Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Од краја МАРТА их очекују само лепе ствари: Два хороскопска знака која ће блистати када дође пролеће

Пролеће ће им донети најлепше тренутке

1710507139_fade5c5f423a038a198f6fec54f0a68d6bf15d71.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако верујете у хороскоп или су вам астро прогнозе занимљиве, те на вас делују као плацебо, прелистајте предвиђања астролога за пролеће 2024.

Они, наиме, верују да ће два знака имати посебно много среће у надолазећем периоду, те да ће их анђео чувар штитити у изазовним периодима.

Хороскоп за предстојеће пролећне месеце највише ће обрадовати Водолије и Стрелчеве, чекају их срећа, добре финансије и генерално мегаспех у свим пољима живота.

Суочиће се и са озбиљним променама, али свака од њих их води у добром смеру.

Стрелац

Стрелцу ће у наредним месецима и те како помоћи једна особа, која чак не мора да буде ни преише блиска. Од ње добити изненадну помоћ и могућност да у великој мери промени своје околности на боље. Такође, пролеће ће вам донети занимљива и веома корисна познанства.

Највеће промене вас чекају на професионалном плану. Важни пројекти и иницијативе би могле значајно да утичу на вашу финансијску ситуацију. Останите фокусирани на крупне ствари и немојте ометати свој пут ситницама, како не бисте пропустили прилику за раст и развој.

Ваш напоран рад и труд биће награђени ако следите своју интуицију и не плашите се да преузмете изазовне пројекте.

Боље новчане прилике вам свакако предстоје; опустите се – ваши приходи ће бити веома добри и све што има везе са новцем ће вам ићи од руке. На пролеће 2024. године размислите о инвестицијама и могућностима за пасивни приход.

Када је реч о односима, решићете велике проблеме – ово може да буде време помирење за оне који сун прошли кроз раскид, или свакако период када ће нерешена питања коначно наћи пут до решења.

Искористите пролеће да решите све старе проблеме, повратите снагу и отворите пут ка доброј финансијској ситуацији на дуге стазе. Ваша храброст, оптимизам и спремност да прихватите промене биће кључ успеха!

Водолија

Водолије ће од првих дана марта осетити важне промене у свом животу, а исте ће се односити и на професионалне активности и лични живот. Чекају вас велике лекције и период великог личног раста, а све је то увертира за светлију и срећнију будућност.

Новчана ситуација ће вам се можда у једном периоду учинити тешком, јер ћете наићи на ситуације које захтевају способност да се носите са притиском и да преузмете нове одговорности.

Ипак, једном када овладате управљањем сопственим ресурсима и доношењем информисаних одлука, све ће кренути много, много боље.

Важно је да останете мирни и да не паничите пред првим тешкоћама. Препреке ћете брзо превазићи, након чега следи дужи период финансијске стабилности. Ако будете активни и радни, добићете прилику да вишеструко увећате свој приход.

Пролеће ће Водолијама донети прилику да преиспитају своје прошле везе и односе генерално, те да се помире са онима са којима су у завади и да предузму праве кораке за срећну будућност.

Коначно ћете схватити шта је оно што желите да тражите у партнеру и које су вам особине важне. За оне који су у потрази за сродном душом, пролећни дани донеће нова, обећавајућа познанства.

(Луфтика)

БОНСУ ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas