Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Они воле само СЕБЕ! Ово су 3 НАЈСЕБИЧНИЈА хороскопска знака

Мало узимају у обзир осећања других људи, увек желе да буду у центру пажње и верују само у сопствену исправност

1683842376_1680771844_shutterstock_2115507803.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Бик

Ово је једини знак који себе сматра практично центром универзума. Апсолутно је увек сигуран у сопствену исправност и не дозвољава чак ни помисао да би могао погрешити у нечему. У исто време, Бик не може да издржи ни делић критике. Па, стварно, како се може критиковати идеал?

Ако одлучите да имате близак однос са Биком, будите опрезни: представници овог знака воле да контролишу све, командују свима. Њихова најгора особина је, по мишљењу астролога, жеља да од свих људи направе своје "марионете". Ово треба да разумете и да будете спремни да се заузмете за себе, не плашећи се ароганције, а понекад чак и грубости.

Шкорпија

По себичности, овај хороскопски знак заузима почасно друго место. Прво, увек мора да буде „вођа чопора“, списак није за њега. Друго, не може бити у вези у којој нема потпуну контролу. Шкорпије су апсолутни нарциси, али ово је подношљиво док им неко не сломи срце. Тада Шкорпија може постати веома окрутна и боље је клонити се њега. Најтеже је близак круг Шкорпије, они морају да се обуздају и издрже његов бес.

Водолија

Он затвара прва три најсебичнија знака, али ће се веома изненадити ако сазна да га други тако доживљавају. Сам Водолија себе сматра независним и слободним од конвенција, али у ствари то значи да ретко размишља о осећањима других људи. Фокусира се искључиво на своје проблеме и потребе, ради шта хоће, без обзира на друге. А уме и да завара друге својом непостојаношћу: данас одгурне вољену особу, а сутра захтева да се врати.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas