Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНСКИ СТИЛ

Одаберите НАЈБОЉУ ФРИЗУРУ према хороскопском знаку за ово лето

ЛЕТО се брзо приближава, доносећи са собом прославе јубилеја, путовања весеља

1654676900_pjimage---2022-06-08T102742.926.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Како се ваш друштвени календар пуни и правите све више планова, можда планирате неке излете у салон - али зашто не искористите ову прилику да испробате нешто ново, уместо да се држите истог старог изгледа који сте увек имали.

За вас смо спремили водич који показује идеалну боју косе и стил за сваки хороскопски знак, тако да сада можете препустити судбини да одлучи о вашој фризури за ову летњу сезону.

Ован

Особине: Оптимистичан и ентузијастичан Ован, одише самопоуздањем и природно су рођени лидери. Често такмичарски расположени, одлучни су и пуни енергије. Као први кардинални знак и припада типу ватре, Ован ће волети да буде примећен и често се издваја из гомиле.

Прочитајте још: Венера у Бику трајаће до 23. јуна: Највише ће се одразити на ОВА ДВА ЗНАКА, али ће и осталим донети промене

Боја и стил: Упадљива црвена коса која је обликована у омотач око репа представља класично самопоуздање које воли Ован.

Бик

Особине: Миран и сабран Бик је често тај који остаје хладан и чврст усред олује. Срећни у својој кожи, Бик има тенденцију да буде природно самоуверен појединац. Као најприземнији земаљски знак, Бик има тенденцију да буде практичан и не плаши се напорног рада, међутим, не воли да буде превише заузет.

Боја и стил: Привучен стилом и функцијом, Бик може годинама задржати исту фризуру пре него што направи промену. Ниско одржавање је кључно за фризуру за овај знак, па размислите о праменовима, а не о потпуној промени боје. Дуги слојеви и уоквирено лице обезбеђују ласкав, али одржив изглед овог земљаног знака.

Близанци

Особине: Близанцима влада Меркур, планета комуникације, и рођени су као друштво. Ови друштвени лептири ће се мешати у неколико друштвених кругова. Они воле забаву, хвале се харизмом и знају све трачеве.

Боја и стил: Увек у тренду, Близанци успевају да испрате све ново што се дешава. Близанцима је потребна боја и стил који се лако мењају са сваким трендом. Балеаж даје Близанцима прилику да промене ствари у складу са тим док су стално у тренду, а чупави боб средње дужине из 2022. омогућава им да промене свој стил, а да се не посвете пуном бобу.

Рак

Особине: Рак је особа која воли приватност изнад свега и може бити прилично стидљива. Њихов дом је уточиште и имају мали круг уско повезаних пријатеља. Веома су интелигентни и воле да упијају нове информације.

Прочитајте још: ОНИ ВЛАДАЈУ СВЕТОМ! Ова ТРИ хороскопска знака важе за најхаризматичније и нико не може да им каже не

Боја и стил: Рак је елегантан и фаворизује традиционално лепу, деликатну естетику. Углавном се виђају у безвременским класицима и не штеде на класичном комадима. Рак ће вероватно одабрати сјајне плаве таласе са шишкама, обезбеђујући прелепо женствен изглед.

Лав

Особине: Шармантан, популаран и попустљив су све речи које се често користе за описивање Лава. Воле да изгледају добро, имају тенденцију да започињу трендове уместо да их прате и веома озбиљно схватају начин на који изгледају.

Боја и стил: Боја косе и стил су веома важни за Лава. Равна коса са средњим разделом, богата чоколадним или златним тоновима или сјајна коса боје меда је пут за Лава. Раздјељак на средини осигурава да су у тренду, али обухватају безвременски изглед. 

Девица

Особине: Девица је добар посматрач и одличан судија карактера. Воле да помажу другима, иако и сами могу искусити велику несигурност. Девица успева у уверавању и охрабрењу других.

Боја и стил: Девица може бити прилично сујетна и воли да се приказује своје модно умеће. Девица воли да наглашава свој природни изглед. Појачавајући своју природну нијансу степенастим слојевима који уоквирују лице, Девица ће вероватно усвојити изглед којим неће привући пажњу на себе.

Вага

Особине: Вага је дипломатске природе и са лакоћом се уклапа у друштвене ситуације. Они природно окупљају људе. Вага има тенденцију да држи мирну спољашњост, али изнутра може да се нађе да окреће више плоча истовремено.

Боја и стил: Боја и стил: Вага воли стилове као што су замршене плетенице које су помешане са јарким бојама као што је црвена. 

Шкорпија

Особине: Несташна, храбра и невероватно одана, Шкорпија ће вероватно ићи супротно. Упечатљива личност, страствени су и воле да имају контролу. Они ће увек преузети вођство и подстицати друге да следе.

Боја и стил: Шкорпија ће често усвојити веома углађен изглед . Медени тонови на исфенираној плавој коси пуној волумена савршена је за Шкорпије јер воле да прикажу изглед са мало труда, али са максималним утицајем.

Стрелац

Особине: Рођени путници, Стрелац се креће у ритму сопственог бубња. Није уобичајено, овај знак може усвојити номадски начин живота и вероватно има широк круг пријатеља.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн почиње 4. јуна и трајаће до октобра: Сваки хороскопски знак осетиће његов утицај

Боја и стил: Стрелац воли да меша смеле фризуре и боје са класичним стилом. Светле ружичасте нијансе ће доминирати 2022. године, а Стрелац ће вероватно испратити изглед са кратким оштрим боб или великим локнама како би обезбедио максималан утицај.

Јарац

Особине: Јарчеви имају јаку радну етику и фаворизују финије ствари у животу. Свој успех у каријери воле да препознају материјалистичким стварима као што су инвестициони модни комади и луксузни празници. 

Боја и стил: Јарчев стил често меша класични стил са модерним обртом, а њихова коса није изузетак. Тупи класични црнка боб савршен је знак класичних 90-их, али довољно модеран да задовољи оживљавање стила 2022. године. За оне који више воле дугу косу, припазите и на велике, исфениране праменове који се враћају као велики тренд ове године.

Водолија

Особине: Водолија је напредна, прогресивна и пуна идеја. Они воле да путују и често се сматрају слободарским духом. Ретко су сентиментални и често су означени као људи који се тешко обавезују.

Боја и стил: Стил Водолије је често креативан и помало „напољу“. Могу бити попут камелеона и мењати боју косе неколико пута током године. Хладни блуз, пепељасти тонови и лабави таласи савршен је стил за Водолије, јер не само да је јединствен, већ одражава и њихов слободни стил живота.

Рибе

Особине: Емоционално биће, Рибе су веома друштвено свесне и саосећајне према другима. Увек великодушне, Рибе воле да помажу другима. Оне имају тенденцију да буду духовни и вероватно ће креирати табле са визијама и пратити месечеве циклусе.

Боја и стил: Рибе гравитирају ка изгледу који осликава мистериозни вибрацију, а тамно црна боја косе је савршена за њих. Дајући предност меким таласима, могу укључивати плаве нијансе као знак њихове водене природе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas