· · Коментари: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Лава очекује НЕПРИЈАТАН СУСРЕТ, Стрелац улази у жесток сукоб, а Рибама се остварују жеље!

Наоштрите чула, ослободите ум, припремите се за изненађења...само су нека од упозорења која нам шаљу звезде.

1628254222_kameron.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен

Викенд који је пред нама за неке знакове биће јако буран, а шта хороскопским знаковима препоручују звезде погледајте у наставку:

Ован

Нисте задовољни тренутном ситуацијом у васем животу.Тренутно није време за велике промне. Мало тога можете променити. Посветите више пажње себи тј,радите на личном усавршавању. Никада није касно.

Повољан је период да ризикујете и да започнете неке нове послове који би поправили вашу финасијску ситуацију. Потрудите се да не будете лакомислени, такође можете се осетити помало усамљеним или изневереним од стране оних на које рачунате. 

Бик

Овај период ће бити обележен разним активностима, новим могућностима.Ви сте перфекциониста И нецете бити задовољни тренутним исходом.Имате наглашену жељу за самосталношћу. До успеха ће доћи када се усгласите са окружењем-породицом. Потрудите се да будете коректни у комункацији И да некога не увредите.Такође, покушајте се да осетите потребе, жеље блиских људи.

Близанци

Тренутну породичну ситуацију треба да решавате разумно И без велике еуфорије.Уколико вам смета нечије присуство покушајте да се не упустате у расправу. Чувајте своју енергију.Расположење вам је променљиво. Осцилације унутар породице не морају да дају негативан исход.Комуникацијом са особом из ближег окружења долазите до закључка како да решите тренутну ситуацију.

Рак

Породици уливате велику сигурност и поврење.Сада је одличан тренутак да ситуацију сагледате И да донесете праву одлуку.Битно је да добро одмерите речи којима ћете им се обратити. То се од вас очекује.Будите упорни у спровођењу својих палнова,али се прилагодите тренутној ситуацији и могућностима. Покушајте да мало времена одвојите за себе да уживате у стварима које вас испуњавају.

Лав

Имате доста планова које желите да реализујете. Желите да “почистите” ставри које вам сметају.Подршку ћете имати са свих страна.Сигурни сте у себе И имате јасно зацртан циљ. Уложицете доста енергије И било би пожељно да себи после свега приуштите мини одмор. Потребно вам је више одмора. Очекује вас пријатан сусрет са особом из прошлости.

Девица

Ово је период када је могуће да увећате своји финансијску зараду и да решите нека имовинаска питања.Почните да радите на себи тј да се усврашавате.Добићете понуду од пријатеља. Искористите могућности које вам се пружају. Од васе иницијативе И креативности много тога зависи .Имаћете подршку породице.Можда ћете имати утисак да је све спало на вас али резултати на крају ће бити очаравајуци.

Вага

Покушајте да смањите непотребне трошкове. Комуникација са партнером И породицом није на завидном нивоу.Поведеите рачуна са ким о чему причате.Постоји могућност да се нађете у незавидној ситуацији. Од ваше тактичности зависи даљи развој ситуације тј. односа.Пажљивои прецизно износите своје ставове.Не правите велике уступке.Држите се својих начела И статвова.

Шкорпија

Утисак да се ставри не одвијају баш онако како би ви желели. На срећу то је пролазна фаза, немојте губити самопоуздање и контролу над важним догађајима. У наредном преиоду са лакоћом ћете постизати све оно што желите.Остаће вам времена и за друге активности.Потрудите се да не компликујете ситуацију у породици.Допустите себи И блиским људима да уживате у заједничким тренутцима.

Стрелац

Улазите у период када јасно и прецизно зелите да изнесете своја очекивања.Добро размислите пре него што одговорите саговорнику,јер један мали неспоразум мозе да ескалира у велики сукоб. Трудите се да ствари држите под контролом јер ће гомила непредвиђених ситуација јако утицати на свакодневне догађаје. Ово је период у ком морате да се прилагођавате. Чувајте новац током овог периода јер вам долазе увећани рачуни и непредвиђени расходи.

Јарац

Овог викенда би било добро да избегавате јавне расправе чак И ако знате да сте у праву. Тренутна ситуација не иде у вашу корист.Ваше планове И идеје и  битне ставри за сада одлозите.Ближа околина очекује да им помогнете и подржите.Јасно вам је да су промене неизбежне.Потрудите се да нађете времена за њих ма колико били у обавезама.

Водолија

У току овог викенда се што висе крећите,шетајте и прихватите савете близе околине.Финансијаска ситуација се поправља.Имате способност доброг запажања И вештину брзог прилагођавања.Искористите то. Сада је добар период да ваше планове реализујете .Имаћете добру организацију И све ћете постићи.Бићете весели И расположени за савете И разговоре.

Рибе

Промене које желите да унесте у ваш живот полако долазе на ред.Сада је право време да покажете све своје таленте и колико умете и можете. Интуитивно осећате шта И када треба да урадите.Отварају вам се нове могућуности на више поља. Имаћете подршку мушке особе из породице.Креативни сте и мате одличну комуникацију са породицом.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.