Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Њих избегавајте када је љубав у питању: Ова три хороскопска знака нису за везу

Због својих особина, у стању су да униште и највећу љубав

1663671589_joanna-nix-walkup-PazBOsmgaYU-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Поједини хороскопски знаци имају особине, навике као и погледе на љубав који заиста могу да убију и највећу љубав. Тешки су и веома је напорно пратити их у везама.

Ован

Ован иако зна да воли страсно и јако, његов темперамент је нешто што ће уништити везу. Он воли да буде главни, да води везу. Не осећа потребе партнера што је један од главних разлога зашто његове везе пуцају. Даје пуно, али тражи дупло више да му се врати. Не воли да му се приговара и увек је он у праву.

Девица

Девица је стничава и права шкртица. Њене навике урнушу партнера. Ситнице која она примећује померају мозак. То је особа саткана од навика што и није проблем, али постаје када своје навике жели да пренесе партнеру. Уме да заради новац и то велики, али је тешка на трошењу. И за то постоји процедура као и за све остале ствари.

Прочитајте још: 3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА које ће пратити срећа до 2025.године: Сва врата ће им бити отворена

Рибе

Рибе су дезорјентисани партнери. Оне су стално у својим дубинама, мислима.. Страшно су инертне и док се покрену, партнер погуби све живце. Али једна од њихових најгорих особина је неверство! Оне су устању да одглуме целу везу или брак! Никада не знате шта им је у глави, а превару спроводе са таквом лакоћом да док се партнер освести већ је одавно све готово.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas