Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ОНИ сматрају да је то понижење за њих: Који хороскопски знак најтеже каже ИЗВИНИ?

Ован, Лав и Шкорпија су победници када је реч извини у питању. Њихов его и сујета су изузетно наглашени, њима је највећи проблем рећи извини!

1636465248_izvinjenje.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Он је пионир и предводник са јаким и темпераментним ставом. Речи су му брзе као и мисли и у секунди доноси одлуку. Речи не бира и баш тада настаје проблем. Уме у тренутку да каже прво што му падне на памет и тада повреди саговорника. Тада настаје други проблем јер реч ИЗВИНИ готово да не постоји у његовом вокабулару. Међутим, оно што треба нагласити је да су Овнови у својој суштини племенити и храбри људи и никада свесно не повреде човека! Њихов темперамент и реакција у секунди доводи до незгодне ситуације. Они су одани пријатељи и када вам треба брза и хитра рекација тада се слободно ослоните на њих!

Лав

Надмен и горд , јак и сујетан а у исто време можда један од најплеменитијих хороскопских знакова. За разлику од Овна он вас свесно повреди речима али исто тако када се спусте емоције и остане сам са собом тада његово лавовско срце хоће да искочи јер му је јако јако криво што вас је увредио. Уме да каже ИЗВИНИ али му је потребно време! Због огромне сујете то код њега иде мало теже. Све зна, свестан је да вас је увредио али док у њему сазри реч извини потребно је време. Ипак један Лавић да тек тако погне главу и каже извини...заиста је тешко. АЛИ када вам Лав каже извини знајте да је то надубље извини које иде из нејвеће дубине његовце душе!

Шкорпија

Црна, дубока и мистична. Велико злопамтило коме су речи поготово оне оштре и болне главно оружје. Сликовито приказано она иглица на карају његовог репића је есенција боли коју убада у саговорника. Шкорпија за разлику од Овна и Лава свесно повређује и увек бира најтананију страну ваше душе. Његове рећи буквално боле и пеку! Код њега нема ИЗВИНИ! Зашто? Зато што Шкорпија никада али никада не реагује на прву лопту као Ован или Лав! Она студиозно посматра , разматра и тек када је сатерана у ћошак тада она напада. Знајте да Шкорпија напда само када је 100% у праву, центрира мету и тада сте немоћни. Када вас Шкорпија увреди сигурно сте то и заслужили. Зато никада неочекујте од ње реч ИЗВИНИ!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas