti da se još više zbližite sa svojim partnerom. Zaštitite se od neželjenih sastanaka i razgovora sa poznanicima. Slobodne Device, razmislite mirno o svemu što ćete početi da radite. U ovom periodu, morate biti oprezni kada donosite ljubavne odluke i nepromišljene promene. Ovo je veoma analitično vreme za vas. Izbegavajte manifestacije agresije.

POSAO: Dovršite svoje najvažnije zadatke na poslu. Možda ćete se suočiti sa lažima koje uništavaju vaše nade. Ako budete strpljivi, sve će biti u redu. Finansijska pitanja mogu vam uzrokovati nekoliko problema. Ako ste dogovorili važan sastanak, uradite to što je pre moguće. Spremni ste da učinite sve što je potrebno da napravite pravu vrstu promena i donesete rešenje za određeni problem. Uzmite u obzir svoje reči.

ZDRAVLJE: Vaša pažnja ka detaljima ponekad može dovesti do preteranog razmišljanja ili anksioznosti, zato naučite da se oslobodite perfekcionizma. Tražite ravnotežu tako što ćete uključiti aktivnosti u slobodno vreme koje vam donose radost.

VAGA

LJUBAV: Slobodne Vage, ovaj period bi mogao biti prilično strastven, pa ako izlazite na sastanak, budite spremni na sve, jer se mogu osloboditi intenzivna osećanja ili ćete čak steći utisak da ste već nekako poznavali ovu osobu. Ta veza će vam biti veoma korisna ako možete da idete u korak sa njom. Zauzete Vage, sada morate paziti da ne izgubite strpljenje. Držite se dalje od nepotrebnih sukoba. Planetarna atmosfera može stvoriti preduslove da se emocionalno zapetljate. Nove informacije će vas uskoro primorati da preispitate svoje postupke. Secirajte svoje odluke tokom proteklih dana i pokušajte da izbegnete problematično ponašanje.

POSAO: Prioritet vam je da razvijete zajednički posao sa poznatim poslovnim partnerima. Morate biti sistematičniji i utemeljeniji da biste bili uspešni. Kontrolišite svoje emocije. Uvek je bolje da sačekate bar još jedan dan pre nego što donesete bilo kakvu konačnu odluku. Astralne analize ukazuju da možete zaraditi novac radeći nešto u čemu ste strastveni. Planete sugerišu da ćete se možda naći preplavljeni zahtevima za sastanke. Analizirajte svoje postupke i budite kritični prema sopstvenim ciljevima i težnjama.

ZDRAVLJE: Dajte prioritet spavanju i vodite uravnoteženu ishranu da biste održali nivo energije. Pravite pauze kada je to potrebno i slušajte signale svog tela.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Period je pogodan za uživanje u svim iskustvima sa osobom pored vas. Imate tendenciju da sakrijete svoje prave emocije, ali uskoro ćete poželeti da sve kažete onako kako jeste. Ne dajte prostor za spletke jer vas se takve ne tiču. Slobodne Škorpije, imaćete priliku da dočekate toliko potrebnu promenu u svoj život. Ispunjeni ste romantičnim nadama i planovima, od kojih je većina ostvariva. Možda bi bila dobra ideja da isplanirate odmor negde na egzotičnom mestu. Sada je dobro vreme da preispitate neke od uverenja u vezi sa vašom trenutnom ljubavnom situacijom.

POSAO: Poslovni sastanci i razgovori neće biti uspešni ako ste rasejani. Nemojte emocionalno reagovati na ono što se dešava oko vas. Ne dozvolite da vas strah od neuspeha savlada tokom ovog perioda. Planetarna konfiguracija donosi mnogo dobrih ideja, ali, vaša finansijska situacija se može pogoršati. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Ne bežite od stvarnosti i ne verujte neproverenim informacijama.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na sve znake stresa ili emocionalne napetosti. Turbulentan period se može odraziti i na vaš imunitet, pa pojačajte unos vitamina i vežbanje.

STRELAC

LJUBAV: Ako tražite romantičnu vezu, ljubavna atmosfera oko vas će biti omamljujuća – više ćete se fokusirati na prijateljstvo i društvene krugove, što će vam omogućiti da započnete romansu sa nekim iz okruženja. Zauzeti Strelčevi, tokom ovog ciklusa prilično brzo gubite strpljenje. Izbegavajte svađe u porodici, sukobe sa strancima. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva. Uzdržite se od nepredviđenih i rizičnih rasprava. Razmotrite svoje buduće ideje i planove.

POSAO: Zaštitite se od sumnjivih razgovora vezanih za posao, možda imate neprijatelje. Ne smete biti nestrpljivi, samo zbog sitnih prepreka na putu. Predstoje dugoročne promene. Suočićete se sa ozbiljnim finansijskim problemima ako ne budete oprezni tokom ovog perioda. Sada se osećate napeto zbog svoje nesposobnosti da rukujete količinom informacija koje su vam potrebne da biste ostvarili svoje ideje i planove. Duboka i pažljiva analiza o temi koja vas brine će sada biti od velike vrednosti. Pažljivo merite svoje reči i dela.

ZDRAVLJE: Fokusirajte se na održavanje pozitivnog načina razmišljanja i efikasno upravljanje stresom. Obratite pažnju na svoj izbor u ishrani kako ne bi došlo do stomačnih problema.

JARAC

LJUBAV: Veze bi trenutno mogle biti intenzivne, pa ako ste odlagali važan razgovor sa svojom dragom osobom, onda bi možda bilo pravo vreme da to učinite. Uverljivi ste u svojim rečima i uspevate da nametnete svoje mišljenje među drugima. Slobodni Jarčevi, ako možete malo da promenite svoju perspektivu, možda ćete videti da se pojavljuje sasvim drugačija slika – ona koja će vam više odgovarati. Bilo koja vrsta putovanja na kratke udaljenosti doneće vam zanimljivo poznanstvo. Žedni ste novih ljudi i odnosa – i lako ćete ih dobiti.

POSAO: Razgovarajte sa ljudima u svom poslovnom okruženju tako što ćete ih pozvati na ručak. Očekujte da ćete postati mnogo uspešniji kada se izdvojite iz gomile i pokažete drugima da imate jedinstven dar koji možete podeliti. Uskoro ćete imati dodatni podsticaj samopouzdanja, što vas čini prilično raspoloženim i privlači ljude. Možda ćete želeti da zanemarite hitne zadatke da biste krenuli na putovanje. Vaše akcije su uspešne i doneće vam novo priznanje i odličan prihod. Zaštitite svoje interese.

ZDRAVLJE: Ovaj period zahteva povećanu osetljivost i pažnju na zdravlje vašeg abdomena. Mogu se pojaviti manji problemi kao što su zatvor ili bol u stomaku, pa je važno izbegavati bilo koju hranu koju vaše telo smatra nepodnošljivom.

VODOLIJA

LJUBAV: Slobodne Vodolije, pozitivni događaji vas tek čekaju, jer slede dobre prilike za sudbonosni susret koji će pokrenuti ljubavni roman, ali to nije nužno sa novom osobom u vašem životu. Zabranite sebi da se mešate u svađe koje vas se ne tiču. Pokažite samokontrolu i ne upuštajte se u nove aktivnosti, čak i ako vas neko dovodi u iskušenje. Zauzete Vodolije, iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto drastično, velike su šanse da ćete zadržati razuman pristup i postepeno unositi promene u vaš odnos. Pažljivo analizirajte svoje postupke. Budite strpljivi i taktični.

POSAO: Ne preterujte sa tvrdnjama prema kolegama i ne pretvarajte se da ste sveznajući i nezamenljivi. Očekuje vas prosperitet i priznanje, uprkos poteškoćama sa kojima se suočavate. Budite oprezni i ne žurite. Ovaj period će biti vezan za loše vesti koje morate prihvatiti sa smirenošću. Budite spremni na poteškoće sa kojima se lako nosite ako ostanete mirni i pokažete čvrstinu u umu.

ZDRAVLJE: Od ključne je važnosti da se uzdržite od konzumiranja bilo kakvog oblika opojnih sredstava, jer oni mogu negativno uticati na vašu jetru i žučnu kesu.

RIBE

LJUBAV: Ako ste singl, imate dobre prilike za prijatan susret koji će postati prekretnica u vašim životima. Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve presude. Nebesko poravnanje signalizira vreme kada se možete osećati zaljubljeno u određenu osobu. Možda ćete ući u zajednicu koja će potpuno promeniti vaše ideje o svetu i životu. Zauzete Ribe, pozovite svoje komšije da brinu o vašem domu ako planirate putovanje na duže vreme. Ako imate planove o kojima treba da razgovarate sa partnerom, morate biti pažljivi. Promena je u vazduhu, a vi možete maksimalno iskoristiti prilike da unapredite način na koji doživljavate vaš odnos.

POSAO: Uslovi su sada povoljni i mogu otkriti nove prilike za posao, koje ne biste trebalo da zanemarite. Bićete obogaćeni novim saznanjima koja će vam doneti veliku korist. Budite strpljivi i sačekajte dok se nit vašeg života tiho rasplete da otkrije vaš pravi put. Ne žurite i još jednom razmislite o svojim namerama i planovima. Možete očekivati minimalan prihod. Sada je najvažnije razumeti svoje loše ponašanje i osloboditi se svojih briga.

ZDRAVLJE: Preporučuje se izbegavanje konzumiranja hrane koja može izazvati kiselost, jer to može dovesti do neprijatnosti. Odlazak na test za procenu nivoa šećera u krvi je mudra odluka, bez obzira na vašu trenutnu fizičku kondiciju.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas