· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Управо смо закорачили у "двадесете", а то значи да нас очекују многе драматичне промене.

1608627666_Depositphotos_198882510_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

После дуге паузе, Јупитер и Сатурн поново започињу циклус у ваздушном елементу, у знаку Водолије- То значи да ће бити наглашени бунт и потреба људи да се успротиве репресији, да се освоји правда, једнакост и равноправност.

Све то ће се дешавати у знаку Водолије и веома је значајно, јер су се последњи пут у овом знаку велики хронократори спојили 16. јануара 1405. Сатурн ће у Водолиј остати до 7. марта 2023. године. Ту су  Јупитер и трећи егзактни квадрат Марса и Плутона.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Одлазећи циклус Јупитера и Сатурна започео је 28. маја 2000. на 22.43 степени Бика. То је знак новца, финансија, економије и вредности, па је тржиште акција доживело експанзију, захваљујући развоју интернет технологије, која је доживела процват у претходном циклусу у Ваги 1981. године.

Запаљив јануар
Сам почетак године је веома запаљив, а квадрат Урана и Сатурна ће бити активан целе године, са три егзактна "пика" 17. фебруара, 14. јуна и 24. децембра 2021. године.

Сада поново имамо квадрат, само су планете промениле место. Овога пута Уран је у Бику, а Сатурн и Јупитер у Водолији. То би значило да се нешто слично може догодити у вези са финансијском стабилношћу и тржиштем капитала.

Сукоб старог и новог се још више продубљује...

У ширем смислу Сатурн у Водолији доноси класичан сукоб старог и традиционалног (Сатурн) и новог, радикалног и модерног (Водолија). Ако Сатурн представља естаблишмент, владу и "елиту", која притисцима покушава да одржи контролу, а Уран слободног појединца и народ, јасно је да ће напетост између ове две стране све више расти.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Ова комбинација могла би глобално да донесе масовне протесте, социјалне немире, али и револуције против актуелног руководства. Ту постоји неколико могућих праваца: владајућа гарнитура ће прихватити притисак да промени деструктивну и корумпирану политику; изгубиће на изборима; биће присилно збачени.

Један од најбољих астролога Тања Вељковић зна ша нас чека Фото: В. Данилов

Јупитер - Сатурн циклуси су повезани са друштвено-политичким трендовима и доносе нови поредак у политици.

Тито и Милошевић су пали пре циклуса у Ваги.

На пример, Јосип Броз Тито је умро је пред сам почетак циклуса у Ваги, 4. маја 1980, док је крај ере Слободана Милошевића означио циклус у Бику 2000. године.

Падаће ауторитети
Сатурн у квадрату са Ураном је изузетно снажан аспекат и често значи изненадни прекид у обављању дужности.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Дакле, управо се завршава земљана серија која је почела 1802. године у Девици. Јупитер и Сатурн су 21. децембра 2020. године започели циклус у ваздушним знацима, и доћи ће до поменуте велике мутације из земље у ваздух.

Шта то значи?

Предстоји нам сукоб старог и новог Фото: Депозит

Јасно је да се земљани знаци односе на практичне, овоземаљске ствари. Њих карактерише организација, логика, здрав разум и практичност. Успех је оно што је видљиво и опипљиво на материјалном плану, а поштовање закона и правила, штедња, улагање у земљу и напоран рад биће награђени.

Следи период труда и рада, а све што се започне биће на чврстим ногама, јер тако је пре било!

У овом периоду створене су организоване државе са законима који су били осмишљени да подржавају сигурно, уређено и функционално друштво. Индустријска револуција је приведена крају и почела је масовна производња.

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

Друштвени статус се сада дефинише количином материјалног богатства које је неко стекао или утицајем и моћи који су дошли захваљујући политичким и пословним везама. Похлепа је све више расла и контрола над масама је постајала све већа. У наше време, новац је мерило вредности.

Невероватне промене
Невероватне трансформације дешавале су се у многим државама: Берлински зид је срушен када је кулминирао циклус у Ваги. Распао се и СССР.
Новац је мерило моћи, а сада не вреди ништа!

Ова година нас је научила да новац не вреди ништа, ако не можемо да изађемо из куће. Постепено, критеријуми успеха и колективне вредности ће се постепено мењати. Статус ће доносити уметнички, креативни и интелектуални израз. Идеје ће почети све више да се вреднују, посебно ако су оригиналне и иновативне. Можда не на почетку, али касније да.

ИТ револуција је почела са рецесијом!

Ако се присетимо циклуса у Ваги 1981-2000 (излет у ваздух), то је период технолошке ренесансе и револуције у комуникацији. Почео је са тешкоћама, свет је био заглибљен у озбиљној рецесији, али се истовремено догађало нешто изузетно. Рачунари и мобилни телефони постали су важни. Начин пословања се променио, људи си постали флексибилнији. Почела је ера онлајн трговине. Интернет комуникација повезала је људе широм света на сасвим нов начин. Нешто слично можемо очекивати и сада.

Прочитајте још:Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

 

Велики хронократори у ваздушном знаку 1981-2000. донели су препород и покренули један нови и узбудљив свет пун ентузијазма који до тада није виђен. Дошло је до правог бума у технологији, уметности, нарочито у музици. Људи су тражили више слободе за себе, било да се ради о родној равноправности или о правима сексуалних мањина.

 

А, онда је 2000. наступио циклус у Бику и све је стало.

Слобода, социјална правда и нове идеје Фото: Депозит

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Кулминација је 2030.
Кулминација циклуса је 2030. - опозиција Сатурна у Бику и Јупитера у Шкорпији. И током циклуса 1981-2000. године у Ваги, технологија није трансформисала  свет на почетку, промене су биле постепене и достигле врхунац крајем почетком 1990-их година.

Експанзија слободног тржишта захтевала је попуштање контроле над становништвом, али владајућа структура није била спремна за то и поново је појачала контролу. Дошло је до ескалације тероризма, на сцену су се вратили десничари. Технолошка револуција која је повезивала људе сада је почела је да служи за шпијунажу и манипулисање јавним мњењем.

Потпуно се мења свет, али нас чекају две тешке године!

Сада нас поново очекује промена тренда, али је потребно стрпљење. Пред нама су две изузетно напете године које ће обележити квадратура Сатурна и Урана - сукоб старог и новог, а затим прелазак Плутона у знак Водолије 2024, као и прелазак Урана у знак Близанаца 2026. године.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Експанзија технологије и комуникација ће се сада неометано наставити и биће изузетно моћна, јер ће наредних осам циклуса бити у ваздушним знацима (до 2159).  Појавиће се нови, смели лидери који ће се залагати за социјалну правду. Нови закони донеће веће слободе и права појединаца. Капитализам ће постепено бити замењен формама које у себи имају елементе социјализма.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.