Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИЗДАЈИЦЕ

Ова четири ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ће вам забити НОЖ У ЛЕЂА чим вас искористе

Припадници појединих хороскопских знакова деле исте особине, а међу њима је и да су - рођене издајице

1605131076_lazni-prijatelji.png
Фото: Pixabay
Oglas

Колико год да су вам пријатељи, партнери или чланови породице, припадници појединих хороскопских знакова предодређени су да вам забију нож у леђа онда када се најмање будете надали.

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

Ови хороскопски знакови дружиће се са вама искључиво из личне користи, а када остваре оно што желе и када све учините за њих, издаће вас и забити вам нож у леђа. Доносимо вам списак хороскопских знакова са којима увек морате бити опрезни.

Прочитајте још: Шокирани египатским ХИЈЕРОГЛИФИМА у Аустралији археолози имају само ЈЕДНО ОБЈАШЊЕЊЕ

Ован

Овнови могу бити врло одани, али када је реч о приоритетима, најчешће ће вам забити нож у леђа из личне користи уместо да вам буду верни, као и ви њима. 

Уколико напредак са собом повлачи и то да ће некога повредити, орлови неће ни најмање оклевати.

Припадници овог знака у суштини су одлични пријатељи, али су навикли и да у свему буду први и најважнији. Тако ће, ако имају прилику за напредовање на послу, то увек искористити па чак и када то директно може нанети последице на вас. Уколико напредак са собом повлачи и то да ће некога повредити, неће ни најмање оклевати.

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Лав

Лавови су дивни пријатељи, али су истовремено и велики зликовци. Уколико им допустите да вас прешишају у неком пољу, одмах ће то учинити. Као припадници ватреног знака, они су често врло агресивни и темпераментни.

 Када се лавови нађу у окружењу које им одговара, могу бити генијални ментори и инспиративне вође.

Особе рођене у овом хороскопском знаку не боје се да прегазе друге да би дошли до врха. Ипак, када се нађу у окружењу које им одговара, могу бити генијални ментори и инспиративне вође.

Шкорпија

Прочитајте још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

Њихова мистериозност и сплетке надалеко су познате, па припадници овог знака увек треба држати на оку. Уколико не припадате блиском кругу ових људи, никада нећете знати на шта су све спремни. Чак и они који мисле да их добро познају могу бити изненађени када покажу своје право лице. Шкорпије могу бити изузетно одани и квалитетни пријатељи, али ако их разљутите или повредите, неће вас штедети.

Стрелци су непоуздани и више од свега желе да уживају у животу, без обзира на то колико ће некога повредити својим одлукама и потезима.

Стрелац

Прочитајте још: ЛИНКОЛН је три пута видео ВАНЗЕМАЉЦЕ, а ЗНАО је да ће бити УБИЈЕН

Стрелци ће вам бити пријатељи само до тренутка када се осећају пријатно уз вас. Припадници овог знака воле дружење са опуштеним људима који им олакшавају свакодневицу, али чим ствари крену низбрдо, први ће вам забити нож у леђа.

Стрелци су непоуздани и више од свега желе да уживају у животу, без обзира на то колико ће некога повредити својим одлукама и потезима. Они немају времена ни воље да се баве моралним дилемама и туђим осећањима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas