Oglas
· · Komentari: 0

NJima su ZVEZDE baš naklonjene: Ova TRI znaka će u oktobru biti NAJSREĆNIJA

Tri znaka će u oktobru doživeti priliv neverovatne pozitivne energije i sreće

1663917831_sreca.jpg
Foto: Unplash.com
Oglas

Prema mišljenju astrologa, oktobar donosi određenim horoskopskim znacima veliki napredak i uspeh sa više aspekata. Naime, tri pripadnika Zodijaka bi trebalo da iskoriste predstojeću jesen na pravi način, jer će im zvezde biti i te kako naklonjene.

Pročitajte još: Nesrećni BROJEVI horoskopskih znakova: Proverite da li ove tvrdnje važe i kod vas

Lav

U oktobru vatreni Lavovi moći će da se maksimalno istaknu u polju karijere. Vaša radna sposobnost i produktivnost, zajedno sa aktivnom pozicijom, pomažu u osvajanju novih ambicija. Sredina jeseni za Lavove može biti obeležena dostignućima u karijeri. Moguće je da ćete dobiti željenu poziciju i postignete priznanje među kolegama i nadređenima. Međutim, nemojte previše dizati svoj ego, fokusirajte se na nove obaveze.

Devica

Oktobar će biti mesec romantike i ljubavi za Device. Usredsredićete se na jačanje veze sa partnerom. Imajući na umu svoje profesionalne obaveze, možete pronaći pravi balans i odvojiti vreme za svoje najmilije. Ako vaš odnos sa partnerom ne ide dobro u poslednje vreme, možda će vam zajednički odmor pomoći da ponovo zapalite osećanja. Moguće je da ćete do kraja oktobra saznati lepe vesti koje se odnose na porodicu.

Pročitajte još: Najlepši znaci Zodijaka: Oni su pravi ZAVODNICI koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Strelac

Fokus Strelca u oktobru biće usmeren na jačanje profesionalnih pozicija. Uspećete da pokažete svoje snage i veštine i ostvarite napredak u karijeri. Uz novu poziciju doći će ne samo nove odgovornosti, već i povećanje prihoda. Ovo će vam omogućiti da napravite velike kupovine i čak ispunite svoj stari san.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas