Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Lava očekuje NEPRIJATAN SUSRET, Strelac ulazi u žestok sukob, a Ribama se ostvaruju želje!

Naoštrite čula, oslobodite um, pripremite se za iznenađenja...samo su neka od upozorenja koja nam šalju zvezde.

1628254222_kameron.JPG
Foto: YoutubePrintscreen
Oglas

Vikend koji je pred nama za neke znakove biće jako buran, a šta horoskopskim znakovima preporučuju zvezde pogledajte u nastavku:

Ovan

Niste zadovoljni trenutnom situacijom u vasem životu.Trenutno nije vreme za velike promne. Malo toga možete promeniti. Posvetite više pažnje sebi tj,radite na ličnom usavršavanju. Nikada nije kasno.

Povoljan je period da rizikujete i da započnete neke nove poslove koji bi popravili vašu finasijsku situaciju. Potrudite se da ne budete lakomisleni, takođe možete se osetiti pomalo usamljenim ili izneverenim od strane onih na koje računate. 

Bik

Ovaj period će biti obeležen raznim aktivnostima, novim mogućnostima.Vi ste perfekcionista I necete biti zadovoljni trenutnim ishodom.Imate naglašenu želju za samostalnošću. Do uspeha će doći kada se usglasite sa okruženjem-porodicom. Potrudite se da budete korektni u komunkaciji I da nekoga ne uvredite.Takođe, pokušajte se da osetite potrebe, želje bliskih ljudi.

Blizanci

Trenutnu porodičnu situaciju treba da rešavate razumno I bez velike euforije.Ukoliko vam smeta nečije prisustvo pokušajte da se ne upustate u raspravu. Čuvajte svoju energiju.Raspoloženje vam je promenljivo. Oscilacije unutar porodice ne moraju da daju negativan ishod.Komunikacijom sa osobom iz bližeg okruženja dolazite do zaključka kako da rešite trenutnu situaciju.

Rak

Porodici ulivate veliku sigurnost i povrenje.Sada je odličan trenutak da situaciju sagledate I da donesete pravu odluku.Bitno je da dobro odmerite reči kojima ćete im se obratiti. To se od vas očekuje.Budite uporni u sprovođenju svojih palnova,ali se prilagodite trenutnoj situaciji i mogućnostima. Pokušajte da malo vremena odvojite za sebe da uživate u stvarima koje vas ispunjavaju.

Lav

Imate dosta planova koje želite da realizujete. Želite da “počistite” stavri koje vam smetaju.Podršku ćete imati sa svih strana.Sigurni ste u sebe I imate jasno zacrtan cilj. Uložicete dosta energije I bilo bi poželjno da sebi posle svega priuštite mini odmor. Potrebno vam je više odmora. Očekuje vas prijatan susret sa osobom iz prošlosti.

Devica

Ovo je period kada je moguće da uvećate svoji finansijsku zaradu i da rešite neka imovinaska pitanja.Počnite da radite na sebi tj da se usvrašavate.Dobićete ponudu od prijatelja. Iskoristite mogućnosti koje vam se pružaju. Od vase inicijative I kreativnosti mnogo toga zavisi .Imaćete podršku porodice.Možda ćete imati utisak da je sve spalo na vas ali rezultati na kraju će biti očaravajuci.

Vaga

Pokušajte da smanjite nepotrebne troškove. Komunikacija sa partnerom I porodicom nije na zavidnom nivou.Povedeite računa sa kim o čemu pričate.Postoji mogućnost da se nađete u nezavidnoj situaciji. Od vaše taktičnosti zavisi dalji razvoj situacije tj. odnosa.Pažljivoi precizno iznosite svoje stavove.Ne pravite velike ustupke.Držite se svojih načela I statvova.

Škorpija

Utisak da se stavri ne odvijaju baš onako kako bi vi želeli. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. U narednom preiodu sa lakoćom ćete postizati sve ono što želite.Ostaće vam vremena i za druge aktivnosti.Potrudite se da ne komplikujete situaciju u porodici.Dopustite sebi I bliskim ljudima da uživate u zajedničkim trenutcima.

Strelac

Ulazite u period kada jasno i precizno zelite da iznesete svoja očekivanja.Dobro razmislite pre nego što odgovorite sagovorniku,jer jedan mali nesporazum moze da eskalira u veliki sukob. Trudite se da stvari držite pod kontrolom jer će gomila nepredviđenih situacija jako uticati na svakodnevne događaje. Ovo je period u kom morate da se prilagođavate. Čuvajte novac tokom ovog perioda jer vam dolaze uvećani računi i nepredviđeni rashodi.

Jarac

Ovog vikenda bi bilo dobro da izbegavate javne rasprave čak I ako znate da ste u pravu. Trenutna situacija ne ide u vašu korist.Vaše planove I ideje i  bitne stavri za sada odlozite.Bliža okolina očekuje da im pomognete i podržite.Jasno vam je da su promene neizbežne.Potrudite se da nađete vremena za njih ma koliko bili u obavezama.

Vodolija

U toku ovog vikenda se što vise krećite,šetajte i prihvatite savete blize okoline.Finansijaska situacija se popravlja.Imate sposobnost dobrog zapažanja I veštinu brzog prilagođavanja.Iskoristite to. Sada je dobar period da vaše planove realizujete .Imaćete dobru organizaciju I sve ćete postići.Bićete veseli I raspoloženi za savete I razgovore.

Ribe

Promene koje želite da uneste u vaš život polako dolaze na red.Sada je pravo vreme da pokažete sve svoje talente i koliko umete i možete. Intuitivno osećate šta I kada treba da uradite.Otvaraju vam se nove mogućunosti na više polja. Imaćete podršku muške osobe iz porodice.Kreativni ste i mate odličnu komunikaciju sa porodicom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas