Oglas
· · Komentari: 0

OPASNI LAŽOVI: Horoskopski znaci kojima ne treba da verujete

Ovo su horoskopski znaci koji najviše lažu

1704798488_412309506_2279019598950319_9104302637744811259_n.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Svi mi, ponekad, posegnemo za nekom malom laži kako bismo zaštitili osećanja ili sakrili sopstvene nesigurnosti.

Ipak, neki pojedinci savršeno su savladali umeće laganja.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj ličnosti, pa nije iznenađujuće da su prvaci u kategoriji „laži“. NJihova sposobnost brze promene raspoloženja i razmišljanja često dovodi do malih preuveličavanja i izmišljanja, kako bi ostali u centru pažnje.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj potrebi za pažnjom i samopromocijom, što ih čini sklonim malim „prilagođavanjima“ istine kako bi se osećali još sjajnije. NJihova izjava „Nisam to napravio/la“ često završava s „ali mogao/la sam!“ Lavovi se često igraju s istinom kako bi se osećali još većim nego što jesu.

Ribe

Ribe su izuzetno saosećajne i često će posegnuti za malom laži kako bi izbegle povredu osećanja drugih. NJihove izjave, poput „Da, naravno, tvoj kolač je bio fantastičan“, obično nisu potpuno istinite, ali to čine iz dobrih namera.

Vaga

Vage su sklone izbegavanju konflikata i držanju neutralnog terena, što ih može naterati na male laži kako bi očuvale mir u svojim odnosima. NJihova čuvena izjava: „Meni je svejedno gde ćemo večerati“, može biti samo mali trik kako bi izbegle raspravu oko izbora restorana.

Škorpija

Škorpije su poznati po svojoj misterioznoj prirodi, ali istina je da su često skloni čuvanju tajni i sakrivanju svojih osećanja. NJihova sposobnost zadržavanja informacija može se interpretirati kao laž, jer često ne otkrivaju sve što znaju. Ali možda je to više tajanstvenost nego lažljivost, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas