Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њима ће СРЕЋА отворити врата: Три хороскопска знака која ће напредовати у сваком смислу до краја лета

Ево о којим срећницима се ради

1692001619_shutterstock_1775554046.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Као и свако годишње добе, тако и лето има специфичности које појединим знацима хороскопа одговарају више него другима. Људи који су тим знацима рођени осетиће новчани бољитак. Профитираће овог лета, а ево о коме је реч:

БИК

Астролози на прво место стављају Бика, али се ово односи и на оне који су у подзнаку Бик. Бикови су по природи стрпљиви и поуздани, а то би могло да донесе добре резултате на финансијском плану. Било да се ради о улагању у приватни бизнис или личној промоцији на послу, Бикови овог лета могу да искусе значајан финансијски напредак.

ШКОРПИЈА

Шкорпије су познате по својој одлучности и страствености, а ове особине могу да дођу до изражаја овога лета. Било да је реч о новом послу, улагању или покретању сопственог бизниса, Шкорпије су спремне. Биће пуно изазова и сјајних прилика које су везане за иностранство, па астролози саветују да их не пропуштате. Стиже и новац за стара залагања, који ће вас позитивно изненадити.

ЈАРАЦ

Јарчеви су познати по својој дисциплини и амбицији. Ове особине, у комбинацији са стрпљењем и одговорношћу, могу да донесу знатне финансијске добитке. Ово лето је савршено време да Јарчеви своје планове претворе у дело. Ипак, хороскоп вас саветује да се клоните сарадње са људима које не познајете довољно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas