Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знаци зодијака који су НАЈБОЉИ САПУТНИЦИ: Ево са ким треба да пакујете кофере ове године

Путовања су забавнија када се дружите са људима који их чине живахним, занимљивим и чудним

1652775876_love-gd399c297f_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Планирање будућих путовања може бити и ваша омиљена забава, листање веб страница и страница часописа и ох! Скоро можете да осетите поветарац. Дакле, ево који су најбоље комбинације за путовање према хороскопу.

Савршени пријатељи за путовања са Близанцима су Лав и Вага. Близанци воле да буду у тренутку и потпуно уживају у дестинацији. Воле вибрације места. Лавови већ по природи воле забаву и воле да се препусте авантуристичким спортовима и играма. Ваге воле спокојно друштво својих пријатеља и углавном не воле да иду саме на путовања.

Прочитајте још: Како знати да ли сте ПРОМЕНЉИВ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК и шта то значи за ваш живот

Најбољи хороскопски знаци за пратњу Овна на путовањима су Рибе, Стрелац и Водолија. Овнови су познати по свом веома цењеном, авантуристичком духу. Остала три знака су савршени сапутници јер уравнотежују Овнове строге планове пута. Осталима не смета да проводе време једни са другима и често излазе да раде своје ствари усред главних планова путовања.

Фото: Пиксабеј

Ракови воле да путују са Стрелцем, Овном, Шкорпијом и Рибама. Ракови воле да истражују прелепа места и такође су жељни да упознају традицију региона, фестивале, храну итд. Стрелац се може повезати са другима уз врући оброк на пари, а Рибе, Шкорпија и Ован воле да буду независни и вероватно ће заједно истраживати област, без икакве досаде.

Прочитајте још: Који је ваш знак по АФРИЧКОМ ХОРОСКОПУ? Важи за најпримитивнији и НАЈПРЕЦИЗНИЈИ астролошки водич

Бикови се најбоље слажу са Лавом, Раком и Јарцем. Овај хороскопски знак воли фин и луксузан начин живота, па га више воле и када путују. Они могу веома добро да планирају и сви ови знаци воле раскошан начин живота. Они су више типови који живе у мирној вили поред плажа и уживају у заласцима сунца уместо да иду на планинарење и роњење.

Фото: Унспласх

Стрелци се најбоље слажу са Близанцима, Девицом и Рибама. Они су авантуристички и спонтани. Већа је вероватноћа да ће се упустити у џунглу у потрази за прелепим цвећем и птицама. Стрелци су флексибилни и стрпљиви. Дакле, ова три знака више воле да изађу заједно и иду у куповину, пиће и откривање нових кафића.

Прочитајте још: Знакови зодијака који стварају најдубље емоционалне везе: Да ли се препознајете?

Шкорпије више воле да путују у веома малим групама и зато су им Рак и Бик најбољи сапутници. Шкорпије воле близак круг и стога воле да путују у групама од двоје или троје. Сва три ова знака уживају у лежерном времену поред базена и повезују се једни са другима уз чашу вина. Они воле да одржавају планирани и организовани план пута.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas