Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВЧАНИ ХОРОСКОП: Три знака која ће се обогатити током 2024. године

Да ли сте међу овим срећницима?

1696582557_Foto-Shutterstock-horoskop-finansijski.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Година се ближи крају, а многи од нас су већ почели да праве планове за наредну годину. Одговоре о томе шта нас чека 2024. покушали су да дају и астролози који су открили ко ће те године имати највише среће у финансијама.

Према њиховим предвиђањима, три знака ће пливати у новцу следеће године, а у наставку прочитајте о коме се ради.

Ован

Овнови се брзо прилагођавају свакој ситуацији и лако проналазе пословне прилике. Често се налазе у ситуацији да им новац долази преко других људи или сарадњи у иностранству.

У следећој години отварају им се добре могућности за зараду, а најплоднији период ће им бити од јануара до марта 2024. године.

Рак

Ракови су врло интуитивни па је и њихов однос према новцу специфичан. Њихова енергија ће привући друге људе који ће им донети пословне прилике и могућности да склопе важан посао или чак покрену нешто своје.

Најбоље ће им на финансијском плану ићи крајем ове године и почетком следеће.

Шкорпија

Поље новца је за Шкорпије активирано кроз планету Јупитер, а то је најсрећнија планета која би свакако могла да им донесе послове из иностранства.

Шкорпије су интуитивне и страствене у послу. У све уносе своју енергију, а управо због њиховог залагања и посвећености наредне године ће уживати у финансијском приливу.

Најбољи период ће им бити од новембра 2023. до марта 2024, а посебно битан ће им бити јануар, кад ће им се отворити прилика за одличну пословну сарадњу с особом у знаку Водолије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas