Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕРКУР

Планете нам приређују пролећну РЕПРИЗУ, а 13. децембра следи НЕВЕРОВАТНО ОЛАКШАЊЕ

Ретроградни Меркур све ради из неколико покушаја, а најмање два. Дакле, цео пролећни сценарио ће се поновити.

1603800687_Depositphotos_341493002_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Очекују нас повећане тензије, пораст броја оболелих и умрлих свуда око нас, па полако и код нас, затим ратови, војне вежбе, бојева муниција, падови авиона, звецкање свим и свачим...

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Од 14. 10. до 04. 11. Меркур се креће ретроградно. О томе се, углавном, много пише и мало ко не зна шта се дешава у време оваквог кретања ове планете.

Закулисне радње, теорије завере, ретроградни Меркур залази у најмрачнији део душе...

Ретроградност Меркура се свакако убраја у не баш симпатичне. Ретроградни Меркур се увек бави тајним, скривеним, и залази у најтајније и најмрачније вилајете снова, душе, маште и тајни, теорије завере, стварне завере, преваре, закулисне радње. Смањује способност да користите логику и често је изазивач поприлично конфузних и нестабилних ситуација, како код појединаца, тако и у друштву у целини.

Пазите у саобраћају!
Проблеми у саобраћају су стални, као и у комуникацији, а присутна је склоност повредама.
Болест се враћа и све ће се поновити од пролећа!

Психа постаје поприлично осетљива и праг надражаја изузетно низак, а с обзиром да је и Марс ретроградан, па се опет до 13. децембра налази у позицији у којој је већ изазвао оне силне упале плућа и велике проблеме.

Прочитајте још: Први ХОРОСКОП за 2021: КРАЈ ове године обележиће НЕМИРИ, а следеће се РАЂА НОВИ СВЕТ

То значи да је време да се укључи аларм, јер ретроградност значи и понављање ситуација на поновну дораду. Поново исти проблеми, једном речју. Меркур има врло важну улогу када су плућа, бронхије, једњак, трахеје у питању, уз шаке, прсте, зглобове руку, лактове, рамена и кључне кости. Упале ових делова тела су у овом периоду због оваквих аспеката једноставно неизбежне и врло агресивне.

Немојте се пуно изненадити ако већ од следећег викенда којекакве мере и забране поново почну, из дана у дан, да се пооштравају.

Прочитајте још: ПЛАВИ МЕСЕЦ се дешава изузетно РЕТКО, а овог пута је ПРЕБЛИЗУ УРАНА који је симбол ПРОМЕНА

Ретроградни Меркур увек тера да се иде уназад и увек да се из више покушаја, а најмање два, нешто уради.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas