Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Од њих нема ПРГАВИЈИХ: Ови хороскопски знаци гунђају од јутра до мрака

Да ли сте међу њима?

1660906073_pexels-andrea-piacquadio-3808008.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Не откривамо имена, не дирамо у претпоставке, али сви знамо некога ко се стално жали зато што мушица лети. Постоје људи који имају јединствену способност да пронађу негативан аспект у скоро свему.

Учиниц́е вам услугу и отићи са вама до оног ресторана у који сте толико дуго желели да одете и коначно сте успели да резервишете сто. Међутим, они ц́е се жалити: да је осветљење прениско, да столице нису биле удобне, да је мени непотпун, а цене неразумне.

Време је такође једна од њихових омиљених тема. Ако је превруц́е, превише хладно, превише влажно, превише сунца – гунђање је неизбежно. Њихов живот је непрестана сапуница или драма. Све лоше што им се деси пропрац́ено је монологом, а неки од њих чак лако освајају Оскаре за глуму.

Да, негодовање може бити здрав начин реаговања на све што вас мучи, у смислу да изражавате своја осец́ања. То може бити и начин комуникације, да разговарате са својим вољенима о ономе што вас брине у вашем животу. С друге стране, прекомерно кукање је тренутак где се граница између доброг и лошег замагљује. Као што се то дешава у другим случајевима, астрологија такође даје добар увид у то ко би могао да буде највећи негативац Зодијака.

Фото: Пеxелс

Рак

Супротно ономе што мислите, кукњава није у намерама Рака, барем, они не желе свесно да кукају и жале се. У њима се само толико тога дешава. Када се њихове емоције нагомилају, морају их некако изразити. У супротном, свака фрустрација коју могу да осете могла би имати разарајуц́и ефекат на њихову психу. Њихова несигурност такође ту не помаже. Кукњава је за Рака њихова психотерапија. Међутим, то је један од најтврдокорнијих знакова. Ако заиста жели да престане да кука о свему, може. За то је потребан само чист ум.

Шкорпија

Шкорпије не желе толико да кукају, али то се једноставно дешава. Њихова способност да буду брутално искрени и њихова страст је само савршен рецепт за то. Шкорпије су одлучне и динамичне, када им се нешто не свиђа, нец́е се трудити да то сакрију, или „нагласе“. Желе да имају контролу и када ствари измакну контроли, труде се да је врате. Проблем је што у животу постоје многе ствари над којима немамо контролу, а то је реалност, коју Шкорпије, наравно, не воле. Међутим, треба да имају на уму да у овим случајевима жалба не помаже.

Прочитајте још: Они имају више лица: Чим окренете главу ОНИ покажу оно право

Стрелац

Стрелчеви су посебан случај. С једне стране, они су оптимистични и спонтани. С друге стране, кажу прво што им падне на памет, а то значи много приговарања. Негативност не замагљује њихово размишљање, али понекад се чини да једноставно немају никакав филтер за оно што кажу. Ако нешто није у реду, они ц́е на то указати. Можда не зато што су узнемирени, вец́ зато што су тек приметили. Стрелац се може изнервирати и учествовати (ако не и бити звезда) у тучи, а касније ц́е се бринути о последицама. Приговарање Стрелца је само још један начин да изнесе своје мишљење, чак и када то нико није тражио.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas