Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ови хороскопски знаци ХЛАДНИ СУ КАО ЛЕД: Туђе сузе их не могу ганути - Они не маре за ваша осећања

Један знак на овом списку ће вас изненадити

1676562182_shutterstock_1744994855.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

„Хладни“ знаци Зодијака не желе да им се људи превише приближе, па подижу зид како би потенцијалне непријатеље држали даље. Њима је веома тешко да имају блиске односе, стално држе људе подаље и ризикују да буду усамљени.

Хајде да откријемо ко су најхладнији знаци Зодијака и зашто се понашају тако повучено?

Близанци

Близанци могу бити непредвидиви. У једном тренутку су топли и гостољубиви, у следец́ем су хладни, удаљени и непријатељски расположени. Једина ствар на коју можете рачунати је да никада нису потпуно равнодушни. Али зашто су Близанци тако хладни? Ако сте их повредили, или ако је неко кога воле повређен, они намерно стављају свој лични термостат на хладно, на веома хладно. Није их брига да ли имате добар изговор за оно што сте урадили. Они ц́е потпуно игнорисати ваша осец́ања и бити "зид" када покушате да разговарате са њима.

Рак

Зашто су Ракови тако хладни? Можда се питате како се неко рођен у знаку Рака може сматрати хладним када се зна да је тако пун љубави и емоционалан. Али њихове емоције могу постати узрок за тако нешто. Ако су у прошлости били повређени или их је неко на неки начин издао, могу постати „лед“. Они ц́е се понашати као да не постојите за њих. Чувају љутњу, постижу поене и постарац́е се да њихов непријатељ плати за било који злочин који им је починио.

Девица

Постоје тренуци када Девица заиста верује да је најпаметнија особа и да сви остали нису тако бистри као она. Девице воле да уче и показују шта су научиле. Али зашто су Девице тако хладне? Пошто су толико фокусиране на оно што им се дешава у глави, понекад могу да игноришу оно што се дешава у њиховом срцу. Оне теже савршенству и због тога имају мало стрпљења за мане, грешке и ствари које нас чине људима. Девице нису намерно хладне. Можда чак и не знају како изгледају онима око себе.

Јарац

Јарчеви не дозвољавају да их преплаве емоције. Пошто Јарчеви верују да је прави имиџ кључ успеха, они се старају да њихов став говори сам за себе. Они верују да превише емоција или заглављеност у прошлости може учинити да изгледају слабо. Па зашто су Јарчеви тако хладни? Зато што више воле да се на њих гледа као на практичне, логичне и људе који све држе под контролом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas