Oglas
· · Komentari: 0

Pet horoskopskih parova koji su suđeni jedno drugom: Smatraju ih savršenim spojem

Astrolozi veruju da postoje horoskopski znaci među kojima se magnetna privlačnost stvara potpuno prirodno

1705662222_shutterstock_2271656213-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

NJihove karakteristike odgovaraju jedna drugoj i stvaraju pravu simbiozu strasti, ljubavi i sigurnosti. Jednostavno rečeno, šteta je ne upustiti se u romansu ispisanu u zvezdama! Evo savršenih parova među znacima zodijaka.

1. Ovan i Vaga

Ovan je poznat kao znak sklon avanturama i dinamičnosti, dok su Vage odlučnije da traži ravnotežu. Međutim, to ne znači da se Vage ne mogu pridružiti Ovnovima u potrazi za uzbuđenjem, već da će znati kako da pravilno urede odnos između svojih preferencija i potreba. I jedni i drugi su na svoj način jaki i direktni znakovi, a nije im strano da rade na sebi, prihvataju odgovornost i sagledavaju situaciju iz više uglova, što su važni preduslovi za harmonične ljubavne odnose.

2. Bik i Škorpija

Veza između Bika i Škorpije je sinonim za snagu. Bik je izuzetno stabilan i strpljiv znak, a Škorpije su prilično intenzivne i strastvene. NJihovu simbiozu jednostavno treba doživeti, a kada se udruže - sve sumnje, strahovi i zablude će nestati. Skoro niko ne izgleda tako stvoren jedno za drugo kao kombinacija Bika i Škorpije!

3. Rak i Riba

Emocionalna dubina i sposobnost empatije karakteristični su za Raka i Ribe, koji se savršeno dopunjuju i dopunjuju. Rakovi su vrlo često porodično orijentisani znak, prilično zaštitnički i osetljivi, dok su Ribe najpoznatije po svojoj intuitivnosti, duhovnosti i kreativnosti. Veza među njima budi najlepše i najiskrenije emocije, a podrška koju pružaju jedni drugima je od vitalnog značaja za njih.

4. Lav i Strelac

Lavovima i Strelcima su važni uzbuđenje i dinamika i to u najvećoj meri nalaze jedno u drugom. Oba znaka su svesna sebe i svojih sposobnosti, a napredak je važan u njihovoj vezi. Ne podnose osećaj da ih neko koči ili da njihove karakteristike ne dolaze do izražaja pored partnera. U ovom odnosu, oboje će postići svoj maksimum i dati jedno drugom dovoljno prostora za individualne potrebe.

5. Devica i Jarac

Device i Jarčevi svojim primerom mogu dokazati da nas ljubav može inspirisati na uspeh. Pošto su Device prilično organizovane i analitične, a Jarci odgovorni, pružiće jedni drugima podršku i pomoć kako bi uspeli da ostvare svoje velike ciljeve. Oba znaka su simbol ambicije, što se najviše vidi u poslu, ali iu privatnim ciljevima, pa im je važno da pored sebe imaju nekog sličnog sebi.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas