· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ЗА 2021.

Први ХОРОСКОП за 2021: КРАЈ ове године обележиће НЕМИРИ, а следеће се РАЂА НОВИ СВЕТ

Најпопуларнија руска астролошкиња у САД Татјана Боршч тврди да ће Доналд Трамп бити поново изабран за председника, јер је октобар критачан за Џозефа Бајдена.

1602773558_Tatiana.PNG
Фото: Instagram/ screenshot borsh_tatiana

Октобар ће бити веома критичан месец за Џозефа Бајдена, тврди Татјана Боршч. Тачније, руска  астролошкиња је уверена да Бајден неће победити Доналда Трампа из неколико разлога.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Татјана каже да ће у октобру  бити објављени компромитујући подаци о Бајдену. Овај месец је, такође, веома опасан за његово здравље.

Бајден има слабији хороскоп од Трампа!

- У сваком случају, Бајден има неупоредиво слабији хороскоп од Трампа - каже Татјана.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Међутим, неупоредиво је занимљивије шта ће се даље дешавати, после америчких избора. Она тврди да ће, ко год победио, имати много проблема 2021. године. Победнику ће, а она мисли да је то Трамп, сарадници и противници "постављати клипове" у точкове. На дан избора Меркур и Марс крећу се ретроградно, а то значи да ће супротна страна оспорити изборне резултате!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дорогие подписчики! Судя по ответам на мой последний пост о будущем России, многие восприняли его неверно. Никто не обещал счастья немедленно , завтра. Там четко написано , что впереди ещё один тяжелейший год-2021. И очень этого года - октябрь, ноябрь также тяжела. Но разворот начнётся с 2022 года и он обязательно начнётся. В этом у меня сомнений нет! Пока я в политических прогнозах ошиблась только раз. Не стану перечислять, но многие из исполнившихся в период 1998- 2002 годах зафиксированы в газетах Собеседник и холдинга Совершенно секретно ( Версия) . Но с другой стороны я вас понимаю - позитивные прогнозы сейчас выглядят нереально:)

A post shared by Татьяна Борщ (@borsh_tatiana) on

- Не можемо променити нашу будућност, али се можемо припремити за њу. Ова и наредна 2021. година су период транзиције, јер ће промене наступити на свим пољима, не само у политичком, друштвеном и економском смислу, него и приватном - истиче Татјана.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Револуције
У многим земљама ће бити немира, протеста, сукоба, а биће и "успешних" револуција,

Њу највише брине што ће звезде довести до тога да се људи свађати, кретати између пријатеља и непријатеља, сукобљаваће се генерације, породице, мужеви и жене.

Биће много свађа, развода, отказа...

- Очекујем велики број развода , свађа, ломова и то не само у дисфункционалним кућама, него и на послу ће колеге ће се "хватати за врат", јер се старо мења новим и то људи тешко подносе - каже она.

Небо прогнозира тешку зиму и пролеће Фото: Депозит

Корона неће престати да хара до краја године, а изазваће још већу економску кризу.

Останите мирни, најгоре тек следи.

- Владе помажу људима који не раде, али то неће бити довољно, јер најгоре тек следи. Останите мирни, без свађе, читаје књиге и чекајте да све прође - истиче она.

Прочитајте још: Чувени АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА: Октобар ће бити пун КРИМИНАЛА, љубоморе, ТЕШКИХ РЕЧИ, али и невероватних ПРЕОКРЕТА

Татијана ни следећу годину, односно први део године, не види другачијом од ове. Тачније, она даје савете како да се лакше преживи криза и обећава одличан крај анредне године.

- Неће доћи до Армагедона. Напротив! Почетак 2021. године ће бити тежак и лош, али ћемо присуствовати рађању новог света који ће бити бољи, а свако рађање је тешко - закључује Татјана.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.