Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Почела је "ера Водолије": Сексуалне настраности, развој науке, ОЧЕКУЈЕТЕ немогуће

Промене су почеле и незаустављиве су, а ко се не прилагоди стварно није имао среће што се родио у погрешно време,

1610091114_attractive-1866858_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Због недавне конјукције Сатурна и Јупитера на нултом степену Водолије, поново је, ових дана, актуелизована тема када је, и да ли је, почело доба Водолије.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Постоје различита мишљења о томе када је наступила нова ера. Збрка око овога увелико збуњује поштоваоце астрологије, па се мало пажње поклања суштинској симболици и променама које ово доба доноси.

Када је почела "ера Водолије"?
По некима, то се десило открићем планете Уран 1781, после чега је човечанство несвесно почело да живи у складу са симболиком знака Водолије којим ова планета влада.Други, пак, тврде да се то десило великим сабором планета 1962. године у знаку Водолије, а трећи заснивају мишљење на рачуници астронома, који су улазак наше планете у сазвежђе Риба лоцирали 150 година пре Христа, па је према томе рачуница почетка ере Водолије запала у 2010. годину.

Уран, владар знака Водолије у астрологији, управља људским мозгом, интелектом, великим открићима, вештачким творевинама, компјутерима, роботима, експлозијом. Осим тога, симболише сексуалне настраности, ванбрачне заједнице, разводе, хомосексуалност и све оне видове социјалног понашања који су супротни општеприхваћеном моделу нашег времена.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Шта нас чека у ери Водолије? Фото: Депозит

Да бисмо осетили директан утицај ере Водолије, морамо потражити симболику која је наглашена свуда око нас. Најупечатљивији пример овог дејства је развој компјутерске технологије у протеклих 20-ак година. У рекордно кратком периоду овај водолијски изум променио је развојни ток наше цивилизације.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Погубно доба
С пуним правом научници апелују на погубан утицај новог начина живота. Нико не зна како ће се то одразити на генерације које тек долазе.

Егзалтираност Меркура (свест, мисао, реч) у знаку Водолије произвела је невиђени бум у сфери комуникације. Сведоци смо вртоглавог развоја брзине размене информација путем интернета или мобилне телефоније, као и појаве нових видова друштвених (Водолија) забава које се одигравају на, до само пре две деценије, научнофантастичан начин.

Ипак, ток којим је човечанство несвесно кренуло је незаустављив. Доступност информација, могућност лаког учења, отуђење и промена основних људских особина, практично је роботизација широких народних маса. Све је то увод у експанзију великих научних открића која су пред нама и која ће тек променити свет.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Наступа ново доба, заједно са свим својим вештачким творевинама које ће у потпуности срушити системе вредности који су обележили нашу цивилизацију. Као што је појам “транзиција” погубан за народ у држави која покушава да преуреди свој систем, тако је и прелазак из једне ере у другу непојмљив и својеврсни је хендикеп за савременике који су се у њој затекли.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas