Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИКАКО ДА СЕ СКРАСЕ: Четири хороскопска знака која најчешће мењају партнере

Ево о којим припадницима Зодијака је реч

1705667998_419274816_1074588230523245_8972573572153148588_n.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Овнови, Близанци, Лавови и још пар хороскопских знакова више воли да мења партнере, него да буде у дугој вези.
Када се ради о љубави, људи могу да се понашају на одређени начин због својих хороскопских знакова. 

Сматра се да неки од њих теже одржавају дугорочне везе и да рађе бирају да често мењају партнере. 

То су Овнови, Близанци, Лавови, Стрелчеви и Водолије.

Ован

Овнови су смели и плаховити. Желе узбуђења и нова искуства у љубави. Овнови теже разноврсности у вези, с обзиром на то да им брзо постане досадно.

Близанци

Близанци су познати по својој свестраности и радозналости. Они воле менталну стимулацију и испробавање нових ствари. Близанцима може бити борба да се посвете само једној особи. Могу да одаберу да пробају нове везе и остану отворени. 

Лав

Лавови су харизматични, имају самопоуздања и воле пажњу. Због њихове потребе за одобравањем, могуће је да ће тражити нове романтичне везе. Због узбуђења око нове љубави, Лавови ће често мењати партнера. 

Стрелац

Стрелац цени независност и авантуру. Желе више да уче и можда ће сматрати дугорочну везу спутавајућом. Стрелчеви ће пробати неколико веза, како би избегли везивање. 

Водолије

Водолије размишљају другачије и независни су. Вреднују независност и могу бити на опрезу када се ради о стабилним везама. Водолије у суштини траже неконвенционалне сапутнике. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas