Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њих МУШКАРЦИ никад не заборављају: Припаднице ова ТРИ хороскопска знака су ФАТАЛНЕ заводнице

По мишљењу астролога ове жене могу да очарају свакога

1668951063_profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

То су жене које очарају мушкарца заувек, па их они не могу заборавити ни годинама након што је њихова веза окончана. Такве жене су фаталне!

Према астролозима, постоје жене које су погубне за мушкарце – могу да очарају скоро свакога и мушкарци не могу да их забораве.

Ко су ове 3 фаталне жене?

Ован

Жена ован увек узима оно што јој припада, и скоро никада не каже “не“ када је секс у питању. Када уђе у собу, мушкарци је дефинитивно примете одмах. Њена сексуална енергија и страст које је увек прате, чине је веома привлачном. Ово је жена која никада не крије своја осец́ања. Увек је спремна на несташлуке у кревету, где уме да се потпуно препусти и проба нешто пикантно. То мушкарцима остане у сец́ању, па увек желе да јој се врате. Са њом никада није досадно.

Прочитајте још: 

Вага

Очаравају својом грациозношц́у. Ако сте се заљубили у Вагу, очекујте много шарма, она својом елеганцијом може привуц́и пажњу сваког мушкарца. Пре или касније, мушкарац постане веома слаб на њене чари и помало зависи од њених жеља. Она није тигрица у кревету, али је толико невина и шармантна да мушкарац поред ње и не примети да је сексуални однос брзо завршио.

Шкорпија

Она је жена коју мушкарци никада нец́е заборавити због њених страствених несташлука и драматичног наступа. Жена Шкорпија ц́е сама освојити мушкарца, нец́е чекати да он освоји њу, јер јој то није довољно интересантно. Од мушкарца очекује да је прати и анимира, увек и свуда. Обожава игре у кревету. Када мушкарац схвати да поред себе има овакву магичну љубавницу, биц́е презадовољан и увек ће тражити репете.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas