Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЛЕРТУЈУ СА ВАМА, А НИЈЕ ИМ СТАЛО: Пазите се ових хороскопских знакова

Њихова шармантна и дипломатска природа може им олакшати повезивање са више људи одједном, уместо да се у потпуности посвете једној особи

1711013313_shutterstock_1541935979--1-.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли вас занимају мистериозни начини на које људи комуницирају у односима? Да ли сте се икада осец́али као да се неко поиграва вашим осец́ањима, остављајуц́и вас збуњеним и фрустрираним? Ако јесте, можда ц́ете бити заинтересовани да истражите астролошки аспект овог понашања.

У астрологији, одређени хороскопски знаци имају тенденцију да се играју емоцијама, што доводи до конфузије и боли за оне који су укључени. Удубимо се у ову фасцинантну тему и расветлимо 4 хороскопска знака озлоглашена по својој склоности да се поигравају осец́ањима.

Близанци 

Близанци, познати су по својој двострукој природи и брзом шарму. Иако су Близанци невероватно шармантни и друштвени, они такође имају тенденцију да буду неодлучни и недоследни у својим емоцијама. Ова дуалност их понекад може навести да се играју са осец́ањима других, а да тога нису ни свесни. Њихова разиграна и флертујућа природа може се погрешно протумачити као истинско интересовање, само да би се други осец́али збуњено и повређено када се изненада повуку.

Вага

Вага, говори о равнотежи и хармонији у односима. Међутим, ова жеља за равнотежом се понекад може манифестовати као неодлучност и страх од конфронтације. Ваге могу да прибегну игри са емоцијама као начином да избегну сукоб или задрже осец́ај равнотеже. Њихова шармантна и дипломатска природа може им олакшати повезивање са више људи одједном, уместо да се у потпуности посвете једној особи.

Шкорпија

Шкорпија, којом влада Плутон, позната је по својој интензивној страсти и магнетизму. Док Шкорпије могу бити невероватно лојални и одани партнери, они такође имају мрачну страну која ужива у моц́и и контроли.  Како наводи Астро Талк, ова жеља за доминацијом их понекад може довести до тога да манипулишу емоцијама других ради сопствене користи. Шкорпије се могу играти осец́ањима као начин да тестирају лојалност свог партнера или да задрже осец́ај моц́и у вези.

Рибе

Рибе, су дубоко емпатичне и интуитивне. Међутим, њихова осетљивост их понекад може довести до тога да буду пасивно-агресивни или емоционално манипулативни, а да тога нису ни свесни. Рибе се могу играти осец́ањима као начин да се заштите од повреде или да тестирају снагу своје везе са партнером. Њихова сањива и неухватљива природа може отежати другима да их обуздају, остављајуц́и их да се осец́ају емоционално напуштеним. 

(Ало)

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas