· · Komentari: 0

Njih MUŠKARCI nikad ne zaboravljaju: Pripadnice ova TRI horoskopska znaka su FATALNE zavodnice

Po mišljenju astrologa ove žene mogu da očaraju svakoga

1668951063_profimedia.jpg
Foto: Profimedia

To su žene koje očaraju muškarca zauvek, pa ih oni ne mogu zaboraviti ni godinama nakon što je njihova veza okončana. Takve žene su fatalne!

Prema astrolozima, postoje žene koje su pogubne za muškarce – mogu da očaraju skoro svakoga i muškarci ne mogu da ih zaborave.

Ko su ove 3 fatalne žene?

Ovan

Žena ovan uvek uzima ono što joj pripada, i skoro nikada ne kaže “ne“ kada je seks u pitanju. Kada uđe u sobu, muškarci je definitivno primete odmah. Njena seksualna energija i strast koje je uvek prate, čine je veoma privlačnom. Ovo je žena koja nikada ne krije svoja osećanja. Uvek je spremna na nestašluke u krevetu, gde ume da se potpuno prepusti i proba nešto pikantno. To muškarcima ostane u sećanju, pa uvek žele da joj se vrate. Sa njom nikada nije dosadno.

Pročitajte još: 

Vaga

Očaravaju svojom gracioznošću. Ako ste se zaljubili u Vagu, očekujte mnogo šarma, ona svojom elegancijom može privući pažnju svakog muškarca. Pre ili kasnije, muškarac postane veoma slab na njene čari i pomalo zavisi od njenih želja. Ona nije tigrica u krevetu, ali je toliko nevina i šarmantna da muškarac pored nje i ne primeti da je seksualni odnos brzo završio.

Škorpija

Ona je žena koju muškarci nikada neće zaboraviti zbog njenih strastvenih nestašluka i dramatičnog nastupa. Žena Škorpija će sama osvojiti muškarca, neće čekati da on osvoji nju, jer joj to nije dovoljno interesantno. Od muškarca očekuje da je prati i animira, uvek i svuda. Obožava igre u krevetu. Kada muškarac shvati da pored sebe ima ovakvu magičnu ljubavnicu, biće prezadovoljan i uvek će tražiti repete.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.