Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њима ће МЕСЕЦ У ЈАРЦУ донети ЉУБАВ: Овим хороскопским знаковима ће се сложити све коцкице

Месец у Јарцу донеће доста успеха и романтике.

1704979447_shutterstock_2091945115.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ова 3 хороскопска знака откриће своју аутентичност и посебност.

Рак

С обзиром да је Месец у тригону са Ураном можете да очекујете да ћете 11. јануара моћи да се осећате довољно слободно да једноставно будете оно што јесте, знајући да ће вас особа коју волите и којој верујете прихватити онаквим какви јесте. Прошли су дани када морате да чекате да видите да ли сте 'добро урадили', јер нисте заинтересовани да добијате потврду сопствене вредности од других. Знате колико вредите.

Девица

Оно што чини овај да толико другачијим за вас, јесте управо ваш став. Обузеће вас осећај супериорности. Ретко дајете себи прилику да 'будете све што можете да будете' јер сте склони да сами себе станете на пут, али током Месечевог тригона са Ураном, осећаћете се прилично сјајно јер сте то што јесте.

Оно што може изненадити све у вашем најближем кругу је ваш осећај отворености, јер нисте увек толико заинтересовани за промене. Ваш партнер ће бити у миру, знајући да нећете да будете захтевни. 

Шкорпија

Данас ћете да будете окружени миром и љубављу, потрудићете се да се такво стање задржи.То је довољно лако током тригона Месеца са Ураном, пошто овај транзит подржава идеју размишљања ван оквира.

Иако се то може појавити ниоткуда, док Месец у тригону Уран дефинитивно гомила спонтане акције, видећете да ћете 11. јануара 2024. ви и ваш романтични партнер можда на крају учинити нешто тако чудно да ћете се напрсно поново зближити. Пружићете доста ширине и слободе партнеру.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas