Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ова три хороскопска знака очекује ВЕЛИКА СРЕЋА У НОВЕМБРУ: Њима ће се догодити лепе ствари ове јесени

Проверите да ли сте међу њима

1667054961_308481369_1052586102114789_3631430659537196525_n.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Астролози истичу да је новембар повољан месец, хороскоп открива да даје бројне шансе да остварите оно што желите. Важно је да избаците из живота оне ствари које вас блокирају, како би се отворио простор за нешто ново. До почетка друге половине месеца Меркур ће бити јак, а Венера слаба. 16. и 17. ове планете ће заменити улоге. Што се тиче енергије Марса, она ће бити неповољна током целог новембра.

Такође, од 30. октобра креће ретроградни Марс и његова интезивна енергија. Истина је да постоје и препреке, али новембар може бити невероватан на више поља.

Сазнајте која 3 хороскопска знака очекује срећа у новембру 2022. године:

Бик

Бик и Марс су удаљени. Они једва комуницирају, тако да ће Бик бити веома срећан, посебно док Венера не пређе у Стрелца 16. новембра. Овим људима ће бити лакше да доносе важне одлуке, а често ће их заобићи негативне мисли и расположења. Бикови ће моћи да поправе расположење, добију мотивацију, али у исто време постану смиренији и промишљенији. Марс им неће донети велику збуњеност као другима. Бик има све шансе да преузме вођство у послу. Имате невероватне лидерске способности.

Прочитајте још: Индијски хороскоп за 2023. годину: Коме се "смеши" брак, а коме нове пословне прилике

Рак

Ракови су најсрећнији људи у новембру, јер Марс на њих практично нема никаквог утицаја. Биће изузетно атрактивни и веома мирни. Ово је њихово време, у вентру пажње су и блистају. Ракови ће изгубити жудњу за себичношћу, постати мање раздражљиви. Њихова тврдоглавост неће бити толико штетна као за друге људе, тако да ће слободно ићи напред и покушаће да остваре успех у љубави послу и новцу.

Рибе

Рибе ће имати много среће током целог новембра, али у првој половини месеца могу да изгубе неке битке за успех. Да би остали на врху, морају да остану на путу који су изабрали. У овом случају добиће снажну енергију живахности, мотивације и снаге. Овог месеца астролози не препоручују да драстично мењате приоритете и планове. Ово може довести Рибе до фијаска. Једна од најбољих ствари јесте стицање нових знања. Рибе треба да уче језике, размењују искуства, упознају се са новим сазнањима и примене га у пракси.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas