Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њима су ЗВЕЗДЕ баш наклоњене: Ова ТРИ знака ће у октобру бити НАЈСРЕЋНИЈА

Три знака ће у октобру доживети прилив невероватне позитивне енергије и среће

1663917831_sreca.jpg
Фото: Унпласх.цом
Oglas

Према мишљењу астролога, октобар доноси одређеним хороскопским знацима велики напредак и успех са више аспеката. Наиме, три припадника Зодијака би требало да искористе предстојећу јесен на прави начин, јер ће им звезде бити и те како наклоњене.

Прочитајте још: Несрећни БРОЈЕВИ хороскопских знакова: Проверите да ли ове тврдње важе и код вас

Лав

У октобру ватрени Лавови моћи ће да се максимално истакну у пољу каријере. Ваша радна способност и продуктивност, заједно са активном позицијом, помажу у освајању нових амбиција. Средина јесени за Лавове може бити обележена достигнућима у каријери. Могуће је да ћете добити жељену позицију и постигнете признање међу колегама и надређенима. Међутим, немојте превише дизати свој его, фокусирајте се на нове обавезе.

Девица

Октобар ће бити месец романтике и љубави за Девице. Усредсредићете се на јачање везе са партнером. Имајући на уму своје професионалне обавезе, можете пронаћи прави баланс и одвојити време за своје најмилије. Ако ваш однос са партнером не иде добро у последње време, можда ће вам заједнички одмор помоћи да поново запалите осећања. Могуће је да ћете до краја октобра сазнати лепе вести које се односе на породицу.

Прочитајте још: Најлепши знаци Зодијака: Они су прави ЗАВОДНИЦИ који никог не остављају равнодушним

Стрелац

Фокус Стрелца у октобру биће усмерен на јачање професионалних позиција. Успећете да покажете своје снаге и вештине и остварите напредак у каријери. Уз нову позицију доћи ће не само нове одговорности, већ и повећање прихода. Ово ће вам омогућити да направите велике куповине и чак испуните свој стари сан.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas