Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕНИГМА

Шокирани египатским ХИЈЕРОГЛИФИМА у Аустралији археолози имају само ЈЕДНО ОБЈАШЊЕЊЕ

У египатским пирамидама је пронађен бумеранг, а у Аустралији 300 хијероглифа који збуњују научнике.

1603721137_Geri-SImon-Jagamara.PNG
Гери Симон Јагамара Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Oglas

У националном парку Бризбејн вотер у Њу Саут Велсу налази се мистериозни локалитет. Реч је о Госфорд глифс са 300 уцртаних цртежа. Откривени су 1970. године и од тада представљају једну до највећих енигми на Земљи.

Прочитајте још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

Наиме, на цртежима уклесаним у стени нису змије и остале шаре које припадају абориџинској култури, већ египатски хијетоглифи!

Овде је сахрањен египатски принц?

Археолог Рејмонд Џонсон верује да је ту сахрањен припадник египатске краљевске породице који је посетио пети континент између 2637. и 2614. пре наше ере. Према Џонсоновој теорији двојица принчева египатске краљевске породице су откривали нове светове, стигли до Аустралије, а један се разболео и умро. Ови хијероглифи означавају његову гробницу.

Потпуно исти петроглифи Фото: Youtube/ screenshot HISTORY

Занимљиво је што су египтолози послали хијероглифе у Каиро и протумачени су као староегипатски. Геолошким испитивањем је утврђено да су, заиста, стари најмање 4.000 година!

Фото: Youtube/ screenshot HISTORY

Прочитајте још: ЛИНКОЛН је три пута видео ВАНЗЕМАЉЦЕ, а ЗНАО је да ће бити УБИЈЕН

Највећи шок међу археолозима изазива неколико хијероглифа који имају облик свемирског брода. Један од њих има прави НЛО облик, бар како га ми замишљамо.

Један хијероглиф приказује свемирски брод...

Кевин Гави Данкан, један од абориџинских вођа, тврди да његов народ у причама спомиње Египћане који су долази у потрази за мудрошћу.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Гери Симон Јагамара Фото: Youtube/ screenshot HISTORY

- Египћани су овде долазили пре Еропљана, јер су имали слична веровања као ми - каже Данкан.

Абориџински врач Гери Симон Јагамара тврди да је његов народ био духовно повезан преко неба са Егоипћанима. Тачније, оба народа верују да су на Земљу стигли са неба.

У пирамидама - бумеранг

- Ако се мало присетите, схватићете да је међу благом у последњој пиорамиди пронађен бумеранг, а на многим цртежима у египатским гробницама се могу видети како лове патке уз помоћ бумеранга - каже Гери Симон Јагамара, врач.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Бумеран пронађен у пирамиди Фото: Youtube/ screenshot HISTORY

Египтолози са Мекуери универзитета у Сиднеју тврде да је 300 хијероглифи у Карионгу нису аутентични.

Птице Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Искрцали би се код Перта да су стигли до Аустралије

- Са задовољством бих потврдио везу Египћана и Абориџина, али мислимд а је немогућа, јер да су стигли до Аустралије они би се искрцали на западној обали, а не источној, која је даља - каже Бојо Окинга, професор са одељења за историју.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Професор мисли да су петроглифи уцртани дведесетих година 20. века када је интересовање за Египат достигло врхунац, јер је тада пронађен гроб Тутанкамона.

- Тада су се вратили аустрлијски војници стационирани у Египту током Првог светског рата и вероватно су то они урадили - закључује Бојо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas