Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Његова НАЈБОЉЕ ЧУВАНА ТАЈНА, према хороскопском знаку: Ове ствари никад не би желео да откријете!

Шта је највећа ствар коју ваш дечко или муж покушава да сакрије?

1642067488_pjimage---2022-01-13T105113.896.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Та "тајна" би могла да промени вашу везу. Која је његова највећа тајна коју не жели да откријете? Сазнаћемо за вас, ако нам дате његов астролошки знак.

Ован

Ако је ваш супружник Ован, његов највећи страх је да ћете га оставити, чак и ако је то последње што би признао. Он крије чињеницу да је преплављен идејом да ћете га оставити и окренути му леђа.

Бик

То је нешто што вам ваш дечко вероватно никада неће рећи, али истина је да је био повређен у прошлости и да се боји да ће поново бити повређен. Једна од његових бивших му је сломила срце и искуство га је заувек променило.

То не значи да је он и даље воли, али то је дефинитивно болна тачка која га и данас мучи.

Близанци

Тешко је чути, али понекад је твом дечку досадно. Није да те он више не воли, само му недостаје узбуђење с почетка везе с времена на време. Не дозволите да вас ово поремети јер се заправо не ради о вама, већ о њему.

Прочитајте још: Ево како да зарадите МНОГО НОВЦА у 2022. години на основу вашег хороскопског знака

Рак

Нећете видети сву Ракову несигурност док га боље не упознате. У ствари, он ће дати све од себе да сакрије чињеницу да мисли да није довољно добар за вас. Он се пореди са свим мушкарцима око вас, укључујући и вашег бившег, али зна да то није привлачан квалитет и стога га не дели ни са ким.

Лав

Погодите шта: ово није права личност вашег дечка Лава. Дефинитивно је много рањивији и осетљивији него што изгледа.

Девица

Као Девица, ваш партнер не прихвата ваше несавршености, иако покушава да вас натера да верујете у супротно. У ствари, он увек покушава да исправи вашу личност и поправи ваше мане; само је пронашао суптилнији начин да то уради.

Прочитајте још: 12 хороскопских комбинација које чине НАЈБОЉЕ ПАРОВЕ

Вага

Истина је да је овај момак имао тешку прошлост. Можда је из разорене породице или је урадио ствари на које није поносан, али чињеница је да постоје трауме које га прогањају. Плаши се да ћеш побећи ако сазнаш, и зато је тако тајанствен.

Шкорпија

Ако излазите са мушкарцем Шкорпијом, знајте једну ствар: не можете ни да замислите његов ниво љубоморе. Последња ствар коју жели је да га видите као посесивног манијака, али истина је да је опседнут могућношћу да га преварите или да се заљубите у другог момка.

Стрелац

Као Стрелац, вашем партнеру је увек потребан лични простор. Наравно, он никада не би мењао своју везу са вама у замену за сингл живот, али понекад се осећа заиста у кавезу и заробљеним. То је нешто што никада не би признао да је осетио, само зато што зна да бисте то погрешно протумачили.

Прочитајте још: 3 датума за ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ у животу 2022. године: Читање за сваки хороскопски знак

Јарац

Чак и ако те овај тип воли (а уверавам те да те воли), никада нећеш испунити његове амбиције. Ако мора да бира између вас и остварења својих снова, ви ћете увек бити други.

Водолија

Оно што мушкарац Водолија никада неће признати је да не воли ваше пријатеље и породицу. Он сматра да је проводити време са њима мука и увек радије остаје код куће него да се дружи са њима. Међутим, ово је последња ствар коју желите да чујете и он је тога добро свестан.

Рибе

Ако излазите са Рибом, тајна коју овај момак никада неће открити је да се понекад осећа емоционално занемарено. Времена када доводи у питање вашу љубав према њему и пита се да ли се он труди више од вас, када се осећа невољеним и нежељеним, без обзира колико се трудили да га убедите у супротно, чува као змија ноге.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas