Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОПАСНИ ЛАЖОВИ: Хороскопски знаци којима не треба да верујете

Ово су хороскопски знаци који највише лажу

1704798488_412309506_2279019598950319_9104302637744811259_n.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сви ми, понекад, посегнемо за неком малом лажи како бисмо заштитили осећања или сакрили сопствене несигурности.

Ипак, неки појединци савршено су савладали умеће лагања.

Близанци

Близанци су познати по својој двострукој личности, па није изненађујуће да су прваци у категорији „лажи“. Њихова способност брзе промене расположења и размишљања често доводи до малих преувеличавања и измишљања, како би остали у центру пажње.

Лав

Лавови су познати по својој потреби за пажњом и самопромоцијом, што их чини склоним малим „прилагођавањима“ истине како би се осећали још сјајније. Њихова изјава „Нисам то направио/ла“ често завршава с „али могао/ла сам!“ Лавови се често играју с истином како би се осећали још већим него што јесу.

Рибе

Рибе су изузетно саосећајне и често ће посегнути за малом лажи како би избегле повреду осећања других. Њихове изјаве, попут „Да, наравно, твој колач је био фантастичан“, обично нису потпуно истините, али то чине из добрих намера.

Вага

Ваге су склоне избегавању конфликата и држању неутралног терена, што их може натерати на мале лажи како би очувале мир у својим односима. Њихова чувена изјава: „Мени је свеједно где ћемо вечерати“, може бити само мали трик како би избегле расправу око избора ресторана.

Шкорпија

Шкорпије су познати по својој мистериозној природи, али истина је да су често склони чувању тајни и сакривању својих осећања. Њихова способност задржавања информација може се интерпретирати као лаж, јер често не откривају све што знају. Али можда је то више тајанственост него лажљивост, преноси Индеx.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas