Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАКОВИ СУ САВРШЕНИ ПАРОВИ: Погледајте да ли се слажете са вашим партнером!

Који се знакови најбоље слажу по мишљењу астролога?

1707910860_shutterstock_756180220.jpg
фото:схуттерстоцк
Oglas

ОВАН И ВАГА 

Ован је по својој природи знак који веома енергично реагује. Одликује га његова одлучност и велико самопоуздање. Сасвим супротно од овна ваге имају мирну природу и много воле да сарађују. Ваге воле савршен баланс и мирне су. Оне ће се увек трудити да смире ватрене овнове и зато се они најбоље слажу. 

БИК И ШКОРПИЈА 

Бик и шкорпија су велики емотивци и контстантно су преплављени емоцијама, иако их често не показују, много им је важно да је партнер ту за њих и да их воли, цени и поштује. Бикови као и шкорпије романтични су знакови и љубав воле да исказују малим знаковима бриге и пажње. 

БЛИЗАНАЦ И СРЕЛАЦ

Близанци су по својој природи много непредвидиви и никада се не зна шта се од њих може очекивати. Њима треба партнер који је страствен колико и они и који је константно спреман за неку авантуру. Стрелац је хороскопски знак који је идеалан за близанце јер су они знак који је стално у покрету, воли слободу. Са овим паром никада неће бити досадно. 

РАК  И ЈАРАЦ 

Ракови се најемотивнији знак зодијака. Они обожавају да показују своје емоције и увек су спремни да помогну. Ракови су много осетљиви и могу да се расплачу за најмању ситницу. Са друге стране њихов идеалан пар јарчеви су веома стабилни и не воле да показују емоције. Иако су емотивни то неће признати. Јарчеви много више воле да се фокусирају на себе и своју каријеру. 

ЛАВ И ВОДОЛИЈА 

Лавови су знак који има њавише самопоуздања. Јако им је важно како ће други да их виде и какву ће слику о себи да представљају . Они су страствени у свему што раде. Њима би највише одговарала водолија јер водолије највише воле да уживају у неким дубокоумним разговорима и обожавају када је неко самосталан и јак као личност. Лав ће волети водолију јер ће га уважавати и слушати оно што прча.

РИБА  И ДЕВИЦА 

Рибе највише воле да су у центру пажње. Обожавају да им се повлађује и да се само о њима и са њима прича. Са друге стране имамо девицу која воли да је све у савршеном реду. Како посао, друштвени живот тако и њихова  веза. 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas