Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Од 15. априла до 8. јануара 2023. Црни месец Лилит је у знаку Рака: Следе велике промене многим знаковима

Проверите шта очекује ваш знак у овом дугом периоду

1650025348_joanna-nix-walkup-vgkjJlEj-VQ-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Рак симболизује породицу, дом, окружење и родитеље, углавном мајку. Са овим транзитом Лилита кроз знак Рака можемо да очекујемо појачане емоције, напет однос са неким од родитељима, или са женском особом из фамилије или са надређеном женском особом. Дом и породица ће осећати овај транзит. Како ће се одразити на хороскопске знакове:

Ован

Породица, деца, брачни или емотивни партнер ће бити на “удару”. Сукоби, незадовољства, тешка комуникација.

Бик

Главни акценат је на комуникацији. Баш поведите рачуна како комуницирате да не увредите некога јер из тог сукоба произилазе наредни и тако у круг.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: ДЕВИЦИ породица задаје проблеме, док БИК има потребу за променом!

Близанци

Акценат је на новцу! Немојте га олако трошити на непотребне ствари. Умерена здрава штедња и све ће бити ок.

Рак

Рад на себи! Дубока искреност у овом периоду. Поента је да баш прихватите себе какви и јесте.

Лав

Потребна вам је вера у себе! Биће боцкања, тражења слабих тачака, људи који црпе енергију. Све ћете превазићи без икаквих последица ако будете веровали у себе!

Девица

Провера пријетеља и тимског рада! Сада ћете посматрати и најмању ствар како ко ради, све ће вам западати за око. Пријатељства ће бити на озбиљном тесту.

Прочитајте још: Јупитер и Марс у знаку Риба од 15. априла до 24. маја: Шта нам доносе планете борбе и среће?

Вага

Каријера/посао, тј. међуљудски односи на послу. Полако! Не улазите у замке оговарања и сплеткарења. Увек се само сетите ко сте и која су ваша задужења!

Шкорпија

Рад на себи. Завитите у себе, обавите искрен разговор сами са собом и добићете најбољи одговор на сва питања која вас муче.

Стрелац

Ви ћете бити магнет за све енергије. Духовне, смртне, окултне, исељитељске итд. Све ће вас привлачити и све ћете истраживати.

Јарац

Самоћа је нешто чега се ви највише плашите. У овом периоду може доћи до прекидања пословних, али и брачних љубавних односа. Сада је време да прихватите самоћу и да је се не плашите!

Водолија

Ви ћете имати потребу да промените рутину у свакодневном животу и да промените начин исхране. Сада је право време!

Прочитајте још: Хороскопски знаци који воле да потроше више него што зараде: Они уживају у куповини

Рибе

Иражена потреба за љубављу и нежношћу, као и проналажењем сродне душе. Многе Рибе ће сада имати потребу да се остваре као родитељи, а биће и изненадних трудноћа!

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas