Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овим хороскопским знацима НОВАЦ даје самопоуздање: Они су највеће ШКРТИЦЕ Зодијака

Иако воле новац, они увек оклевају када треба да га потроше или позајме

1663062213_pexels-karolina-grabowska-7680637.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Ко су највеће шкртице хороскопа! Они воле новац и новац воли њих, он им даје самопуздање, лако га троше али да позајме новац то је већ озбиљан проблем! Морате да имате јак разлог зашто баш од њих позајмљујете новце!

Лав

Способан је да заради, радан је и вредан. Целог себе даје послу. Широке је руке када ОН одлучи! Али позајмити новац од Лава је помало компликовано. Он ће вам изаћи у сусрет али зато: зашто га позајмљујете? Када враћате? Да ли сте сигурни да ћете моћи да га вратите? И још мноого додатних питања од којих вам припадне мука.

Девице

одане, радне , вредне. На послу дају последњи атом себе. Одлични су радници и свој труд и залагање знају да наплате. Увек имају новац за “не дај Боже”. Зато су увек први на листи код пријатеља за позајмицу. Они ће вам дати новац без претерано сувишних питања али ако не вратите новац тачно у дан, сат и минут будите сигурни да сте заувек нестали са лица земље !

Јарац

једнако каријера једнако новац једнако успех. Они су све то. Озбиљни играчи када је свет новца и корпорација у питању. Новац вам дају одмах. Ништа не питају. Позајмиће га и више пута и неће се наљутити ако га на вратите на време или га уопште не вратите. Али ако само помисле да их користите за новац, да помисле како ви мислите да су они глупи да не виде вашу игру е тада се круг затвара. Они постају санта леда и тако остаје до краја универзума! Једноставно ви сте за њих једно велико НИШТА!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas