· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Ове особине хороскопски знаци крију као "змија ноге": Трачаре, лажу и себични су!

Један знак радо даје лажну подршку, други све граби за себе, трећи мења мишљење по три пута, а четврти се храни туђим страхом.

1615373342_pexels-photo-4947275.jpeg
Фото: Пексел

Нико није савршен, али неки хороскопски знаци имају лоше особине које тешко могу да сакрију. Ово су најгоре особине четири хороскопска знака који се труде да сакрију.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Близанци

Пошто њима влада Меркур планета конуникације можемо рећи да су они највеће трачаре хороскопа. Превртљиви су и лако мењају мишљење. На њих људи не номгу да се ослоне. Причају једно, раде друго а треће мисле. Мењају мишљење како ветар дува. Умеју да раде иза леђа. И прваци су да гледају само свој лични интерс.

Лако мењају мишљење, трачаре, раде иза леђа

Рибе

Иако кажемо за њих да су највеће душе хороскопа и да су емпатични, Рибе имају особине љигавости. Лако се прилагоде свакој ситуацији али само ако имају корист од тога. Умеју да дају лажну подршку и покажу лажну емпатију. Просто су љигави, као онај осећај када држите рибу у руци, а она се стално мигољи. На први поглед умеју да буду миле и тихе особе, али како време пролази окружење увиђа њихову превртљивост.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Нестабилни, нарцисоидни и све паре троше на себе, да ли знате ко је то?

Вага

Најгора особина код њих је њихова нестабилност и нарцисиодност. Док Вага донесе одлуку околини зна да "позли". Заљубљени су у себе и велике су дипломате али ту своју особину умеју да искористе тако да заваде две стране. Њихова емпатија готово и не постоји. Најлепше парче колача ће прво одвојити за себе, а околини шта остане. Умеју да зараде новац, али ће их најпре потрошити на себе.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Шкорпија

Најбруталнији и најосветољубиви знак хороскопа. Готово да немају морал, па ћемо међу овим хороскопским знаком најчешће видети "ноћне даме". Пошто имају изражену еротску црту често партнера знају да омађијају и на тај начин да управљају њиме. Осећају људску слабост и уживају да баш ту "гађају". Умеју да се хране туђим страхом који непогрешиво осећају.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.