· · Коментари: 0
ПРАКТИЧНА АСТРОЛОГИЈА

Ево како да зарадите МНОГО НОВЦА у 2022. години на основу вашег хороскопског знака

Астролози су открили најбоље начине за сваки хороскопски знак да искористи своје финансије у 2022. години и поједини од њих ће заблистати на пољу финансија.

1641905609_5446.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Како астролози најављују 2022. година ће бити пуна прилика - али неће сви напредовати. Битни су кључни датуми за сваки знак и на њих треба обратити пажњу - било да то значи ускакање у нове финансијске подухвате или потпуно избегавање доношења било каквих драстичних одлука.

Ован

За знак Овна, може бити примамљиво да крене пуном паром, препоручује се да не журите са великим одлукама. Током године осећате тај осећај дисонанце. Ви сте човек који брзо размишља, и обично сте далеко испред кривине, увек скачете напред на свој неустрашив начин. Напуштате послове за које сте сматрате да нису исправни, уновчавате инвестиције за које сматрате да су грешке, и без проблема бисте се преселили у другу земљу.

Да ли си увек у праву? Кога је брига! Али ове године је другачије – Овну све иде споро, тако да не треба да скачете између инвестиција и пословања. држите се сигурних инвестиција и послова. Јун је мало лакши, јул је мало богатији, али све у свему стабилно.

Бик

Бикови су генерално пажљиви са својим финансијским настојањима и спремни су да убиру добробити са на почетку године. Очекује их низ срећних околности. Бикови су мудри и организовани када су у питању личне финансије – добро зарађују и добро штеде. Јануар и фебруар срећни за вас када је у питању ваша економска стратегија – ваше пажљиво коцкање се исплаћује, а ваши ћутљиви партнери окрећу бројке у вашу корист.

Прве три недеље јуна су кључне за личне победе, па саставите свој петогодишњи план и доносите свеобухватне одлуке за целу своју породицу. Локација, образовање, чланство и инвестиције – дугорочне стратегије ће вам користити у годинама које долазе. Крајем године, после 11. децембра, стиже понуда коју не можете одбити…

Близанци

У међувремену, Близанци би требало да искористе свој урођени шарм и да на тај начин приграбе за себе ново радно место или нови пројекат. Слободно се што више крећите међу људима и шармирајте својим идејама. Најтежи су тренуци Меркура у ретроградном стању, када се чини да Меркур иде уназад на небу.Ово су ионако тешки дани, јер тада се све методе комуникације замрзавају – мејлови нестају, уговори се бришу без упозорења, а друштвене мреже једноставно пропадају. Али за тебе је много горе. Пошто је Меркур ваша владајућа планета, а ви сте комуникативан знак, добијате дуплу дозу непријатности.

Од 15. јануара до 4. фебруара, од 11. маја до 4. јуна и од 8. септембра до 3. октобра, плус последња два дана 2022. године, дани су за потпуно избегавање интернета. Не купујте, не продајте и не потписујте ништа.

Прочитајте још: 3 датума за ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ у животу 2022. године: Читање за сваки хороскопски знак

Рак

Под владавином Месеца који се брзо креће, Ракови често могу открити да се ствари мењају за њих изненађујућим темпом. Препоручује се да искористите енергију младог месеца и започнете нешто ново - било да се пријављујете за посао или започињете посао од куће. Али у време пуног месеца, време је да се направе веће одлуке, попут оне која се тиче улагања или куповине куће.

Конкретно, млад Месец у Раку 28. јуна ће вас подстаћи да започнете нови подухват, повезан са вашим природним вештинама, попут кувања или некретнина. Али прво, пун Месец је у Раку је 17. јануара, па будите спремни са својом листом жеља и изговорите их поред прозора. Могу бити велике или мале жеље – и бити конкретни. Колико желите да зарадите ове године? Којим приликама се надате? Слободно реците жељу и она ће вам се ове године остварити.

Лав

За знак Лава важи да је храбри ватрени знак и није вам страно да ризикујете, што се понекад исплати, а понекад не. Нисте љубитељ губитака, али све док их можете савладати, бићете поносни на своје финансијске победе. Поштовање других и осећај да сте нешто добро урадили су вам много важнији од бројева у банци.

Летње сунце вас распаљује, а када вам је топло и када вам се приближи рођендан, ваша неустрашива усредсређеност се доказује. Придружите се пријатељу у новом послу или погледајте неке необичне инвестиције у шоубизнису и моди током сезоне Лава – између 22. јула и 23. августа.

Девица

Логичне Девице можда већ имају припремљен план када је у питању максимизирање њихових финансија, а ова година је савршена за веру у боље дане. Потребна вам је паметна, проницљива стратегија да бисте живели свој живот, а не устајете ујутру без плана и утврђене рутине. Дакле, већ имате своје циљеве за 2022. годину и одредили сте праве датуме да направите своје потезе, на основу прорачуна који само ви знате.

Само да додам вашим већ припремљеним идејама, дозволите ми да поменем да ће ваша владајућа планета, Меркур, бити у вашем знаку два пута ове године. Датуми када се то деси – 5-26. август, а затим поново 24. септембар – 11. октобар, биће вам посебно срећни.

Прочитајте још: 12 хороскопских комбинација које чине НАЈБОЉЕ ПАРОВЕ

Вага

У међувремену, Вага ће имати сјајан почетак године. Година почиње сјајно за вас. Првих 10 недеља 2022. видите своју владајућу планету, нежну Венеру, у знаку Јарца. То је фантастично за посао, зато инвестирајте, планирајте и покрените тај посао пре него што се ветар промени.

Током априла добићете породицу која тражи финансијску помоћ, зато будите веома опрезни коме шта дајете. У бици срца против разумних фискалних савета, ићи ћете за срцем сваки дан, то је ваш начин – тако да ваша улагања припадају одрживим компанијама које урезују љубазност на своје заставе. Од 10. децембра видећете повраћај својих инвестиција.

Шкорпија

Управљање богатством није баш ваша врхунска вештина. Можете добро зарадити – вредни сте и шармантни, тако да ћете увек зарађивати, али када је у питању трошење и улагање, радије бисте то препустили неком другом, било да је то партнер, родитељ или обучени стручњак, али прихватање савета није срамотно, већ је мудро.

Ваше планете изгледају сјајно већи део године. Ваша владајућа планета, Плутон, налази се у финансијски добром Јарцу, тако да ако се одлучите за свој осећај, често ћете наћи нове финансијске могућности. Од 1. маја до 10. октобра бићете збуњенији него икад, зато будите опрезнији тих месеци – чак и сигурна улагања ће се понашати на непредвидив начин.

Стрелац

Стрелчевима се препоручује да иду полако, барем првих неколико месеци у години. Експанзивни, великодушни Јупитер је ваша владајућа планета, и зато често немате проблема да обезбедите добро плаћене, згодне и удобне прилике за зараду. Међутим, током прва четири месеца у години, ова планета је у сањивим Рибама, што значи да ваша експлозивна, ватрена, љупка природа није стварно задужена за поступке.

Боље би било да стрпљиво сачекате до 11. маја, када ваша планета пређе у страственог Овна. То ће бити тренутак да кренете напред са неким паметним плановима сарадње и пословним партнерствима за постизање тренутних добитака. Пажљиво у августу, септембру и октобру, када је ваша планета ретроградна – ствари нису онакве какве изгледају и можете бити преварени. Враћа вам се срећа у последњих 10 дана 2022. Бићете заузети тих дана, али означите их у свом дневнику да бисте купили повољно.

Прочитајте још: Приближава се ЊЕГОВО ВРЕМЕ: Чак 4 РЕТРОГРАДНА МЕРКУРА владаће у 2022. години, а први почиње УСКОРО

Јарац

Јарчеви не верују претерано у срећу и увек се ослањају на своје способности. Скромни почеци, вршњаци који вас зезају, па чак ни нездраве навике не могу да вас повуку доле. Ваш говор је чврст, умете сами себе да мотивишете и марширате даље у нове победе. Ако већ нећете да слушате датуме или предвиђања и да ли ће ова година срећна или несрећна, слушајте о врстама успеха које ћете имати, да би вам помогли да одлучите које потезе ћете фаворизовати.

Ваша фискална година говори о непредвидивом, незамисливом и, усудићемо се да кажемо, немогућем. Мораћете да будете увек спремни, јер када стигне е-порука која вам нуди узбудљиве могућности, уверите се да сте доступни и реците да. 2. и 3. јануар лепо покрећу ствари, да би 13. јула достигли леп врхунац.

Водолија

2022. би требало да буде срећна година за овај ваздушни знак. Ваша традиционална владајућа планета, Сатурн, проводи целу годину у вашем знаку – тако да ће 2022. бити срећна година за вас. Осећаћете се као код куће. Ваше пријаве за посао ће бити успешне, зато будите неустрашиви у постављању нових улога, а ваша игра на интервјуу ће бити јака. Типични квалитети Водолије, који се често обарају на тржишту рада – попут ваше љубазности, ваших необичних начина и ваше повучене природе – испоставиће се као предности.

Ваши срећни датуми су Млад Месец Водолије 1. фебруара и Пун Месец Водолије 11. августа.

Рибе

Коначно, за сањиви знак Рибе, ствари ће ићи горе-доле током целе године. Међутим, у овој години ћете имати среће на претек. И ваша традиционална владајућа планета, Јупитер, и ваша модерна владајућа планета, Нептун, су у вашем знаку, то значи да ће вам већи део године ствари ићи у прилог. Осећаћете се прихваћено као оно што заиста јесте, ваше идеје на послу (и ван ње) ће се чути и поштовати, а бонуси и прилике ће вам једноставно стизати.

Ипак, неколико изазовних датума треба имати на уму – од 11. маја до 29. октобра (дуго, знам!). Видећете како млађи људи напредују пре вас, немогуће инвестиције доносе плодове – зато се укрцајте на тај вагон и идите против својих природних порива како бисте постигли успех.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.